Ma iubeste, nu ma iubeste
Raspunsuri - Pagina 2

dulcetica spune:
De cit timp sinteti casatoriti?Uneori, dupa ani multi, au sentimentul ca merge oricum.Parca mai e vreo alta varianta?!

light spune:
Eu am inteles, nu ai putut avea copii. Acum in urma operatiei, poti?Daca da, asta voiam sa iti sugerez, ca Dumnezeu nu ti-a dat, dar te-a luminat la minte in clipa asta si te-a vindecat ca sa poti avea copil dar poate cu alt barbat. Pentru ca daca spui ca el nu vrea copii, ar fi mare greseala sa faci copilul vara voia lui, pentru ca tot tu vei avea de tras. Si poate Dumnezeu iti spune ca acum e momentul sa cauti omul care merita sa fie tata copilului tau.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Elise spune:
Lucia, el n-a zis propriu zis ca nu vrea copii.
De la incepututl relatiei noastre (relatiei, nu casatoriei) am convenit ca daca apare un bb e bine venit.
In timp, vazind ca nu apare, eu m-am impacientat si am inceput sa fac investigatii.
El, nu.
O tinea pe a lui una si buna ca ...atunci cind va fi sa fie, va fi.
Nu spunea nici nu, nu spunea nici da.
Parca pluteste undeva intr-o dolce vita si nu pricepe ce se intimpla in jurul lui: nu vede ca acum am cea mai mare nevoie de el, nu intelege ca in scurt timp s-ar putea sa apara un pui de om care sa aiba, la rindul lui, FOARTE mare nevoie de el.
Nu intelege schimbarile, sau nu vrea sa le inteleaga.
Elise

gabdyd spune:
Draga Elise, de ce te consumi atata pentru o relatie
care nu merge, pentru un om care nu te merita sufleteste?
Eu zic ca nu e deloc puerila ideea cu despartirea provizorie,
numai ca nu ar avea rost sa o faceti daca nu il mai suporti si
vrei sa il lasi de tot.
Daca nu a fost bine niciodata atunci, ce rost, ce inteles
are expresia "la rau" pentru el?
Su eu stiu ce inseamna sa incerci sa discuti cu cineva si sa nu
poti ajunge la el, intre mine si sotul meu e o incompatibilitate
sufleteasca mare, si pe mine ma apuca dracii cand vad cum e si
imi vine sa imi vars amarul pe soacra-mea pentru cum l-a educat.
Eu chiar i-am strigat la nervi sa se duca acasa un timp, macar cateva
zile sa stam despartiti, i-am spus asta de mai multe ori dar nu a plecat si lucrurile s-au imbunatatit putin de fiecare data.
Numai ca sufleteste tot suntem incompaitibili pentru ca el nu comunica asa cum o fac eu, nu vorbeste, nu se exteriorizeaza prea mult, si asta
pe mine ma scoate din sarite. Nu mai spun, de chestiile cu traba in casa, de cine munceste mai mult, etc.
Dar tot nu e ca al tau, face multe pentru mine, mai ales daca sunt bolnava, de mila sau de altceva.
Ia gandeste/te, poate al tau sufera de vreun complex, poate nu are atata scoala ca tine, poate castiga mai putin, poate il complexezi prin felul de-a fi, poate te uraste pentru ca ai avut o familie buna, pe langa treaba cu abstinenta care e si asta o realitate, cinica dar reala.
Iar referitor la copil, daca el nu vrea si tu acum poti, nu mai sta langa el. Nimeni si nimic nu poate rapi dreptul unei femei de a deveni mama, de a creste un copil si nimic nu e mai sfant decat un suflet de copil.
Multa dragoste!
diana
cde

light spune:
pacat ca nu intelege. Hotararea e in mainile tale, gandeste-te bine ce iti doresti de acum incolo!mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Emi si mami spune:
Mey, atunci e de pe Marte!
Da-i cartea s-o citeasca! Citeste? Il poti pacali? Zi-i ca ai grija de iepurele lui daca citeste cartea cu dedicare. E frumos scrisa, nu se poate sa nu-l captiveze.
Daca are suflet bun, o sa-si revina el. Dar trebuie sa inteleaga ca greseste pe undeva.
Eu inteleg ca, de fapt, tu il iubesti foarte mult. Si mai cred ca nu esti genul care se plange prea mult. Poate nu i-ar strica sa te plangi mai mult, ca sa inteleaga omu' ca te doare...
Chestia cu "eu nu fac treaba la comanda"... Poate n-ar fi rau sa-i zici si tu asa cand te pune sa faci ceva. Multi barbati se reformeazã daca le oferi "a taste of their own medicine".
Imi pare tare rau de situatia ta medicala. Sa inteleg ca nu ai ovulatie? Acum cred ca s-au rezolvat problemele, nu mai fi necajita, ca o sa aveti voi bb. Asa sunt 99,99% dintre barbati, traiesc intr-o dolce vita (inclusiv al meu). Unde ai facut laparo si cu cine? Te putem ajuta cu ceva?
Bey, la treaba, lasati psihanaliza pentru Freud!

Carmen.cita spune:
Mai Emi si mami (Raluca), mi-am dat seama ca ai suflet bun, dar de ce esti asa cinica cateodata?! Fata are intr-adevar probleme in cuplu si tu ii dai drept solutie poza aia de la finalul mesajului?

cipcipcip spune:
La intrebarea daca te iubeste sau nu, nu pot sa raspund, dar parerea mea e ca modul in care se comporta la MULT de dorit si ai toata dreptatea sa fi dezamgita. Tu pari o tipa sensibila iar el un mare egoist. Si eu as fi reactionat exact ca tine, din fericire mi-am ales un barbat grijuliu si saritor.
Eu zic sa stai de vorba cu el si sa-i spui frumos ce te deranjeaza, daca nici asta nu ajuta, incearca chestii mai drastice. Pentru despartire e cam devreme, cred, poate nu e rau intentionat, mai stii?
http://community.webshots.com/user/roxanabella

SIMONABB spune:
Te iubeste, insa e prost crescut.
Asa l-a crescut maica-sa si asa se poarta si in continuare.
Poti sa incerci sa-l educi, insa nu esti sigura de rezultat si s-ar putea sa te perceapa cicalitoare.
http://community.webshots.com/user/simonabb

Rufus spune:
Pai daca nu-l mai suporti, este greu sa mai speri ceva. Si nici nu poti sa ai pretentia sa se poarte frumos. Oricum, din ce spui nici nu cred ca stie sa se poarte onorabil, adica-i cam cioban. Sau nu-i pasa.
Relatia mea cu prima nevasta era identica. Cand eram bolnavi, nici un ceai nu ne aduceam. De aceea (si din altele, desigur) s-a terminat. Eu am gasit o persoana minunata, iar ei ii doresc asemenea. Daca eram cai, ne impuscau, sa nu ne mai chinuim. Asa, fiind oameni, am ales despartirea, ca sa avem alte sanse.
Dupa cum suna textul tau, nu merita sa va mai chinuiti. Aveti sanse numeroase sa fiti oameni si sa nu te intrebi mereu daca esti defecta, doar pentru ca Dumnezeu te pune la incercare. Exista multe posibilitati sa te placa altul "defecta", iar pe el una care sa nu-l enerveze.
Intotdeauna am fost de parere ca despartirea trebuie sa vina dupa lungi si insistente incercari de conciliere. Da' cand e musai, atunci sa vina!
http://community.webshots.com/user/tora97