Mamici de mai-iunie (30)
Raspunsuri - Pagina 5
sim76 spune:
simona si eu am observat aceeasi schema, daca adorm mai devreme pe la 9..ma trezesc noaptea sa merg la baie si gata..ala mi-a fost somnul,tre sa o las mai moale cu bautul dupa 5-6 seara..ca sa evit mersul la baie,dar oricum imi vine sa ma duc,chiar daca nu fac cine stie ce..
ehee....cine stie cati ani o sa treaca pana o sa putem dormi fara griji si stresuri, ca pe vremurile bune...
Simona
sim76 spune:
ia sa incercam fetelor metoda adormitului pe valurile marii si mai stiu eu ce sunete mai sunt pe cdurile astea...ca poate or avea efect si asupra noastra nu numai a bebeilor...
Simona
carolinah spune:
Am avut si eu o f scurta perioada in care am avut probleme de somn. Vad ca acum s-au calmat. Ma trezesc si eu de 1-2 ori pe noapte pt pipi, dar adorm imediat ce ma bag inapoi in pat. Ma mai inghionteste bebe, dar adorm. Insa ma culc destul de tarziu si ma scol devreme si parca nu imi ajunge somnul. Asa ca mi-am propus sa dorm mai mult macar in w/e. Adica sa ma culc mai devreme, ca tot la aceeasi ora ma trezesc, ca ma trezeste Alina. Dar poate negociez cu mama sau soacra sa o preia ele pe Alina imediat ce se scoala, ca sa pot dormi si eu ca lumea.
Sunt cam tristuta, ca tati nu e aici w/e-ul asta
. Deja mi-e dor de el si abia a plecat.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
lucas spune:
Buna dimineata,
am cumparat acum 2 zile un CD pentru bebei. Muzica de Mozart. E tare frumos!!! a costat 170.000 lei. Se numeste " BABY'S OWN SYMPHONY". si e un bebe frumusel foc pe coperta.
eu nu ma pricep prea tare la computere, dar daca cineva imi spune cum sa le pun in PC sa le aveti si voi pe urma pe CD-uri o fac cu mare placere. (oare am voie sa fac chestia asta??? am incalcat vre-un regulament?)
sa va scriu ce spune pe coperta: "Research suggests that music plays an important part in the development of your child's mental skills. It can also have a soothing effect while creating an extra bond between mother and baby".
at andreea spune:
Luluku-ii pui bebeului Lhasa? Jos palaria. O sa ai un bebeu gata culturalizat. Eu in primele luni puneam jazz la scarbiciu si ma apuca pe mine somnul si relaxarea totala, asa ca am renuntat.
Cu dormitul noaptea la mine e clar: daca mananc seara nu dorm ca lumea.
Andreea si Emma de 28 saptamani
lucas spune:
Luluku, daca vrei o colectie superba de muzica clasica vezi ca au la Rider Digest, 6 CD-uri superbe. eu nu ma dau in vint dupa muzica clasica, dar astea mi-au placut. si costa 1.000.000 lei toate 6CD
Cornelia spune:
Nu v-am mai scris de vreo doua capitole, dar am citit cam tot ce ati scris. Am avut o perioada agitata la servicu. E ultima zi. Sapt. viitoare intru in c.o. si de pe 1 martie in maternitate. Am ales solutia asta, cu toate ca imi cam incurca alte socoteli, dar ma gandesc in primul rand la sanatatea lui bb si a mea. O sa intru sa va citesc de acasa, sper sa ma net pe toata perioada cat voi sta acasa.
Sapt. viitoare intru si eu in trim. III si de acum sunt mai linistita, ca bebe e marisor (daca te iei dupa burta mea, parca ar fi la termen
) si sper ca am trecut de hopurile din trim. II de sarcina.
Fetelor care aveti probleme, Monu, Tina, MariaMunteanu va doresc multa, multa sanatate!
Loreen, daca ne mai citesti, spune-ne ce mai faci. Bb e bine?
Inscrieti-ma si pe mine in clubul insomniacelor. La inceput am dat vina pe Maria, acum nu mia stiu pe cine. Ma trezesc f.f. des (la o ora) si presupun ca organismul meu se pregateste pt. noptile care urmeaza dupa nasterea lui bb. La Maria nu prea am stiut ce inseamna nopti nedormite.
Va pup,
Cornelia
(27 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
Mickyyy spune:
Fetele insomniace, nu vreti sa veniti la mine-n vizita cand v-apuca? Nu de alta, da' io-s rupta de somn si nu ma lasa fie-emea. Asa impacam si capra si varza...eu dorm (ca pot, sic!!) iar voi daca tot nu puteti dormi faceti ore de baby sitting, vedeti si voi cum e cu bebe mic (de fapt deja mariciel) cand ii ies dintisorii! Ce ziceti, amatoare
?!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Luluku spune:
At Andreeea, pai vreau sa introduc BB -lui muzica asa cum se introduc si alimentele ..treptat....sper sa pot sa il trec in curand la Queen, care imi place tare mult, si de altfel Lhasa imi place foarte mult si muzica ei chiar ma face sa plutesc, parca nu mai sunt la birou ci undeva pe o stradutza prafuita, si e cald afara si soare...si e frumos ( nu pot sa o lungesc cu explicatiile ca ne apuca seara cu o ditamai poveste), oricum ma face sa ma simt F.bine.
Carolina fii tare, ca la intoarcere o sa fie tare frumos... ;-)
Simonaeus, mersi frumos de urare ca am mare nevoie...se anunta iste examene tare urate....
Lucas, pai decat sa dau 1 mul pe 6 CD-uri dau 2mil pe 20... cam asta era pretul pe toata colectia, si parea destul de dichisita ca sa fie si de calitate
Un lucru este cert, citesc mai mult despre bebelusi decat citesc pentru examene...ceeea ce nu da bine in catalog
Aurasa spune:
Vreau si eu in Clubul insomniacelor....
Adorm de pe la 22 - 22.30 pana la 2 - maxim 3 si apoi stau ca huhurezul cu ochii in tavan sau in TV de am ajuns sa vad toate filmele de noapte. Bine, mersul la toaleta de 4-5 ori pe noapte deja face parte din existenta mea, asa ca nu ma mai plang de asta. Noroc ca sunt in concediul de odihna si pot sa dorm ziua, ca altfeeel..
.
Aurasa
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005