Bebelusi de sept-oct (21)
Raspunsuri - Pagina 9
herra spune:
Buna ziua!
sa ma laud si eu cu ce aniversam astazi: UN AN DE LA CONCEPEREA LU' COPILU' !!!
cu albumele m-am dumirit, dar mai am de lucru la semnatura!
deci... pe curand cu noutati!
si... HAPPY VALENTINE'S DAY la toata lumea!
anielas spune:
Neata fetele!
LA MULTI ANI tuturor puiutilor din ce in ce mai mari..chiar ca trece repede timpul .
Noi am lipsit motivat zilele astea..a fost mama pe la si ne-am cam facut de cap. Am fost in vizite, iar aseara am fost la Plaza Romana..si ghicitzi cine ne-a admirat: Corina Danila de la Acasa...a zis ca suntem o scumpete de bebeu :).
Iei i-am dat Inei suculet de morcov..am incercat cu linguritza dar nua tinut faza se stramba de mama mama si mai mult a papat barbetica decat fata... voi ce fel de linguritze folositi..ca eu cred ca ea e de vina, ca apoi i-am dat suculetzul cu bibi si l-a papat tot..chiar a mai cerut.
Multa multa sanatate puiutilor bolnaviori
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
ionella3003 spune:
la multi multi ani bebeilor care mai fac o luna si si la multi ani si noua tuturor de ziua indragostitilor!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
anielas spune:
Am uitat..eu m-am hotarat sa-i dau suculet pt ca mi-a povestit mama (care e medic pediatru) ca are pe lista un bebe care a fost alaptat exlusiv pana la 6 luni..si cand s-au gandit sa inceapa diversificarea bb nu a vrut..si nici acum..are 9 luni..nu papa mai nimic altceva in afara de tzitzi.
Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza televizomana
frosa spune:
Buna fetelor,
ellen , mel g merci de raspuns, am vorbit si cu doctorita intre timp si a spus ca pot sa-i dau oscilococcinum: pt cel mic un sfert de capsula dizolvata in apa / 12 ore. Pt cel mare o capsula la 12 ore. La cel mare a functionat f bine deja nu mai tuseste sper ca si la cel mic sa fie la fel.
Noi l-am botezat pe cel mare la 5 luni si l-a bagat in cazan cu totul asa ... mai inghesuit.
dixie am vazut niste invitatii f haioase pe care era scris ceva de genul "Eu .......... (numele bebelusului) am venit pe lume in data de si va invit la botezul meu care va avea loc ..... impreuna cu parintii .... si nasii.......
Monica si baietii
ralucule spune:
Bozo piscina era la Central Park
Aici in apropiere nu am nici pt noi piscina....
Dar in Kerkrade e piscina normala si au si un bazin mic pt bebelusi.
Normal ar trebuii sa existe asa ceva peste tot...
Tre sa fie un bazin mic in orice piscina si zile pt bebelusi asa am citit eu in cartile lor....
ralucule si Tristan (7 oct 2004)
Tristan
daany28 spune:
Buna fetelor. Am o veste trista. Nu mai reusesc sa intru pe forum si nu inteleg de ce. Aseara cand am vrut sa intru surpriza: ACCESUL LA FORUM TI-A FOST RESTRICTIONAT", Azi s-a intamplat la fel, numai ca asteptand mai mult , totusi mi-a fost incarcata pagina si am intrat . Aveti vreo idee? Eu nu cred ca am incalcat vreo regula, sau daca e asa poate ma ajutati. Pentru mine ar fi tare rau sa nu va mai pot contacta si chiar nu inteleg de ce mi s-a intamplat asta. Eu ma bucuram ca mai am cu cine face schimb de idei si de unde invata cate ceva de la mamici trecute prin anumite experienta si acum........
Astept vesti de la voi, (sper sa mai pot intra chiar si mai greu) pana se rezolva situatia.
daany28 spune:
Help!!!!!!!!!!! Nu stiu de ce nu mai pot intra pe forum. Mi se spune :"ACCESUL LA FORUM TI-A FOST RESTRICTIONAT",Poate ma ajutati voi.
mama lui Licurici spune:
Salut fetelor!!
Ne-am intors si noi din voiaj... mami s-a distrat pe partie la Azuga si licuriciul ei a stat cu nasica... cumintel de era sa-l manance de drag ce i-a fost de el.
Ana sper ca puiul tau e mai bine si nu mai face febra.
Lilia, intradevar si mie mi-a zis medicul ca pana la 1 an, indiferent ce papa ii bag la diversificare, baza trebuie sa ramana laptele (cel putin 3 mese integral lapte si daca mai vrea chiar si dupa mesele de legume sau fructe)
Frosa, au cand amintrebat de oscilococcinum mi-a zis doctoru' ca e un fel de frectie la picior de lemn... nu face nici rau, da' nici bine.
Anielas, sa stii ca intradevar este de la lingurita ca si eu am inceput cu suc de fructe si nici unul nu mi l-a papat cu lingurita ... se stramba de ziceai ca are ghimpi lingurita (desi am trei feluri de lingurite... din plastic si din silicon, de diferite marimi si consistente), in schimb din biberon imediat a halit suculetul.
Eliana, eu cred ca poti sa ii dai si ardei congelati ca oricum ce se gaseste acum sunt de sera. Eu o sa ii dau si din congelator. Peste o saptamana cred cabagam si noi legumele.
Pupici la bebicii nascuti azi si petrecere frumoasa parintilor indragostiti!!
Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)
daany28 spune:
Help!!!!!!!!!!! Nu stiu de ce nu mai pot intra pe forum. Mi se spune :"ACCESUL LA FORUM TI-A FOST RESTRICTIONAT",Poate ma ajutati voi.