Bebelusi de sept-oct (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Sa ne traisca sarbatoritii,6 avem pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muttzi spune:

Anne33 trebuie sa te corectez!!! Sunt 7 sarbatoriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

http://img.123greetings.com/events/birth_kids_birthkid4/1008-006-36-1042.swf

din nou tb sa fie altfel, da hai sa trecem peste deficientele site-ului!

LA MULTI ANI CUPILASILOR DE AZI!!!

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Angela eram doar curioasa sa vad poze cu zapada ... Si noi cand am fost pe partie anul trecut am stat cu teama cu busim camera foto (era si prima oara cadn schiam)... a scapta intreaga atunci...

Georgiana daca mai tine minte neuronul meu parca tu mi-ai spus de laptele Babe... A mancat pitica mea fara sa protesteze de loc... sper s-o tina. Ca asa a facut si cu Nan vreo doua zile, dupa care nu i-a mai convenit...

In schimb cred ca nu-i place ceva din piureul de legume. Am pus morcov, telina, pastarnac si ceapa... S-ar putea sa fie din cauza la telina (zic eu)... mie mi s-a parut mai bun decat ala simplu de morcov, da' cine stie ce nu-i convine...

Acum fug sa fac Tiramisu (ca m-ati innebunit cu prajiturile)... cadou pt. al meu sot de ziua indragostitilor, ca la cat de "des" fac eu mancare sigur o sa fie o surpriza...

Era sa uit... Naty bine ai revenit... asteptam sa ne mai spui despre voi... sa vedem poze.

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am citit undeva - si am cautat de-am innebunit si nu mai gasesc - ca dupa vaccinul antipolio nu e bine sa se intepe sau, Doamne-fereste, taie copilul...

nu mai tin minte cat timp dupa, pentru ca intentionez, la recomandarea pediatrei, sa-i fac o hemograma, sa vad daca are nevoie de supliment de fier, si pentru asta VA FII INTEPAT!

stiti ceva despre asta?!

ati dat supliment de fier la copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Bey, fetelor ma faceti sa ma simt prost. Pai toate gatiti fel de fel de bunatati si mie nu-mi vine sa intru in bucatarie nici sa imi pregatesc ceva rece pentru mine... doar cand nu mai pot de foame!!!
Acum astept sa vad daca sotul nu vrea mancare chinezeasca, sa comandam. A comandat vreuna dintre voi acasa? Ca nu stiu cine livreaza si daca poti sa ai incredere (e proaspata, alea alea!!?)

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Inca ceva...tot din comoditate (nu dati cu pietre!!) i-am facut copilului mai mult suc decat a baut azi. Voi ii dati suculet facut in ziua precedenta si pastrat la frigider?. Nu de alta dar pentru 100 ml suc spal la magaoaia aia de-mi vine rau...

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Naty, bine ai revenit!!!Ne era dor de tine!Sa-ti traiasca bebica(si tiza mea!)!!!Zi-ne cum e bebica ta acum, cate kg are, cm...eventual niste pozici cu ea!

Herra, vaccinul antipoliomielitic nu se face la bebeii cu boli acute, diaree sau febra, si dupa ce se face e interzis sa i se administreze injectii intramusculare timp de O LUNA!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu' lu' mama (08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La multi ani! tuturor bb-ilor sarbatoriti azi. Sa fie sanatosi, voiosi, voinici.

Angela, eu ii fac sucul in fiecare zi, in schimb fac dimineata mai mult si ii dau si mai tarziu, dar nu intotdeauna, depinde cat de mare este marul.

Naty bine ai revenit si sa-ti traiasca bebelina.

Roandre, am fost azi in Cora si m-am uitat la borcanelele de la Hipp. Am vazut ca cele care au si carne in ele au si sare iodata. Cele care erau numai cu legume nu aveau sare.

Imi cer scuze, am uitat cine a intrebat de ardeiul de la congelator. Si eu am intrebat pediatra daca pot sa-i dau de la congelator si mi-a spus ca pot sa-i dau linistita, asa ca eu ii pun in supa in fiecare zi de la congelator: ardei, conopida si dovlecel.

Elena & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Da Herra asa stiu si eu: o luna bb nu are voie sa faca injectii intramuscular (doar intravenos este voie asa ca ceea ce te intereseaza pe tina nu cred ca este interzis - dar de ce nu intrebi medicul?)

Angela stiu ca este greu sa tot speli la storcator dar sucul este bine sa fie proaspat si nu de la frigider.

Anne33 nici noi nu prea avem timp de . In timpul zilei este piticul cel mare acasa iar seara eu cad franta si nu imi mai arde de nimic.

Pufymic si eu sunt extrem de posesiva cu bebeii. Am crezut ca la cel de-al doilea va fi altfel dar reactionez la fel: SE ZBARLESTE PARUL PE MINE CAND IL IA CINEVA IN BRATE!!!!!!!!!!! Eu am o bona care vine sa ma ajute in timpul zilei si vreau sa-ti spun ca nu plec de acasa decat daca este ceva super urgent pt ca nu suport sa ramana ea cu piciul. Cred ca sunt NEBUNA dar nu am ce sa fac.

Am si eu o nelamurire: daca bb papa pulpa de fructe trebuie sa mai bea si suc la alta masa?

Pupici

Mel de 2 x (20.09.2004)

Teo & Tibi

Mergi la inceput