Copil deocheat. Stie cineva descantece sau rugaci
Raspunsuri - Pagina 6

adjadyn spune:
eu nu cred in deochi...din cate stiu eu asta face parte din artificiile vrajitoriei, nu este legata de partea cu religia....cred ca este un leac babesc(mai facea si bunica-mea cand eram copil), ..merge la copii mai9 mari chestia cu decantecul...fiindca ei imediat dupa aceasta actiune au impresia ca le trece durerea..
adjadyn

adjadyn spune:
eu nu cred in deochi...din cate stiu eu asta face parte din artificiile vrajitoriei, nu este legata de partea cu religia....cred ca este un leac babesc(mai facea si bunica-mea cand eram copil), ..merge la copii mai9 mari chestia cu decantecul...fiindca ei imediat dupa aceasta actiune au impresia ca le trece durerea..
adjadyn
adjadyn

ana_a spune:
eu ii dau dreptate lui zamzuu referitor la vampirii care iti iau energia, si mai mult decat atat, nu stiu daca a-ti observat, preotii au acest obicei de a-si tine mainile incrucisate, pentru a nu raspandii sau a-si pierde energia, eu zic ca nu e rau sa fi atent si la aceasta posibilitate, de a fi deocheat, dar sa nu faci din asta o pasiune, sau orice stare de lesin sau neliniste sa fie atribuita deochiului.
Eu am fost deocheata, stiu cum este, nu pot descrie in cuvinte, mi-a trecut imediat cum mi s-a descantat, si mai mult decat atat, o persoana perfect sanatoasa si plina de energie nu cred ca e posibil ca in cateva secunde sa-si schimbe starea de spirit in lesin, transpiratzii, halucinatzii si apoi brusc sa-si revina in mai putzin de alte 5 minute si sa-si continuie activitatea ca si cum nu s-a intamplat nimic....Maria Sa Stefan Speculant mic
( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

adjadyn spune:
eu cred ca aici este vb de autosugestie..nu cred sa fie nici o vrajitorie, nimic.
adjadyn

adjadyn spune:
a!!..cat despre vampiri si varcolaci..dragi parinti!!!sa nu fim paranoici!!asta e de domeniul trecutului..ca sa nu spun a basmelor(fara nici o rautate)nu va invatati copii cu astfel de ciudatenii.
adjadyn

gabivalceanu spune:
Vampirism energetic este o sintagma! Nu se refera la sensul "dracula" al cuvintului. Ha, ha, pai voi credeti in vampiri? Ma mira ca unii n-au auzit de asta, e deja ceva mult mai concret si mai studiat decit deochiul...
gabi

adjadyn spune:
scuze,nu am fost prea atenta, nu eu cel putin nu cred.Sincera sa fiu , oriunde merg in afara Romaniei, toti au auzit de Romania prin intermediul acestui"Draacula", vampiri, ca de altfel nici nu stiu unde este situata Romania pe harta:)..general vorbind sa nu jignesc
adjadyn

vikinga spune:
Xeno ai avut umordar si dreptate!Fetelor cind copilul nu se simte bine fugiti la dr! Sa va rugati la Dumnezeu sa va aiba in paza e foarte bine si necesar dar ca un deoki face ..primavara..hai sa fim seriosi!Si e si mai grav daca copilul are stari rele periodic si voi va lasati pe mina matusilor si vecinelor in loc sa faceti un set de analize complete.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Ana68 spune:
Salutare,
Si sa va pzeasca sfantul sa fiti deocheati vreodata.
Fiecare are dreptate in felul lui aici...Si eu sunt de acord cu Vikinga de a merge mai bine la doctor,caci matusile si bunicile au ele experienta vietii,dar parca ,totusi,uneori chiar nu stiu sa faca totul si...Doamne-fereste!...
Dar asa cum am mai scris inainte,chiar si doctorul se afla in impas uneori in fata unei grozavii ca asta ,pe care oamenii o numesc deochi...(a se citi ce am scris despre sora mea si sindromul neurovegetativ).
Sa dea Domnul sa fim cu totii sanatosi si puternici si chiar de nu credeti in deochi...puneti-va maieurile pe dos!(glumesc)!
Ana-Maria

Bubbles spune:
In 99% din cazuri votez tot pentru explicatii stiintifice
Dar ramane acel 1% pe care nu pot sa-l uit: unui prieten de familie, un domn serios, care nu credea nici el in orice fapt tangetial deochiului, i s-a intamplat sa-i fie foarte rau. Doctorul care a venit sa-l vada a iesit din incapere si i-a spus sotiei lui "sa gaseasca o baba".
Cand batranica a sosit, nu ni s-a permis sa stam in incapere, in schimb, fiind vara si geamul casei era deschis, am tras cu urechea: i-a bolborosit acolo peste o jumatate de ora, initial tipul nu se putea ridica din pat, spunea ca nu poate sa respire, era confuz.
La plecare, el a condus-o pe batrana si i-a sarutat mana.
Am fost cu totii uimiti (sa nu spun "socati"...), l-am luat la intrebari, si a spus doar ca nu are nici un sens sa ne convinga de ceea ce a fost cu cateva minute inainte.
De aceea, cum spun si fetele... mai bine sa fim sanatosi cu totii si sa n-o patim!
Bianca