Copil deocheat. Stie cineva descantece sau rugaci
Raspunsuri - Pagina 5

xenocid spune:
Zamzuu bine ai venit!
Uitasem ca am scris la subiectul asta!
In ceea ce priveste <<masajul glandei pineale>> facut <<intre ochi>> tin sa te informez ca glanda pineala este fix in mijlocul creierului, asa ca metoda asta de <<masaj>> reuseste numai daca o faci cu un cui eventual de cel putin 20cm.
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*

rocado spune:
Zamzuu bine ai venit!
In ceea ce priveste <<masajul glandei pineale>> facut <<intre ochi>> tin sa te informez ca glanda pineala este fix in mijlocul creierului, asa ca metoda asta de <<masaj>> reuseste numai daca o faci cu un cui eventual de cel putin 20cm.
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*

zamzuu spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Zamzuu bine ai venit!
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*

Stiu ca e in mijlocul creierului, dar vorbeam aici de proiectia ei pe frunte, al trei-lea ochii, ochiul cunoasterii, dar termenii astia sunt in "dialect parapshihologic" si daca nu ai chemarea sa citesti, macar din curiozitate despre lumea pe care nu o cunosti, (asa, ca sa ai de ce rade) nu vei stii mereu despre ce vorbesc unii si altii si interventiile tale vor parea fie rautacioase, fie ignorante, fie jigniri, dupa caz. Si nu cred ca asta vrei.

soldat neinstruit GOGOASA

qsar spune:
Hai, Xeno... zau asa!
Exista si lucruri care nu se bazeaza pe formula matematica sau care au "scapat" deocamdata rigorii stiintifice. A le nega cu obstinatie existenta mi se pare o atitudine cam... inchistata scortoasa :)), mai ales daca vine din partea unui om de stiinta ca matale :)). Ti-am mai explicat parerea mea ca este o imensa deosebire intre existenta unui fenomen si tot balastul de folclor si/sau pseudo-stiinta generat de respectivul fenomen.
Ptiu! sa nu-ti fie deochi :)), de sciantist serios care esti!
Q

rocado spune:
Hei, hei Zamzuu eu am pus mutrisoarele care rad , nici decum xenocid si nu am vrut sa rad de ce ai scris tu, ci de modul in care s-a exprimat Xenocid (cuiuil....)
Asa k imi cer scuze daka s-a interpretat gresit!!
Roxa

xenocid spune:
Q "mai iti mai aduci aminte" cand militam direct in Zona Zoster despre parerile "avizate"?
Despre "si eu tot terebentina i-am dat la a mea"?
Ce se intampla aici e mai grav. Stari cu posibila semnificatie patologica chiar daca intervin in 1/10000 din cazurile exprimate aici sint tratate ... folcloric.
Cu cenusa in ochi. Cu snur rosu la mana. Cu scuipat. Cu descantat.
Scurt. Ocluzia instestinala. In 16 ore de la aparitie cazul este depasit din punct de vedere medical. Cate minute ne permitem sa pierdem?.
AZI daca vrem sa ne scapam copii de poliomielita ne putem ruga sau ii putem vaccina. Si cred ca toti am ales.
Apoi aici lucrurile au devenit hilare. Cica "vampirism energetic", si chiar eram trimis in colt la biblioteca sa ma documentez. Cum copii se dau jos istoviti din bratele batranilor care subit se simt mai bine. Asta nici folclor nu mai e. SIMPLA PROSTIE. Cateva pagini mai tarziu poate se gaseste cineva sa ne vanda coifuri-de-staniol-anti-deochiat.
Va spun eu. Singura forma de "vampirism energetic" de am vazut'o pina acuma e cand vine soacra'mea la noi si lasa fierul de calcat in priza cu orele ca fuge sa se uite pe acasaTV de ne fuge discul de la contor ca maricica puica pe culoarul 1.
Cu stima,
Alin
*Ex astris, Scientia*

simina2005 spune:
Si eu sunt de acord!
Cum exista binele asa exista si raul! Daca se exclud toate motivele medicale, cred ca cel mai bine este sa mergem biserica, la un preot sau un calugar care ii va citi copilului si parintilor o Rugaciune de dezlegare.Este bine ca acesti copilasi mai sensibili sa fie impartasiti in fiecare duminica sau cat mai des.Atunci cand preotul iese cu darurile se spune ca acestea sunt insotite de f multa lumina alba care ne curata aura.Am fost si eu pe la descantatoare, dar m-am lecuit, mult mai multa incredere am in Bunul Dumnezeu.
Unul din mijloacele spirituale de aparare impotriva unui om certat cu regulile eticii, care incearca sa fure energie il constituie rugaciunea pentru ca aceasta constituie in acelasi timp si un ajutor pentru corectarea deformatiilor structurilor sale spirituale.

“Rugati-va pentru cei ce va blestema si binecuvantati-i pe cei ce va urasc.”

Klaus29 spune:
Mai bine pune-i ata rosie la mana ca sa poti sta linistita ca si Andrei incepuse intr-un timp sa fie agitat si sa planga fara motiv pe la 2,5-3luni; asta de cand l-am adus la firma si venea toata lumea sa vorbeasca cu el, sa puna mana pe el ( aici nu prea reusau ca era mami paznic ). Dupa ce i-am pus ata rosie la manuta s-a linistit si o are si acum la 11 luni si nu are nici o problema.
Claudia si bebe Andrei (13martie2004)

Ana68 spune:
Buna seara,
Am citit si eu ce ati scris,oameni buni,despre deochi si ,marturisesc sincer,ca sunt tare uimita si impresionata.Interesant!
Va marturisesc ca nici eu nu cred in deochi,eu sunt un fel de Toma necredinciosul !Si cu toate acestea m-am lovit de minuninele astea si am trecut si eu prin faze in care cei dragi mie sau chiar si eu am fost deocheata.
Tatal meu a fost deocheat atat de rau ca a avut halucinatii si temperatura de 41 gr.A fost descantat de mama mea si si-a revenit fara a-si aminti mare lucru despre ce se petrecuse cu el.Mama mea avea o metoda cam ...neortodoxa de descantat,adica zicea descantecul si stropea cu pipi pe fata pe cel deochiat.
Sora mea a venit odata acasa mai mult carata pe sus de prietenul ei de atunci.Acasa a lesinat si a avut si halucinatii si febra mare.Tata s-a speriat rau atunci(mama mea murise) si a chemat salvarea.Doctorita de pe salvare i-a spus tatei ca nu are ce sa ii faca surorii mele,ca ceea ce are ea se cheama sindrom neurovegetativ.Tata a intrebat ce-i aia?Si doctorita i-a zis sa cheme o baba s-o descante ca la spital nu au ce-i face si ca daca o lasa asa moare.A fost descantata ,sora mea, de o doamna in varsta,evreica,cu un descantec in ebraica.A adormit apoi si a doua zi nu mai avea nimic si nici nu isi amintea nimic.
Baietelul meu,Alex,care acum are 9 ani,cand era mic se deochea foarte usor si des.Eu nu am crezut chestia asta ,dar nestiind cum sa ii linistesc agitatia,o lasam pe bunica lui s-o faca,iar dumneaei in descanta cu chibrite in apa neinceputa(asa se cheama cica),iar Alex se linistea ca prin farmec.Si eu i-am zis uneori Tatal Nostru si chiar a functionat.La sfatul soacrei mele si eu i-am facut lui Alex zbenghi in frunte-chestia aia cu calcaiul si inchinatul in frunte si spui "cand s-o deochea calcaiul meu atunci sa se deoache...cutare".I-am pus si hainutele pe dos....ca sa nu ma mai certe bunica lui Alex,dar nu era nici un chichirez...
Si mie mi-a descantat soacra-mea...Dar ce am inteles eu din tot ce am patit este urmatoarea chestie : daca crezi cu adevarat ca vei fi deocheat sau daca traiesti intr-un mediu unde a se vorbi si a crede despre deochi este ...cel mai important subiect si se crede totul ca litera de lege,e imposibil sa nu treci prin evenimente de acest gen indiferent daca crezi sau nu in deochi,pentru ca colectivitatea si inteleg aici mai ales familia,influenteaza,chiar fara sa vrei.Si scriu toate astea pentru ca acum traiesc la Timisoara,de aproape 3 ani,iar pana a ma muta aici am locuit in Constanta(sunt Tomitana getbeget)unde ma intalneam zilnic cu bunica lui Alex si alte persoane care cred in deochi.De cand sunt aici nu am mai patit nimic nici eu nici familia mea.In 2003,octombrie,am nascut iar si am o fetita de 1 an si 4 luni si niciodata nu a fost deocheata.Sotul meu este ateu convins si cand am discutat cu el depre deochi mi-a raspuns sec sa incetez cu chestiilea astea de babe,ca el nu cred in nimic.
Asa ca de asta am scris si eu aici si cred ce am scris si anume ca,daca crezi...lucrul asta te acapareaza si te influenteaza...Stiti vorba aia?! AI GRIJA CE ITI DORESTI CA SE POATE INDEPLINI.Eu traduc mai bine :ai grija in ce crezi sa n-o patesti si tu.
Cam asta ar fi...Va doresc tuturor tot binele din lume si sa aveti parte numai de bucurii...
Ana-Maria

rocado spune:
da Ana68ai dreptate, k daca crezi in ceva, acel lucru te poate influenta in mod neg. sai poz. depinde, dar asa nu inseamna k nu e bine, sa stii sa te feresti de aceste lucruri. Asa cum ai zis si tu de mama ta.
Roxa