Bebelusi de sept-oct (21)
Raspunsuri - Pagina 12

mama lui Licurici spune:
Eliana nu am facut poze ca nu aveam la noi decat camera de filmat si am lasat-o in masina ca sa n-o busim pe partie.
Am facut o comanda pentru camera foto digitala dar vad ca furnizorul nu e deloc serios!!
Pana mi-o trimite imi creste baiatu' si nu mai prind o gramada de faze misto!!
Biamar, daca citesti mesajele de pe pagina precedenta o sa vezi ca nu este nici o problema... au mai trecut si altii prin asta si se rezolva de la sine!!
Angela si
Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

timea spune:
Salutare!
Happy Valentine Day! pentru toti ingerasii si mamici de ingerasi!
La multe lunisoare pentru sarbatoriti ca multi avem azi:)
La noi totul a revenit la normal dupa cateva zile mai grele.... ma gandesc la diversificare cu groaza deja caci vad ca reactii nasoale pot sa apara la noi. Vad ca altii n-au probleme nici de unele, sa o tineti tot asa:)Ieri am avut multi musafiri, casa plina si Mara a reactiuonat tare bine:)
Numai bine,
Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

NinaB spune:
adela mama nu da fato cu roshii... ca nu suntem toate asa tinere si neobosite...ca unele
am zis ca-ti scriu pe PM...si-am uitat! na! omoara-ma!

Naty spune:
Buna mamici si bebelusi!
Nu stiu daca ma mai tineti minte, caci nu am mai scris de cand eram , de prin august, cand am intrat in prenatal. Acum m-am intors la birou si am din nou acces la internet.
Mi-a fost tare dor de voi, de abia asteptam sa vad ce mai faceti. Inca nu am avut timp sa citesc nimic, dar sper sa recuperez.
Fetita mea, IOANA ALEXANDRA, s-a nascut pe 10.10 la ora 10.10 si a avut scor APGAR la 1 min. 10 si la 5 min. 10, 3.700 g si 50 cm. Am nascut prin cezariana, la Municipal, cu dr. Valeriu Horhoianu. Un doctor extraordinar, caruia ii voi fi vesnic recunoscatoare pentru cum a decurs totul si cum s-a purtat cu mine.
ROANDRE, te rog sa ma treci si pe mine pe listuta cu datele actualizate.
Bebelina mea e bine - inca ii mai spun bebelina, e frumoasa foc si foarte vesela.
Inca o mai alaptez, dar ii dau si lapte praf, fiindca nu am de ajuns. Am inceput si diversificarea si papa zilnic cam 100 ml suc de mar si putina pulpa - cu mare placere.
Eu am inca 8 kg. in plus fata de greutatea de start (47) si, desi toata lumea imi zice ca arat foarte bine si mi-am revenit, eu ma simt o grasana.
Cam asta in mare.
Ma bucur mult ca v-am regasit!
Raluca

anne33 spune:
Naty-Raluca,bine ai revenit printre noi!Cum sta Ioana la capitolu kg si cm?Arata-ne si nou ceva pozici cu ea cand ai timp,bine!Deci ai inceput sa mergi la munca.Cu cine o lasi pe bebelina?De ce nu ai mai stat acasa cu ea?
Fetelor,sa va sarbatoriti consortu macar si pentru o ora,eunu prea am loc de intors,stiti stau cu mama,Ana,a venit deja de la scoala,daca ar fi ceva mai cald mai ca le-as trimite pe amandoua sa o plimbe pe Giulia cu carucioru prin parc,dar asa...pofta in cui nenica,dar las ca vine ea si vara-primavara si atunci o sa recuperez si eu la capitolu

muttzi spune:
Azi facem 4 luni!!!
Multumesc mamicilor de urari.
Nu pot sa stau foarte mult la povesti asa ca am intrat numai sa urez la randul meu la multi ani pentru Giulia Nicolae, Andrei Tudor, Ianis Razvan, Alexandra, Maria, Stefan (sper ca nu am lasat pe nimeni pe dinafara)
De asemenea la multi ani tuturor parintilor indragostiti!
Kittie merci de mesaj. La multi ani de ziua indragostitilor!

Kittie spune:
http://img.123greetings.com/events/birth_kids_birthkid4/1008-006-36-1042.swf
din nou tb sa fie altfel, da hai sa trecem peste deficientele site-ului!
LA MULTI ANI CUPILASILOR DE AZI!!! mamica de
( 13oct04 )

elyanne spune:
Angela eram doar curioasa sa vad poze cu zapada ... Si noi cand am fost pe partie anul trecut am stat cu teama cu busim camera foto (era si prima oara cadn schiam)... a scapta intreaga atunci...
Georgiana daca mai tine minte neuronul meu parca tu mi-ai spus de laptele Babe... A mancat pitica mea fara sa protesteze de loc... sper s-o tina. Ca asa a facut si cu Nan vreo doua zile, dupa care nu i-a mai convenit...
In schimb cred ca nu-i place ceva din piureul de legume. Am pus morcov, telina, pastarnac si ceapa... S-ar putea sa fie din cauza la telina (zic eu)... mie mi s-a parut mai bun decat ala simplu de morcov, da' cine stie ce nu-i convine...
Acum fug sa fac Tiramisu (ca m-ati innebunit cu prajiturile)... cadou pt. al meu sot de ziua indragostitilor, ca la cat de "des" fac eu mancare sigur o sa fie o surpriza...
Era sa uit... Naty bine ai revenit... asteptam sa ne mai spui despre voi... sa vedem poze.Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)