Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Lia, eu i-am dat lui Matei peritol cind a avut alergie. insa nu as zice ca i-a provocat cine stie ce somnolenta.
stiu insa de parinti care au dat la copii la indicatia pediatrului si a avut efect.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

http://community.webshots.com/album/272118006bSimuw Pozele de la ziua lui Alex!!

Adriana ,multumim pentru petrecere,ne-am simtit tare bine, iar voi ati fost la inaltime !!!
Inca o data LA MULTI ANI , sa cresti mare , sanatos si sa ai o viata plina de impliniri!!!!Dupa cum ati observat o tinem numai in petrecere, ieri la Roxana, azi la Adriana, amandoua sunt niste gazde minunate , asa ca mai venim!!!
O sa pun maine poze si de la ziua lui Rares care a fost in forma maxima, s-a jucat, a mers prin toata casa ca un om mare!!
Pupici!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Am pus ceva poze la mine in album "Ziua lui Rares"

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Bianca-Iustiana

sa fii sanatoasa si norocoasa

super petrecerile si pozele

gasca MAO

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici.....
Eu sunt la serviciu si sa imi incep ziua bine, trebuie sa intru un pic pe DC.
Alebrt s-a trezit la ora 10,30 , era obosit supa petrecerea de la Rares, demult nu s-a mai trezit asa tarziu. E un scump, imi e asa drag de el, mi se face tare dor de el ziua si abia astept sa se termine programul sa merg la el sa-l iubesc!! Comunicam tot mai bine, ne jucam si discutam . Se intelege tare bine cu soacra, nu mai poate de drag cand o vede. Pai ii face toate poftele, face ce vrea cu ea, il rasfata tare.
Roxana, felicitari pentru progresele lui Alex. E fetita ,mare!!!
Sa aveti o zi buna!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Buna dimineata si La multi ani Rares pentru primul tau anisor (c-o zi intarziere, dar ieri n-am prea avut timp de forum)!

M-am uitat si pe pozicile de la petrecere, unul mai frumos ca altul, niste scumpici cu totii! Abia astept sa facem si noi primul anisor...desi mai avem de asteptat o gramadaaaaaa.....mai bine de-o luna jumate .

Roxana, felicitari pentru progresele lui Alex si la mai mare !

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

buna dimineata din nou

noi tot raciti si am si o banuiala de dintisor, ca ii curg balele de numa
in rest veselie mare, ieri toata ziua a alergat prin casa si a chiuit. a mutat cintarul, haine, carti, jucarii de colo colo. umbla cu ceva in mina si da-i chiuiala si alergatura.

imi pare insa tare rau ca e racit, a inceput sa tuseasca usor, nu sta deloc sa-i scot mucisorii, ba chiar mi-a ascuns pompita. a pitit-o dupa boxa de la computer, a pus o hirtie peste ea si apoi s-a uitat la mine sa vada daca m-am prins.
e clar ca e din ce in ce mai smecerut, stie foarte clar ce face, ride de noi frecvent, imi place asta
face salut, da noroc, arata mina, picioarul, capul, putza si burtica (altceva nu l-am invatat), ne aduce papucii de casa sa-i incaltam (fara sa-i incurce) si ne da sosetele lui sa i le punem, stie cartile dupa titluri, vorbeste la tel, numai tel sa fie - chiar si de jucarie - nu merge cu altceva pe post de tel.
si mai face el chestii, dar nu mai stiu acum.

numai de i-ar trece mai repede raceala ca nici nu doarme bine.

va dorim o zi frumoasa si o saptamina plina de realizari

am uitat 2 kestii:

firutza, bine ai (re)venit

Emilly, eu de la inceput am fiert oul 10 min. si acum fac la fel, cu exceptia zileleor cind ii fac un fel de omleta

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Cu intarziere, dar motivat: DE VINERI O TINEM TOT IN DISTRACTII(sunt cam epuizata).revin mai pe seara cu amanunte.Am pus in schimb poze de la motz!

La multi ani, Darius si Denisa!

LA MULTI ANI,RARES-IOAN!
SA CRESTI MARE, SANATOS SI NOROCOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII IN SUFLETELE PARINTILOR TAI, FERICITI CA TE AU!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze MOTZ!!

Mergi la inceput

Tania, super Bibi.

pina la urma ce a luat: iconita sau patentul?

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buli,mersi pentru urarea de bun venit,ma bucur sa citesc despre performantele puilor nostri,am reusit sa mancam supa cu ficatel!....Voi cum ati scapat de raceala?vreau sa -i fac lui Edi un album de foto dar inca nu stiu cum ,poate imi dati o mana de ajutor!imi plac albumele voastre,am stat dimineata si le-am `analizat`:ce puiuti mici si draguti avem!

Mergi la inceput