Bebelusi de sept-oct (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daany28 spune:

Help!!!!!!!!!!! Nu stiu de ce nu mai pot intra pe forum. Mi se spune :"ACCESUL LA FORUM TI-A FOST RESTRICTIONAT",Poate ma ajutati voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Ana, parca tu ai intrebat de para, nu??!
Mie mi-a zis medicul ca pot sa ii dau, mai ales daca este mai constipat, sa ii inlocuiesc marul cu para.

Dany, nu pot sa te ajut ca nu am primit niciodata mesajul asta... dar vad ca ai postat de cateva ori, eu zic sa mai incerci sa nu te dai batuta

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Salut mamicute, fac si eu act de prezenta si va urez la toate LA MULTI ANI de ziua indragostitilor, ca vaz ca aici toata lumea e indragostita de puiuti (cred ca si de soti ).
Mihaela (Roandre), saru'mana de reteta de tort diplomat, am facut-o de ieri intr-o forma de tort in forma de inima si a iesit super si la gust si la aspect.
Ana (si nu numai), pentru febta sa ai intotdeauna in casa supozitoare de paracetamol si propifenazona (se pun alternativ, la 6 ore diferenta) si daca nu scade febra asa pune-i un supozitor de NOVOCALMIN (parca sub 6 luni se da numai o jumatate). Sanatate la micut.
Aseara am inceput si noi diversificarea. Voiam sa incepem la 5luni (are 4 si jumatate) dar am vazut ca nu mai parea satula seara, sugea nervoasa (ma lovea cu picioarele si tragea de tzatza in toate directiile) pana nu mai ramanea nici o picatura. Am inceput cu cereale Milubrei mit - nu a vrut deloc cu biberonul, dar a acceptat usor lingurita. Peste cateva zile amsa-i dau si suc de morcov cu mar.
Vali si bebelusele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

Kittie "sar`na, pupatzi-ash picioarele si bogdaproste!" din partea celor la care au ajuns lucrusoarele de la tine!

Mergi la inceput

Am revenit. Am luat legatura cu moderatorii si mi-au explicat ca nu am fost restrictionata, ci a fost o eroare tehnica. Ma bucur sa am recenit printre voi.

Mergi la inceput

Am revenit. Am luat legatura cu moderatorii si mi-au explicat ca nu am fost restrictionata, ci a fost o eroare tehnica. Ma bucur sa am recenit printre voi.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!pentru bebicii aniversati azi, pentru parintii indragostiti de bebici si unul de altul!!!!

Daany28, ma bucur ca nu e nimic, si ca poti intra pe forum......lasa ca se va rezolva problemuta tehnica!

Vali02, si al meu bāzuc trage de tzatzuca in toate directiile, de parca ar fi de guma, dar inca nu ma gandesc la diversificare, ca am lapte destul, si dupa ce se satura tot mai am ce mulge....cred ca se joaca cu ele de shmecheri ce sunt!

Noi iarasi am avut o noapte mai mult alba decat neagra, adica cu urlaturi de-ale lui junioru'......si acum urla cand postez, ca nu-i place la calc....in rest am marit distanta dintre mese la 3 ore......si e tare fomit saracul....dupa 2 ore e dezastru, abia il mai pacalesc cu ceai...

Intrebare: sunt extrem de geloasa, si nu-mi place sa-l ia in brate nimeni(in afara de Ovi) pe pitic....e normal sa fiu asa?Voi ati trecut prin faza asta?
Pupici si distractie placuta azi la toti indragostitii!!!

Ioana & Alesio, bāzucu' lui mama (08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Deci, dragutele mele, va multumesc mult pentru urarile de ieri, am incercat sa va raspund pe masura dar nu putut, nu stiut. Oricum, linku e in vigoare, as fi vrut numa sa-l fi prezentat altfel, da nu mere, domn'ne, tot ce fac nu iese decat asa...

Oricum, va multumim inca o data si LA MULTI ANI! Pentru noi si pentru toti piticutzii care se aniverseaza azi. Osa caut si pentru ei ceva ;)

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

NinaB ea/el sa fie sanatos/oasa!
Muttzi, un LA MULTI ANI! Special pentru tine!!adica pen' bebe!
Anne33 prin 2001-2002..
Vali02 Milubrei nu trece prin tetina.. cat i-ai pus? daca pui maimult de 1lingurita de-a noastra rasa- rasa, se infunda tetina si o sa-ti dai seama pen'ca bebe incepe sa chitaie.. Eu am luat Hero mai nou si alea trec fara probleme pentru ca sunt praf, nu pelicula, ca Milubrei..

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput