Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Babee, multumesc

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

M-am uitat la albumele lui Saphir si a lui buli si tare mi-au placut.Saphir in poza aia tare mai sunteti frumosi si far'de griji.
Am incercat si eu sa-mi pun o poza cu al meu sot pe cind eram si noi far'de griji, sa-mi creez un album care apare sub nick si nu am reusit.Imi zice ca fisierul nu a fost transmis si sa contactez administratorul.Aveti ideie ce inseamna asta?

Saphir e bine ca o sa-si ia al tau sotior concediu sa va ajute si apoi cum te stiu de optimista si harnicuta, o sa te descurci de minune si poate cu timpul ajunge si mama ta la voi.Tinem pumnii sa fie bine.

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Firutza mortala poza cu chitara, sa-ti traiasca flacaul!

Roxana pai eu zic sa ne mobilizam impreuna toata gasca pe cind e sa facem fratiori si surioarece ziceti...peste vreo 2 ani e bine pentru toata lumea???

pupicei!!!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Noi..suntem bolnaviori.
A venit Vio cu microbul, iar sambata seara brusc Phillip avea 37.9 temperatura.I-am dat paracetamol, baita, papa si nani nani.Pe la 12 urla..merg, il iau la noi in pat, pun mana pe el..nimic.Temperatura 37.2
La 3 dimineata iarasi pun mana..ardea-38.9 Ii dau antitermice, pun comprese cu apa rece pe frunte..nimic.Sunam salvarea, imbraca copilul-bulversat ca nu stia ce se intampla- hai sirena si lumina fuga..L-au pus in patura izolanta nu vroia sa stea.Baga-te Gabi cu el ca asta-i treaba.La spital analize..control..ca ce:numai pentru atat am mers cu salvarea??Cica e virus, sa mergem acasa si sa ii tot dau Nureflex(Nurofenul romanesc), si Mexalen supozitoare(paracetamol).
N-am dormit de grija..el moale ca o carpa..gemea ..vai de noi!
Din 4 in 4 ore da-i medicamente.Duminica 13 se trezeste si urla..si urla..si se albeste , geme, se zbate...oai astea-s convulsii.Temperatura:40.2 Fuga sa il tin sa il calmez, fugi dupa prosoape, urlete si alte cele.Da-i medicamente..in 30 minute isi revine copilul.Si tot asa..Eu disperata intre baie, copil, calmeaza-l pe Vio(plangea ca din cauza lui s-au intamplat toate) eu moarta..Adoarme de seara si da-i treziri din ora in ora, temperatura peste noapte 39..si tot asa.Dimineata iarasi o repriza de 40 dar fara convulsii, fugim la pediatra la ora 15, ne da Nureflex, Mexalen si Parkemen(supozitoare), iar pentru gat Ambrobene.Pun si Nasivin..si momentan nu a mai facut febra.Da Doamne ca m-au terminat orele astea.
Ieri am facut si eu 37.8, eram moarta mai mult, astazi mi-e putin mai bine-iau si eu tona de medicamente.
Nu a mancat mai nimic, mi-a slabit in 2 zile 700 de grame...sper sa se faca curand bine.Mi se rupe sufletul cand il vad cum se chinuie.Nu spune decat mama si se uita disperat dupa mine.
Cam asta ni se intampla..
Buli pentru ce imi multumesti?

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

adriana,ai grija de puiut,si noi am patit asa de la un iaurt danone si eu sunt socata si azi de ce ii dau sa manance,orice e nou stau cu emotie...pe la 7 luni s-a intamplat cu edi aluat negram,a facut alergie,urat,cumplit...nu vreau sa te sperii dar fii atenta1Muuuulta sanatate,rabdare cu regimul,sa aud de bine.
Mamici de ce le-ati taiat motul asa de repede?aveau parul mare sau...asa-i traditia?noi ne gandeam ca pe la toamna...
Pe maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vai,Babee, m-a luat ameteala,ce virus e asta? Saracul , mi se rupe inima.
Da, Doamne, sa nu mai faca febra, sa se faca bine ingerasul mic. Off, de ce trebuie sa se chinuie copiii astia ?

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Monica nu se stie.E un virus nou, e plin in spitale de infectati, pacientii pediatrei la fel(80%).Noi nu am facut saptamana trecuta vaccinul de un an, a fost doamna doctor bolnava.
Daca pana maine la 12 mai face febra mare merg sa-si iau antibiotic.Dar sper din tot sufletul sa nu fie nevoie.
Acum a adormit dar geme si plange in somn.Mi se rupe sufletul cand il aud.Si sa ma tina Dumnezeu intreaga sa fac ce trebuie cand e nevoie.
Noapte buna tuturor.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

LA MULTI ANI, BIANCA! SA CRESTI MARE SI VOINICA, SA FII SANATOASA, NOROCOASA, FRUMOASA SI DESTEAPTA!
TANIA, SA VA TRAIASCA FETELE, SA V-ADUCA NUMAI BUCURII!

Am vazut si pozele, Bibi e tare scumpa!

Babee, multa sanatate lui Phillip si voua! Ce greu v-a fost sa treceti prin asa ceva.

Ioana, am primit si noi cadoul! Iti multumim tare mult ca te-ai ocupat de trimiterea si primirea pachetelor.

Cadoul nu era "etichetat"; cine se recunoaste - in pachet erau un lego, cuburi cu cifre si cuburi pentru constructii - ii multumim din suflet, Clara e tare incantata de jucarii, se joaca foarte mult cu ele, le pune dintr-o galeata in alta, cateodata mai nimereste sa puna un cub peste celalalt, fara sa le darame. penru copilas si pentru mamica lui!

Babee, multumim si pentru rama foto!

Firuta, bine ai venit! Sa-ti traiasca baietelul scump si frumos!

Saphir, ma bucur ca esti optimista (ca de altfel intotdeauna)! Mult curaj, nu mai ai mult!

Adriana, multa sanatare lui Rares! Din cate am vazut din poze si cu atatia copii, cred c-a fost o petrecere foarte reusita!!!

Roxana, felicitari pentru reusitele Alexei!

Sa va spun ce-a mai facut Clara azi! M-a lasat fara grai. I-am schimbat pampersul in baie si pe cel murdar l-am lasat pe jos, intr-o punga. Dupa un timp, Clara a mers in baie (abia asteapta sa ramana usa deschisa ca sa exploreze), a luat punga cu pampersul, a mers in bucatarie si a aruncat-o in cosul de gunoi din dulapul de sub chiuveta! Ce fetita harnica are mama!!! Tot azi, a mancat singura supa (de pui cu galuste). Normal ca jumatate a curs pe bavetica si haine. Era atata de fericita si satisfacuta de ce poate face! Se uita la mine cu niste ochi zambitori si smecheri, parca zicand "Uite, pot si singura!"

Va doresc o noapte linistita si somn usor!!!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album Clara 1 Album Clara 2Album grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Babee, sanatate multa si noapte usoara!
Ce greu e cand bebeii sunt bolnaviori si nu stii cum sa-i ajuti!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Imi cer scuze...La Multi Ani Bianca Iustiana si lui Andrei (Onix)

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput