Bebelusi de sept-oct (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mel, nu suntem nebune, doar un pic posesive....si zburlite ca matele la strainii care se ating de picii nostri!

Anne33, si la noi e la fel....nici noi nu prea avem timp de ....ziua bb ma solicita non-stop....seara- oboseala....las ca recuperam noi cand cresc piticii!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu' lu' mama (08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Anne33, de cand cu bebelina nici noi nu mai avem prea mult timp de... dar vorba lui Pufymic, las ca recuperam noi.

Mel, eu ii dau sucul ca si ceaiul atunci cand ii este sete. Chiar daca mananaca pulpa, ii dau si suc. Oricum ii place foarte mult sucul, asa ca ii dau ori de cate ori vrea intre mese.

Pufymic, eu inainte de a naste ma gandeam ca nu o sa pot sa o las pe bebelina cu nimeni ca o sa fiu foarte posesiva dar vad ca nu e chiar asa. Oricum, nu am lasat-o pana acum decat cu mama, soacra sau taticul si de fiecare data cand sunt nevoita sa plec de langa ea sun de cel putin 3-4 ori sa vad cum este, daca doarme, plange sau a mancat bine. Si nici nu vreau sa imi angajez bona pentru ca imi este frica sa o las cu o necunoscuta.

Elena & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Fetele, multumim pentru urari si transmitem sanatate si pofta de mancare si celorlalti sarbatoriti!
Adevarul este ca abia astept sa intru pe net ca sa vad ce noutati mai sunt. Intr-un cuvant, nu stiu ce m-as face fara voi! Na, ca am devenit melancolica!!
Azi am fost de nauca prin farmacii si cand le-am intrebat pe tantile farmaciste de chicco pappa s-au uitat crucis la mine. Ba mai mult, una din ele mi-a spus ca nu comercializeza produse chico.(cum se scrie asa se citeste).
Cristina (Herra) hemoleucograma mi s-a recomandat sa o fac pentru Andrei pe la 7 luni, dupa ce se incepe diversificarea. Oricum, este normal ca bb sa aiba anemie. Si mie o cunostinta mi-a spus ca scumpelul meu are anemie, asta uitandu-se la pleoapa de jos.Cica trebuie sa fie bine vascularizata.
Cu riscul de a ma repeta, in ce zona a Iasiului stai? Noi locuim in Pacurari.

Ioana si Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ellen, eu sunt foarte zburlita cand il ia in brate vreun prieten sau vreo ruda din partea sotului....singurul pe care-l accept cu placere e fratele meu, in rest ma enervez la culme cand se atinge altcineva de bazucu meu!!!
....o fi paranoia???
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu' lu' mama (08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muttzi spune:

Mama lui Licurici eu nu-i mai dau sucul daca a trecut jumatate de ora, daramite o zi intreaga. Eu am citit pe internet ca de exemplu sucul de portocale nu mai este bun dupa o jumatate de ora Si eu spal la magaoaie de ma satur, dar sunt foarte hotarata sa-i dau numai suc proaspat. Imi pregatesc merele si morcovii din timp si le storc numai cand piticul incepe sa maraie de foame (eu ii dau mar+morcov+portocala)

mel_g eu stiu ca dupa ce l-ai invatat cu sucul si ai inlocuit o
masa cu suc este bine sa incepi sa-i dai la acea masa (de preferat a
doua masa din ziua respectiva) si pulpa de fructe. De obicei nu se
satura doar cu suc asa ca pulpa este binevenita. Bineinteles ca dupa aia tot la masa a doua se adauca biscuiti sau branza dulce. Acuma cica
depinde de cat de dezvoltat este copilul. Daca este mai slabut este bine sa-i dai biscuiti si branza mai devreme. In rest peste zi, ii dau numai ceai sau apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut

Stefan este bine, azi nu a mai facut febra, dar in schimb s-a umplut de bubitze, din cap pana in picioare, si maine ma duc cu el la medic. Azi nu i-am mai dat seara toata doza de antibiotic, doar 2,5 ml si imi pare rau ca i-am dat si atat pentru ca nu stiu de unde au aparut atatea bubitze, poate fi o alergie la antibiotice sau pur si simplu de la febra. O sa vedem maine.Si maine imi schimb si medicul.

Angela eu am pastrat o data sucul pentru cateva ore si am uitat de el si a doua zi dimineazta cand l-am scos din frigider era borsit, adica a se intzelege acrit deci nu cred ca e bine sa-l pastrezi chiar si pana a doua zi.

Eu ma duc sa ma culc ca sunt super obosita de cand cu febra lui Stefan nu prea am dormit si revin dupa ce ma mai odihnesc.

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Angela si mie mi-e lene la spalatul aparatului dar din pacate sucul nu este bun decit dupa ce il faci. Eu am gustat dupa cca 30 min si marul ala ii da un gust nasol. Eu in schimb daca fac suc pt cel mic fac pt toti si atunci nu mi se mai pare ca il spal degeaba. asa ca ma vitaminizez si eu cu ocazia diversificatului .

Naty bine ai revenit . Cu cine ai lasat bebelusul?

mai fetelor apropo de stat cu bebe sa stiti ca la mine vine o bona (f draguta) si ma ajuta dar eu sunt f multumita cind pot sa mai plec si eu din cind in cind. Ma gindesc la el tot timpul dar faptul ca pot sa mai si plec sa-mi rezolv unele probleme imi da un fel de energie. La primul copil am stat singura (fara nici un ajutor) pina la 10 luni dar a fost destul de greu. Acum mi se pare mai bine ... parca am timp si nu sunt asa obosita ... pot sa ma bucur de el mai mult decit la primul cind tot timpul eram stresata si pe fuga.

o noapte linistita la toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Merci, fetele de raspunsuri pentru suc pastrat... adevarul este ca pana acum nu a vrut sa bea decat suc de morcov ( de doua ori). Azi am incercat sa il pacalesc cu un amestec de morcov cu portocala dar pana nu a fost aproape numai morcov nu a baut. Maine am sa incerc cu mar! Imi era frica sa incep diversificarea cu fructe ca sa nu-mi refuze legumele si uite ca mititelu' nici nu se uita la fructe. bunica-sa zice ca e "papa-lapte"!!!

Ana, asteptam vesti mai bune despre Stefanut si sa ne spui ca ai dat de un medic mai capabil!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

De abia acum am reusit sa mai ajung si eu la calculator sa citesc ce ati mai scris.

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!

Naty, bine ai revenit iubita si asteptam pozici. O sa actualizez si listuta in curand.

Vali02, ma bucur ca ti-a placut tortul si cred ca a iesit super in forma de inimioara.

Mama lui licurici, chiar azi am facut si eu ca pacala 250 ml suc si ma gandeam sa-l pastrez la frigider....daca spuneti ca nu e bun, ma duc sa-l beau eu chiar acum!

Pufymic, nici mie nu prea imi place s-o ia altcineva in brate pe Alexia si chiar si mama mea am impresia ca nu o tine asa bine ca mine...hihihi....gelozia asta, ce sa-i fac?!?!

Eliana, e bun ardeiul si congelat daca ai. Eu am cumparat si din piata si mi s-a parut gustos...

Aha...deci borcanelele cu carne au si sare. O sa ma uit la toate borcanelele cu carne sa vad daca gasesc fara sare...

Danyce, ce weekend misto ai avut...de cand visez si eu la plimbareli si alte alea...lasa ca imi iau eu revansa!

Ana, offf...tot problemute. Sper sa treaca si bubitele si incearca sa schimbi medicul totusi!

Despre noi ce sa mai zic. Am inceput sa-i dau bebelinei la a doua masa piure de fructe (morcov cu mar) si apoi suc de fructe. Nu prea e incantata de gustul dulce. Oricum ea cam e in greva foamei. De la san nu mai vrea mai deloc si plange cand o pun la san de parca ar frige-o ceva. Nici macar nu vrea sa mai puna gura pe san. Acum in seara asta i-am dat 75 ml lapte de la mine cu biberonul si apoi a vomitat totul si pe gura si pe nas de a trebuit sa-i fac baie. A mai mancat apoi 70 ml si s-a culcat. Acum o sa mai incerc sa-i mai dau sa pape putin in somn ca ea nu cere sa pape...mai bine isi suge degetul!
Astazi tati mi-a facut o surpriza si mi-a adus o tarta mare cu zmeura...miam, miam.... Chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea lui, asa ca si-a meritat pupicul pe ziua de azi...hahaha

Va pup si ma duc la nani!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 5 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

alaptarea exclusiva pan ala 6 luni ... iar ma ia gura pe dinainte...

cum coc marul?
il bag in folie la cuptor si astept sa faca poc? il bag fara folie? cat il tin? il si descant?...

Mergi la inceput