Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

LA MULTI ANI, BIANCA IUSTINA!!!

Chiar daca i-am facut urari de bine la subiectul special deschis, lui Rares, o mai spunem odata si aici, LA MULTI ANI, RARES, pui frumos.

Chiar daca nu am mai scris pe forum, eu v-am citit, am vazut toate fotografiile, copii sunt superbi toti toti fara exceptie ...si cred ca ati avut parte de super petreceri

Noi suntem bine, daca se poate spune asa...Amos e foarte mofturos, alintat mai mult, a avut nopti in care nu a dormit deloc, fara motiv, cred eu. Asa ca eu sunt f.f. obosita, as dormi si sprijinita de tocul usii.
In legatura cu sarcina, totul decurge normal, in ultimele 2 luni am fost cam anemica, din cauza asta ma simt si tare slabita, ametesc, dar doctorita nu are ce sa-mi faca pt ca iau deja doza maxima de fier ...stiti si voi cum e, dar imi da o stare de kko tare nasoala.
Ca sa continui sa ma plang, ca tot am inceput in ritmul asta...samburica cred ca e nitel cam mare si cum burta mea nu mai are unde sa creasca, micuta mea apasa pe ficat, ma doare mijlocul de simt ca ma rup in bucatele cand merg, oasele pelviene de asemenea ma dor...deci e ca naiba.
Sa mai zic?...nu mai zic.

Deocamdata va lasam cu drag si va dorim, inca odata, tot binele din lume voua si copilasilor vostri

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

La Multi Ani Bianca!!!
Sa cresti mare, frumoasa si desteapta !
Sa aaduci numai bucurii parintilor si sa o ai apopape toata viaza pe surioara ta!

Anca
Sa inteleg ca a ajuns intreg cadoul? Ne bucuram daca va place!
A, e si de la Philip nu doar de la Yann.

Fetelor, mai spuneti-mi si mie va rog daca va ajung cadorile.

Ramona
Multumim de aprecieri!

Adina
Pe adresa de office nu le-am primit.

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Saphir ma bucur sa avem vesti de la tine.Mai ai tare putin, 2-3 saptamini?mai sa fie ce trece timpul si uite cum tu mai aduci pe lume o minune de pui mic...
lui Amos si spune-i ca am zis noi sa fie cuminte si sa doarma noaptea ca sa faca nani si mami cu micuta.

Nu ne-ai zis ce ai rezolvat cu mama ta, reuseste sa vina pina nasti?

Catalina scumpa tare Licuriciul vostru, cum mai e cu bona?sunteti multumiti?spune-mi daca tu ii dai crenvusti Laurei si daca da de unde ii iei si de care.

Adriana sanatate multa lui Rares!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Helen,merci pentru informatii,am reusit sa creez un album pentru Edi,pe care vi-l pun la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Emilly, sar`mana
Ieri am intrat in saptamana 36, asa ca mult nu mai este. Adevarul ca ma cam apuca frica cand ma intreb cum am sa ma descurc, pentru ca pe mama nu pot sa o aduc pana nasc. A fost refuzata la ambasada si acum exista o alta procedura pentru a o invita, care dureaza mai mult si care e si sigura, dar e prin Ministerul de Interne si noi avem prima programare la ei numai pe 6 martie...deci nici o sansa ca pana pe 12 martie cand am eu DPN-ul sa si rezolv.
O sa isi ia al meu sot concediu cateva zile si o sa stea cu noi..si apoi, vad eu. O sa fie bine

Saphir si Amos Daniel
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara de la noi. Eu revenita la munca, sunt evident franta, nervoasa si stresata. Alex insa e o dulce, merge mereu singurica, si face tot felul de nazdravanii. Nu prea vorbeste ea, insa si cand le zice. De exemplu cand vede poza cu copiii de la ziua ei zice "bebe" pentru ca asa am invatat-o.

Lia, tu vrei sa ii dai Peritol numai ca sa doarma? Sau aveti o recomandare? Nu cred ca ar fi o problema. Doctorita ii daduse Alexandrei Peritol cand nu manca, pentru ca se pare ca stimuleaza pofta de mancare. Insa nu i-am dat.

Imelda, placerea a fost de partea noastra. Multa sanatate fratelui tau!

Adriana, am vazut pozele de la chef postate de Monica. Beton!

Anca, multa sanatate lui Matei. Mama mama ce smecher ai! Bravo lui!

Bianca Iustina Sa fii sanatoasa, norocoasa si sa ai parte de iubire, bucurii si belsug!

Tania, frumoase fete ai! Si felicitari, veti avea o doctorita dupa alegere!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Helen,merci pentru informatiile oferite.
E adevarat ca am mai fost pe forum,dar de-abia acum a ajuns in orasul nostru Tipu' de la cablu si am putut reintra pe net.
Am reusit sa creez un album pentru Edi,pe care vi-l pun la dispozitie. foto edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Saphir, tinem pumnii sa fie totul bine-bine.
eu ma gindesc mereu la voi

Ioana, eu am zis asa ca asta scria pe punga.
da' pupicii erau pentru toti.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Adriana, acum am citit si mesajul tau. Eu postez pe masura ce scriu. Sa stii ca Playboyul ala m-a pus pe ganduri si sa stii ca daca va inscrieti la petitori, trebuie sa il mai lasati deoparte.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Ramona, multumim de aprecieri. Chiar ma gandeam la tine si ma intrebam cand ziceai ca reincepi serviciul.

Adina, adresa mea este roxana_g7593@yahoo.com. Nu e secret de stat! Abia astept pozicile. Pupici.

Adriana, abia acum am ajuns sa citesc despre Rares. Tare m-ai ingrijorat. Aveti grija si sa chemati salvarea daca nu e bine la noapte (ti-am povestit de prietena mea). multa multa sanatate. Astept vesti bune. Neaparat!

Saphir, sper sa rezolvati cu venirea mamei. Inteleg ca iti este greu si totusi eu te invidiez. Ai sa imi spui sa ma pun si eu pe facut samburici, insa...As vrea eu!

Catalina, ce dulce e Laura! E o bomboana!

Babee, ce e cu tine? Hai ca mi-e dor de tine.

Firutza, am vazut si pozele voastre. Frumooos! Sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput