Copil deocheat. Stie cineva descantece sau rugaci

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

eu nu cred in deochi...din cate stiu eu asta face parte din artificiile vrajitoriei, nu este legata de partea cu religia....cred ca este un leac babesc(mai facea si bunica-mea cand eram copil), ..merge la copii mai9 mari chestia cu decantecul...fiindca ei imediat dupa aceasta actiune au impresia ca le trece durerea..

adjadyn

Mergi la inceput

eu nu cred in deochi...din cate stiu eu asta face parte din artificiile vrajitoriei, nu este legata de partea cu religia....cred ca este un leac babesc(mai facea si bunica-mea cand eram copil), ..merge la copii mai9 mari chestia cu decantecul...fiindca ei imediat dupa aceasta actiune au impresia ca le trece durerea..

adjadyn

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

eu ii dau dreptate lui zamzuu referitor la vampirii care iti iau energia, si mai mult decat atat, nu stiu daca a-ti observat, preotii au acest obicei de a-si tine mainile incrucisate, pentru a nu raspandii sau a-si pierde energia, eu zic ca nu e rau sa fi atent si la aceasta posibilitate, de a fi deocheat, dar sa nu faci din asta o pasiune, sau orice stare de lesin sau neliniste sa fie atribuita deochiului.
Eu am fost deocheata, stiu cum este, nu pot descrie in cuvinte, mi-a trecut imediat cum mi s-a descantat, si mai mult decat atat, o persoana perfect sanatoasa si plina de energie nu cred ca e posibil ca in cateva secunde sa-si schimbe starea de spirit in lesin, transpiratzii, halucinatzii si apoi brusc sa-si revina in mai putzin de alte 5 minute si sa-si continuie activitatea ca si cum nu s-a intamplat nimic....

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

eu cred ca aici este vb de autosugestie..nu cred sa fie nici o vrajitorie, nimic.

adjadyn

Mergi la inceput

a!!..cat despre vampiri si varcolaci..dragi parinti!!!sa nu fim paranoici!!asta e de domeniul trecutului..ca sa nu spun a basmelor(fara nici o rautate)nu va invatati copii cu astfel de ciudatenii.

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Vampirism energetic este o sintagma! Nu se refera la sensul "dracula" al cuvintului. Ha, ha, pai voi credeti in vampiri? Ma mira ca unii n-au auzit de asta, e deja ceva mult mai concret si mai studiat decit deochiul...

gabi

Mergi la inceput

scuze,nu am fost prea atenta, nu eu cel putin nu cred.Sincera sa fiu , oriunde merg in afara Romaniei, toti au auzit de Romania prin intermediul acestui"Draacula", vampiri, ca de altfel nici nu stiu unde este situata Romania pe harta:)..general vorbind sa nu jignesc

adjadyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Xeno ai avut umordar si dreptate!Fetelor cind copilul nu se simte bine fugiti la dr! Sa va rugati la Dumnezeu sa va aiba in paza e foarte bine si necesar dar ca un deoki face ..primavara..hai sa fim seriosi!Si e si mai grav daca copilul are stari rele periodic si voi va lasati pe mina matusilor si vecinelor in loc sa faceti un set de analize complete.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,
Si sa va pzeasca sfantul sa fiti deocheati vreodata.
Fiecare are dreptate in felul lui aici...Si eu sunt de acord cu Vikinga de a merge mai bine la doctor,caci matusile si bunicile au ele experienta vietii,dar parca ,totusi,uneori chiar nu stiu sa faca totul si...Doamne-fereste!...
Dar asa cum am mai scris inainte,chiar si doctorul se afla in impas uneori in fata unei grozavii ca asta ,pe care oamenii o numesc deochi...(a se citi ce am scris despre sora mea si sindromul neurovegetativ).
Sa dea Domnul sa fim cu totii sanatosi si puternici si chiar de nu credeti in deochi...puneti-va maieurile pe dos!(glumesc)!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

In 99% din cazuri votez tot pentru explicatii stiintifice

Dar ramane acel 1% pe care nu pot sa-l uit: unui prieten de familie, un domn serios, care nu credea nici el in orice fapt tangetial deochiului, i s-a intamplat sa-i fie foarte rau. Doctorul care a venit sa-l vada a iesit din incapere si i-a spus sotiei lui "sa gaseasca o baba".
Cand batranica a sosit, nu ni s-a permis sa stam in incapere, in schimb, fiind vara si geamul casei era deschis, am tras cu urechea: i-a bolborosit acolo peste o jumatate de ora, initial tipul nu se putea ridica din pat, spunea ca nu poate sa respire, era confuz.
La plecare, el a condus-o pe batrana si i-a sarutat mana.
Am fost cu totii uimiti (sa nu spun "socati"...), l-am luat la intrebari, si a spus doar ca nu are nici un sens sa ne convinga de ceea ce a fost cu cateva minute inainte.

De aceea, cum spun si fetele... mai bine sa fim sanatosi cu totii si sa n-o patim!

Bianca

Mergi la inceput