Bebelusi de sept-oct (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

De fapt saunul acela e pe bebelusultau.ro, la 'articole pt servit masa', pagina 4.

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La multi ani! bebelusilor nascuti astazi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Ana, multa sanatate la puiut sa se face repede bine.

Am luat si eu un borcanel de mancare de la Hero cu caise si pere parca si i-a placut mult piticei foarte mult asa ca am gasit cu ce sa inlocuim marul ras pe care nu-l manca dimineata.

M-am uitat mai mult in Cora la borcanele si am vazut ca cele cu sare sunt de la Hipp nu de la Nestle.

Alexuta mea este din ce in ce mai agitata, nu sta o clipa da din maine din picioare, se intoarce de pe o parte pe alta si de pe burta pe spate si invers. Chiar in ziua cand a cazut bb-ul lui Bozo, era sa cada si ea din pat, am avut noroc ca am ajuns la timp.
Face abdomene de stat in fundulet si numai asa vrea sa stea.

Elena & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muttzi spune:

Kittie sa-ti traiasca puiutul!

leganut-balansoar am si eu. Cand era mic, mic bebe dormea in el
peste zi. A fost foarte util atunci nici nu-mi inchipui cum m-as fi
descurcat fara. Dupa aia a fost o perioada de vreo luna in care nu prea a fost incantat de statul pe spate in balansoar, dar acuma este foarte util cand ii dau sa pape. Are mai multe pozitii pentru spate asa ca bebe sta foarte confortabil in el cand papa. Pe langa asta pot sa-l pun oriunde (pe masa, pe jos, in pat...). Intr-adevar este mult mai util decat leaganul cu baterie de care v-am spus mai devreme.

blender eu il am pe cel de la Braun de 600W. M-a costat 2.200.000 si l-am luat de la Metro. Am vazut intru-n mesaj descrisa varianta de 250 W cu aproape 2.000.000. Parerea mea este ca daca tot te-ai hotarat sa dai 2 mil pe un blender mai poti adauga 200.000-300.000 si sa iei varianta mai puternica. Eu pot sa toc cu al meu carne, legume, verdeata, branza .... Pentru papalucile copilului cred ca voi folosi accesoriul anti-splash care poate toca foarte fin si cantitati mai mici. Gasiti tot felul de variante de braun pe emaina.ro si magazinultau.ro

ana si eu zic sa-i pui supozitor si noaptea. Eu stiu ca trebuie
sa-i pui din 6 in 6 ore si ca temperatura copilului poate creste f.f.
repede intr-un timp foarte scurt asa ca cel mai bine este sa fie tot
timpul sub efectul antitermicelor. Multa sanatate la puiut.

scaune de mancat eu le recomand pe cele de la Peg Perego. Am vazut vreo doua si am fost f. incantata. Pot sa sustina si un adult mai subtirel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

In primul rand sa va spun ca am trecut cu bine noaptea asta. Eu nu am dormit deloc, din 10 in 10 minute aproape il verificam pe Stefan, si pe la ora 4 dimineazta i-am mai pus un supozitor de paracetamol, avea 38 cu 2 nu era febra mare dar am pus totusi supozitorul sa pot dormi linistita pana la 6 cand a trebuit sa-l trezesc sa-i dau ospamox-ul. Deja a invatzat ca daca iau seringa ii dau medicamentele si cand ma vede cu ea in mana urla ca disperatul...nu stiu de ce nu vrea sa le ia ca doar sunt dulci, ma chinui cu el de numa, mai ales seara la 10 si dimineazta la 6 cand trebuie sa-l trezesc din somn. Daca ar bea ceai la orce ora i-as fi pus in ceai sa-l bea cu tetina dar el nu vrea ceai decat cand este treaza si ii este putzin foame.

Acuma doarme si de la acel supozitor inca nu a mai facut febra, sa vedem pe cand se trezeste daca nu are febra inseamna ca am trecut hopul cu bine!

Si sa va mai spun ca doctoritza mi-a prescris Eurespal ca antitermic in loc de nurofen, am intrebat la "farmacia de garda" si mi-au confirmat ca nu este antitermic.... noroc ca aveam in casa nurofen cumparat de mine si supozitoare de paracetamol Dupa vaccin imi schimb doctoritza.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

anamari stiu ca algocalminul e mai bun pentru febra dar farmacista nu a vrut sa-mi dea , a zis ca nu e recomandat copiilor sub 4 ani.

mada, cum e scaunelul din lemn? adica e inalt? ca m-ar tenta si pe mine dar sa fie inalt sa ajunga mai sus de masa de bucatarie. Si cum se transforma?

LiliaToma blenderul meu este doar cu un cutzit de tocat, a costat 900.000 de la bosch, eu asa am vrut, doar cutzitul, nu are vas, il folosesc intr-un vas de al meu, ori de care, chiar si o cana daca e cantitate mai mica. Se spala usor fiind doar un accesoriu.Eu asa am vrut sa imi cumpar pentru shake-uri cu fructe si iaurt sau chiar si pentru tocat carnitza lu BB si altre pireuri.

Eu nu imi cumpar borcanele, m-am tot gandit, eu primesc legumele de la tzara, din gradina, sunt foarte gustoase si sanatoase, ma refer la telina patrunjel morcov pastarnac ceapa si cartof, si mai mult decat ata deocamdata nu am dat banii pe ele si cat mai are sursa respectiva legume...nu o sa dau banii (soacra mi le aduce) asa ca pentru mine borcanelele sunt in dezavantaj.

As vrea sa-i dau si eu la Stefan para rasa combinata cu mar, oare se poate? inca nu i-am dat alt fruct inafara de mar si banana plus suc de lamaie si portocala.

Mie imi este frica sa-l mai las pe Stefan singur in patul nostru, si de fiecare data cand ies din camera chiar si pentru cateva secunde il pun la el in patutz.

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani la bebelu' lui Kittie!!!!Mada, tu ai scaunel de masa de la bebelusultau.ro?Zi-mi te rog si mie cum e?

Bazucu meu doarme, asa ca pot sta si eu pe net...:) Ana, cum e piticul tau??

Geo, am salvat si eu reteta de tiramisu, si sapt asta cred ca o incerc.

Noi am dormit mai bine azi-noapte, iar de azi ii dau sa pape numai la 2 ore jumate-3 ore, deci marim intervalul dintre mese(sper sa si reusim).

Pupici!

Ioana & Alesio, bāzucu' lui mama (08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Fetelor, ce e aia cu intorsu de la san? Nu ca as crede eu in chestii dastea babesti, da de o vreme ma tot bat de chestiia asta si vreau sa stiu eu mai multe detalii. Adica daca eu acu o saptamana ma gandeam ca daca Stefan nu vrea sa accepte si biberon si san trebuie sa-l intzarc, dar in final le-a acceptat pe amandoua si nu l-am mai intzarcat, crede-ti ca l-am intors de la san? sau chestii dastea? Cine stie cum e cu treaba asta babeasca si care e esentza?

flori din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna,

la noi toata casa este racita in afara de tati. Adica copii si eu.
Sper ca cel mic sa nu faca rosu in git. Eurespal am luat si noi dar nu are legatura cu temperatura.
Eu am o alta dilema. Ieri am luat oscilococcinum si eu si baiatul cel mare (4 ani) si astazi deja ma simt mult mai bine si eu si el. Oare pot sa-i dau si lui Razvan (5 luni)? Doctoritele mele nu raspund nici una ....

Mai Mina a fost vreo disputa pe aici si am lipsit?? Nu am apucat sa citesc din urma.
Va pup si mai scriu miine.

Monica Robert si Razvan (10.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Bebelusei mele nu i-am mai dat ieri cereale pt ca am fost in vizita, asa ca i-am dat doar laptic. Seara a supt doar de la mine si nu a mai vrut completare dar s-a trezit azi dimineata la 6:55. I-am dat sa pape la san si la 11:30 i-am dat piure de mar cu morcov de la Bebelac pt prima ora. Nu a fost foarte incantata de la el, dar sincer si mie mi s-a parut mult prea dulce...parca manca gem de fructe.

Elle, de curiozitate, pe ce borcanel de la Hipp ai vazut ca are si SARE in compozitie? Eu am acasa mix de legume si cartof cu morcov si nu au sare...este clar specificat lucrul asta.

Ana, sanatate multa lui Stefan si Doamne ajuta sa nu mai faca febra!
Daca poti sa-i iei legumele de la tara (fara bani) nu se merita borcanelele. Eu n-am de unde sa iau decat din piata si nu are rost.

Eu scaun de masa am CAM reglabil pe mai multe pozitii de inaltime, cu masuta atasata si fara jucarele. L-am primit cadou la botez si inca nu l-am folosit.

Mada, drum bun iubita si asteptam sa ne spui ca ai ajuns cu bine la sora ta!

Multumesc pt retetele de tiramisu! Pufymic, ce de bunatati ai reusit sa faci....mmmmm, mi-ai facut pofta!

Ma duc sa-i dau lu bebe piureul de legume si revin mai tarziu!

pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare mamici si copilasi!

Eu am dat iar o raita prin magazine pt scun de masa si nu stiu ce sa cumpar...mi-ar place unul colorat dar imi par cam scumpe ... ce le-am vazut pe bebelusultau imi par faine, colorate dar si foarte scumpe. M-am mai foit un pic pe site si pot zice ca imi par f. scumpe, preturile sunt mai mari ca aici la majoritatea produselor:(

Noi iar am renuntat la mancarica... de cateva zile imi face kk o zi da una nu si m-am hotarat iarasi sa nu-i mai dat solide caci poate nu-i pregatita inca...de cateva zile imi plange cand o culc, ca si cand ar avea crampe, isi freaca piciorusele:( Mi se trezeste noaptea, nu doarme;( II dau o pauza la solide sa vad daca se schimba ceva, ieri nu i-am dat si de dimineata mi-a facut un kk taaaaare frumos:(((((

La multe lunisoare la sarbatoritii de azi!

Numai bine,

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput