Bebelusi de sept-oct (21)
Raspunsuri - Pagina 8
bozo spune:
Lilia, mercic de intrebare. Eu zic ca e bine. E cam agitat si doarme cam mult ziua, dar eu cred (sper) ca nu are legatura cu cazatura.
Georgiana, multzam, asisderea ! chiar ma uitam alaltaieri seara la poze si mi s-a parut mortala aia in care ati prins jetul de pipi, l-am chemat si pe consort si am ne-am hilizit.
Ralucule, intrebare: unde il duci tu pe Tris la piscina? E vreuna speciala, sau aia la care merge toata lumea? Tare as vrea sa il duc si eu pe al meu, ca e fascinat de apa si ii place la baie de nu s-ar mai da scos.
Multumesc pentru urarile pt botez Elyanne. Nina, dar tu cand il botezi? Eu sunt convinsa ca nu o sa faca taraboi. Dar apropo de botez, sper ca nu mi-l mai baga de tot in apa la varsta asta!! Sau il baga?? Parca am vazut la Muttzi in poze (sper sa nu incurc iar ) ca ii turna doar apa pe cap lui Patrick. Nu ca lui Tudor nu i-ar placea sa intre cu capul in apa , dar nu stiu cat de frig o sa fie. Sper sa se mai incalzeasca, cand va aud pe voi ce frig e in tara mi se zbarleste pielea ca eu sunt o friguroasa fara pereche.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
ellen spune:
Frosa, multa samatate tie si puiutilor. Eu mai de mult am intrebat pediatra daca pot sa ii dau preventiv oscillococcinum fetitei mele (care atunci avea 3 luni) pentru raceala si mi-a zis ca pot sa-i dau dar nu este atat de eficient administrat preventiv ca atunci cand este racita. Mi-a dat sa ii dau alte pastilute homeopate pentru a preveni raceala asa ca dupa spusele ei, poti sa ii dai.
Roandre, nu stiu exact ce continea borcanasul dar scria explicit ca are sare iodata. O sa ma mai duc si maine in Cora,ma uit si iti zic exact.
Eu am luat si un borcanas de la Bebelac cu cartof si orez dar nu i-a placut piticei asa ca o sa ramanem pe piureul fact de mine.
Si pe mine ma aprovizioneaza ai mei parinti cu legume asa ca cel putin piureul de legume o sa-l fac eu.
Elena & Alexandra
cami-florina spune:
Buna fetele!
La multi ani Kittie pt printisorul tau!
Si noi avem botezul pe 12 martie. Ieri am fost cu nashica sa cumparam hainutele pt botez si cu ocazia asta i-am mai luat si eu puiului cateva hainute ca ce mai are au inceput sa ii ramana mici. Nu stiu cat are de gand sa creasca , deja am inceput sa-i iau hainute pt copii de 1 an.
Scaunel eu i-am luat din lemn din Carrefour, dar asta in perioada sarbatorilor si m-a costat 1 mil. Oricum nu l-am folosit, pt ca nici nu sta in fundulet si deocamdata ii dau sa manance in balansoar.
Noi inca ne mai luptam cu eczema, parca a mai inceput sa-i treaca, asta ramane de vazut pana miercuri cand mergem iar la doctor.
Si inca ceva... de ieri copilul meu zice: ba ba ba,continuu , si cateodata am impresia ca aud mama, si tare-mi vine sa-l mananc.
Apropo de cosmaruri si bebe meu se mai trezeste din cand in cand plangand, de obicei dupa ce adoarme seara cam la vreo juma" de ora, dar il linistesc si doarme pana dimineata.
Cam atat despre noi!
Pupici la bebici!
http://photos.yahoo.com/cami0582
Cami-florina si bebe Ben (02.09.04)
elyanne spune:
Azi i-am facut si eu piure maimutei si nu i-am mai dat din ala la borcanas... ca majoritatea au cartof si i-am dat destul morcov simplu. I-am facut din 2 morcovi, 1 pastarnac, 1/4 de telina si 1/2 ceapa, pe care am scos-o la sf. Au iesit cam 250g... I-am pasat doar ce a mancat azi si retul l-am pus in frigider in borcanas pt. maine.
Pana la urma le-am pasat in blenderul de la robot si a iesit f. bine, la fel de fin ca cel cumparat. Mie una mi s-a parut mai gustos decat ala cumparat (i-am pus si putin lapte in el) si cred ca de acum incep sa-i fac eu, macar pana avem voie si cartof...
Asa ca nu mai imi iau nici un robot de la chicco ca ma descurc f. bine cu ce am.
De poimaine cred ca ii mai bag inca o leguma la piure, cred ca dovlecel si apoi ii dau si ardei gras... sa vedem, ca mi se par "artificiali" ardeii care se gasesc acum. Au vre-un gust, ca eu nu mananc ardei gras mai deloc si din astia nu am luat niciodata? Pot sa-i fac cu ardei gras congelat? Eu mai am pus in congelator din ala de asta toamna de la tara, pentru mancare. Macar ala stiu ca e OK, dar nu stiu daca e bine pentru ea ca nu e proaspat.
In rest nu ne mai laudam cu nimic.
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
bozo spune:
Mai Adela, cum a reusit sa il tina??? Al meu o sa fie si mai mare (si ca varsta - 5 luni si o saptamana ) si ca greutate (sigur se apropie de 9 kg). Nu po' sa cred ca mi-l baga cu totu'... il cunosc pe popa, vorbesc cu el inainte .
Tare scump e Andrei si seamana cu tine. Doi frumosi
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
elyanne spune:
Adela multumesc... o sa iau daca zici ca sunt buni. Eu nu mananc ardei, decat vara in salate cateodata si din aia lungi copti, asa ca nu cumpar pt. mine si nu stiam cum sunt.
Bozo mie la botez nu mi-a bagat pitica cu totul in apa, ci doar pana la gat si i-a pus putina apa pe cap... cel mai bine vorbeste cu preotul.
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
mel_g spune:
Ana ce mai face piticul tau? Obligatoriu sa-i scazi febra noaptea si cred ca cel mai bine este cu supozitor pt ca se poate sa nu se trezeasca.
Pentru scaderea febrei mai exista niste supozitoare PROPIFENAZONA care mie mi-au mers f.f.f bine in cazul baiatuuli cel mare. Lui nu-i scadea febra cu absolut nimic asa ca pana am descoperit supozitoarele astea......
Am citit tot dar am si uitata ce vroiam sa mai raspund ......
Frosa sigur merge oscilococcinum si la bebe.
Nu stiu ce are bebele meu ca la ora asta tot matzaie si mie imi este somn de mor
Pupici
Mel de 2 x (20.09.2004)
Teo & Tibi
anne33 spune:
Lume,lume,azi 14 februarie face Giulia-Nicole a mea 6 luni de cand a iesit din burtica si....spre disperarea lumii inconjuratoare( a se citi socrii mei si maica-mea care sta cu noi) am cumparat rotobil siea e super-incantata.Oricum cand oboseste se cere singura afara din el,intinde manutele si se face ca plange;in prima zi era novice in condusu rotobilului,dar acu dupa 2 zile e experta,merge cu fata,cu spatele,cum poate,dar cand si-a fixat o tinta nu se lasa pana nu ajunge acolo.Nu ma judecati,dar toata ziua cu ea in brate nu mai rezistam caci domnisoara a depasit deja 8 kilograme si de dormit ziua mai putin cam 2-3 reprize de maxim 30 minute si din carucior a cazut acu o saptamana in timp ce eu imi faceam treburile,ca doar trebuie sa mai si gatesc,facut curatenie si alte cele si ea s-a cam invatat in brate;maica-mea fiind bolnavioara,nu o pot lasa sa faca mai nimic.
Kittie,si noi avem draga carucior de marca,(peg perego)adus de nasa din america,si are landou,dar tot nu m-am indurat zilele astea sa ies cu Giulia afara,destul ca in decembrie si o buna parte a lui ianuarie a avut nasucu plin de muci si a trebuit sa chinui copilu la fiecare 2-3 ore sa i scot ca nu putea respira.Si cand ai fost tu scumpa in Deva?Intr-adevar e micut orasu,dar e cochet. Pozicile noastre sunt la http://community.webshots.com/user/anne3321
dixie spune:
Fetelor
vreau sa va intreb si eu ceva, sa nu radeti de mine ;)
Noi avem botezul pe 6 martie... si ma intreb... ce se scrie pe invitatii... adica cine face invitatia, parintii sau nasii? Ma gandesc ca ar trebui sa o faca nasii, nu?
Voi cum ati facut, si ce texte ati pus pe ele?
Multumesc
Dixie
P.S.: pt. cine vrea sa faca botezul pe 12 martie am vazut pe cineva parca... eu stiu din ce-am citit ca pe 6 martie e lasata secului de carne, si pe 12 de branza... deci uitati-va cu atentie in calendar... noi de asta am ales 6 martie, era ultima duminica inainte de post.
anne33 spune:
Dixie,noi am avut deja botezu si pe invitatie am scris ceva de genu:Parintii cutare si cuterica si nasii-numele,va invita sa fiti martori la crestinarea fiicei lor Giulia-Nicole Duma la biserica cutare,ora x iar masa si distractia va avea loc la restaurantul y incepand cu orele z;Ceva in genu asta.