Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
A_Iulia spune:
Monica, Ioana si Irina - v-am trimis ce poze am avut cu piticutii vostri. Sa-mi spuneti daca v-au intrat: Monica 3 mailuri, Ioana 5 mailuri, Irina: 4 mailuri.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
Mickyyy spune:
Adina...vreau si eu poze, plssss....daca de cele de la intalnire e vorba .
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
A_Iulia spune:
Mikkky, da, alea; da-mi adresa de mail pe PM please
Am si pt Andruska!- si tot n-am adresa de mail
pozele noastre
A_Iulia spune:
Si pentru Layla am si tot n-am adresa de mail
Si pentru Roxana!
Ofofof, de ce n-am?!
pozele noastre
ad_risnov spune:
Of, fetelor! Una calda, una rece.
Rares s-a imbolnavit din nou: febra, kk moale, vomita .
Maine vine medicul la noi. Din pacate azi nu a putut veni. Iar suntem la regim, tratament cu antitermice. Sigur are enterocolita. Deja mi se pare ca are o sensibilitate digestiva.
Tania, am vazut-o si eu pe Bibi!!! Este o frumoasa, iar voi niste parinti minunati. Ce frumos a fost imbracata!!! Si tortul ce haios.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
CataD spune:
Desi cu intarziere, nu am avut cand sa mai intru:
La Multi Ani! Rares, sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
La Multi Ani! Bianca! Tania, sa-ti traiasca si sa te bucuri de fetele tale frumoase (am admirat pozele :)
Si noi am serbat sambata pe o prietena. Laura e in elementul ei in public, ii place sa fie bagata in seama, se duce la toata lumea, canta si danseaza, ce mai, petrecareata fata mea!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
CataD spune:
Adriana, sanatate lui Rares!
Am uitat sa va spun ca am pus si noi poze mai noi (album februarie): http://dumitrache.photosite.com/
Catalina si Laura (12 ian 2004)
anda141 spune:
Am uitat sa va spun ceva foarte important: Adriana a facut niste prajituri super super bune, yam, yam, ce-as mai manca acum nu mai pot de pofta!!! Am mancat ieri la petrecere iar azi mi-am adus aminte!! E o super gospodina!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
buli spune:
am primit cadoul de la Yann
multumim frumos
Matei il roade nevoie mare, asta dupa ce a plimbat elefantul prin toata casa
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
anda141 spune:
Adriana, multa sanatate lui Rares!!! Pai se poate sa se imbolnaveasca tocami acum dupa petrecere? Sau de la gratare i se trage? Hai ca o sa-i treaca, pupicei!!
Adina, am primit 3 mailuri, multumesc!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004