Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
ad_risnov spune:
Salutare si de la noi!!!
Va multumim din suflet pentru urari!!! Le-am citit pe toate cu sufletul la gura si m-am bucurat pentru fiecare cuvintel din mesajele voastre.
Din pacate nu am mai apucat sa intru deloc in zilele de petrecere pentru ca am fost extraordinar de aglomerati si obositi.
La noi lucrurile s-au desfasurat asa:
12.febr. am avut petrecerea de Taiat Motul cu bunicii, nashicii si alti cativa invitati. Rares a fost in forma maxima si s-a jucat tare frumos cu un verisor de-al lui de 3 ani si 4 luni. A ales de pe tavita: 1. telefonul mobil, 2. Playboy-ul, 3.un banut de argint (fusese pus in cadita la baia de mir), apoi a mai luat o seringa, iar dupa ce a aruncat restul de pe tava s-a oprit in final la carte si iconita. Nashicul i-a prezis ca va fi un businessman de succes, cu trecere la femeile frumoase si cu bani multi in buzunar. Ca poate va cocheta cu vanzarea de produse farmaceutice si ca, spre batranete, se va opri si asupra cartilor si se va ruga pentru nemurirea sufletului.
13.febr. petrecerea de un anisor cu muuulti invitati: 13 copilasi si vreo 20 de adulti. A fost mare aglomeratie, dar cred ca toata lumea s-a simtit bine. Rares a primit o gramada de cadouri, care de care mai frumoase, hainute si bani. De la mami si tati a primit balansoarul-calut de la little tikes, iar de la prietenii nostri o tricileta chicco. Abia ne-au incaput darurile in portbagaj.
In drum spre casa Rares a cazut frant, iar azi vad ca recupereaza somnul pierdut zilele trecute. Din pacate este si un pic mucios, iar de dimineata mi-a vomat f.f. mult. Sper sa-si revina insa ca sambata ar tr. sa facem si noi vaccinul de un an.
Am pus poze la adresa http://community.webshots.com/user/adrinusa in ultimele doua albume.
Va pupam si va multumim inca o data pentru urari!!!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
ad_risnov spune:
Roxana, am vazut si pozele voastre. Sunt super!!! Iar piticii cred ca s-au distrat de minune. M-au omorat fetitele cu tinutele lor.
Monica, am vazut si pozele de la petrecerea noastra. Multumim mult si te rog sa mi le trimiti si mie pe mail. Nick a fost la inaltime, iar Rares cred ca este deja indragostit de el. Doamne, ce s-au mai putut juca.
Anca, multa sanatate lui Matei!!! Ce baiat mare ai, m-ai uimit cu cate face!!!
Firutza, bun revenit! Cred ca tu ai mai fost la noi pe forum, nu?
Elena, imi pare rau ca n-am apucat sa vorbesc cu tine. Telefonul meu a stat mereu la Cosmin si el era numai pe afara, la gratar. Mi-a transmis insa ca ne-ai sunat si iti multumim tare mult.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
A_Iulia spune:
Mii de scuze pentru intarziere:
La Multi Ani, Rares!
Sa ai o viata frumoasa si fericita!
Adriana, felicitari pentru asa mandrete de baiat!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
A_Iulia spune:
Si sarbatorita de azi:
La Multi Ani, Bianca Iustina!
Sa cresti mare si frumoasa si sa ai mult noroc in viata! Tania, sa-ti traiasca fetele, scumpelele!
pozele noastre
aramona spune:
LA multi ani si sa fie sanatosi si fericiti toti cei care au imlinit in we si azi un anisor!
Adriana, daca noi tot ne-am vazut si ne-am auzit, de batrana si uituca si cu un we suuuuper-agitat, si cu site-ul DC care spunea ca e serverul in revizie (????), nu am apucat sa-i urez "La multi ani!" lui Rares-scumpicelul-dragalasul! Sa-ti traiasca si sa va faca fericiti toata viata, e o comoara de baietzel!
Fetelooor, ce ne facem?? Cu atatia baietzei frumosi, fetizele noastre cum se vor hotari sa aleaga?
Ioana, nu ti-am spus nici tie niciodata, insa Arturicii sunt doi simpatici si frumosi, ca mama lor, si omniprezenti! La fel si Albert si Mateiutzul! Insa special am insistat pe ei, sunt amandoi doi cretzulini, parca ar fi fratziorii Maysei!
Tania, am vazut albumul, sa-ti traiasca fetele, sunt doua scumpe, "La multi ani!" Biancai, sa creasca mare, cuminte si frumoasa, sa alerge baietzii dupa ea!
Roxana, am aruncat si eu o privire pe pozele cu Alex...nu am cuvinte! Ti-am spus ca ne-am vazut si ne-am placut...A vazut si Maysa pozele, statea cu mine si intindea mana catre Alex si spunea "bibi-bibi", asta spune la copiii pe care-i place!
Firutza, bine-ai venit in club! Asteptam si de la tine vesti! Si poooooze! Si eu am lipsit un an aproape (de cand am nascut)...Cat am fost gravida am fost f. activa pe forum, acum nazdravana mea imi ocupa mai tot timpul!
Unde sunteti tg. muresencelor????Cand tocmai va spuneam ca sunt si eu de acolo....
Noi am avut un we tumultuos, am plecat vineri la niste prieteni care au un baietzel de 1an si 3 luni si am uitat sa mai plecam...am ajuns acasa sambata si la nici jumatate de ora de stat si tras sufletul, am avut noi musafiri...Duminica am invitat finii la masa si uite cum a trecut we! Acum incerc sa-mi revin!
MAi vorbim si mai incolo, acum tb sa fug ca Maysa incearca sa faca nani si poate reusesc siu eu sa gatesc ceva!
Pupici!
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Helen spune:
Cu intarziere si mii de scuze (dar ieri nu am reusit din motive tehnice sa intru pe net)
La multi ani Rares la implinirea unui anisor! Adriana si Cosmin, sa va traiasca copilul, sa fie sanatos si fericit si voi alaturi de el!
La multi ani Bianca, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Firutza,Bine ai venit sau revenit! Mie dupa nik imi pari cunoscuta si ma mira faptul ca apari ca mebru abia acum intrat. Astepatam mai multe detalii despre voi si poze. Eu nu am acum timp(sunt la serviciu si am intrat asa pe fuga) dar daca te descurci cat de cat pe net vei reusi singura sa faci albumele, spre ex intra pe webshots.com si fa un cont al tau, apoi odata logata la My photos vei vedea ce trebuie facut!
Eu stau tare rau cu timpul si cu oboseala, tati e pelcat ptr 3-4 zile la Cluj la un curs iar noi suntem singurei; in plus Cosmin iar nu mai are pofta de mancare (stam cate 40 min la masa cu mancarea in gura si ne uitam la ,,stele'') si imi face niste nervi .... dar bolnav nu e deocamdata asa ca inca mai sper sa-i treca pasa asta... Daca nu, asta e - in fiecare luna cate o tura lluunnggaa de greva...! Cum sa fac Doamne sa nu ma mai supar asa rau din cauza asta, cum sa fac sa nu-mi pese ca tot asa primesc sfaturi?! Noroc ca merg la serviciu si mai uit ca ... nu stiu zau! Iar ma plang ... nu ma bagati in seama!
Emilly spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI BIANCA-IUSTIANA, sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa, desteapta si voioasa!sa-i bucuri pe parinti alaturi de surioara ta frumoasa!
Tania sa va traiasca comorile!
cite chefuri, ce de torturi si cadouri...si ce bebei frumosi...
Adriana superbe pozele, Rares e un scump iar tu arati tare bine, cred ca un pic semanam, o sa-ti pun o poza de a mea de pe vremuri cu parul scurt.Trebuie sa le caut, asa de departe e.
V-ati chefuit nu gluma, unde ati tinut ziua lui Rares cu atatia musafiri?banui ca acasa nu ar fi incaput toti
Tania gazuta ta mica m-a lasat fara cuvinte, are niste ochisori...iar de tine imi place tare mult.Bibi e leit tati ei, asa mi s-a parut la prima vedere.
Imi place culoarea ta de la par si eu tinjesc dupa blondul meu, trebuie sa mai astept un picut sa mai creasca.
Ce-o fi cu Babee de nu mai da nici un semn?si Saphir...si celelalte fete care nu au mai scris de ceva vreme?...
pupicei si o zi frumoasa!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
ad_risnov spune:
Bianca Iustina!!!
La multi ani, Bibi!!! Sa cresti mare, voioasa, norocoasa si sanatoasa!
Tania sa va traisca printesica! Sa va aduca multe bucurii si fericire in casa!
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
Mickyyy spune:
Hai ca neuronul meu nu mai face fata ....am intrat mai devreme sa-i urez la multi ani lui Rares, da' pe Bianca n-am remarcat-o . M-am uitam la pozele de la mot, dar nici prin gand nu mi-a trecut ca's asa de "proaspete"! Asta e...sunt (am gasit eu repede scuza )?!
Tania, sa-ti traiasca printesele si La multi ani Bianca !!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
A_Iulia spune:
Adriana, super pozele!
Sa-mi dai adresa ta de mail pe PM sa-ti trimit ca am si eu niste poze cu Rares. La casetofon!
da' ce petrecere de petrecere ati facut!... numai cu baieti??!!
Fa-i tu acuma numai cu baieti, ca ai sa vezi la urmatoarele aniversari cum o sa-si cheme singur numai FETE! Atunci sa te vad!...
pozele noastre