Mamici de mai-iunie (30)
Raspunsuri - Pagina 6
andutzy spune:
Buna dimineata!
Insemna ca eu sunt norocoasa! Dorm lemn toata noaptea. Ma mai trezesc la pipi, dar merg cu ochii inchisi si cu lumina inchisa, ca sa nu ma trezesc prea tare. Ultima oara cand am avut insomnii a fost cand mi-au fortat usa hotii, si vreo 2 nopti am stat la panda, sa vad daca nu cumva intra cineva peste noi...

Ma mai trezesc din cand in cand, ca amortesc si ma doare mana si umarul, ma intorc cu greu, dar adorm lemn la loc.
Pna a noptile trecute ma mai trezeau masinile de afara (am o fabrica de paine langa casa si pe la 3-4 aia isi ambaleaza motoarele la masini, sa plece sa distribuie paine). Dar de 3 nopti pun dopurile de urechi si dorm de nu il mai aud nici pe tati cand se da jos din pat sa se duca dimineata la baie. Ma trezeste el cand iese, sa intru si eu sa ma pregatesc de serviciu
, bineintels cu bombanelile de dimineata ( vreo ora sunt tare ciufuta, scuzati expresia, nu-mi intra nimeni in voie....)
Cam atat de la noi deocamdata, speram sa nu ne mai plangem azi cu nimic ( MIckyy, sunt si eu mai cuminte in ultimile zile....)
Va pupam,
Dragos Alexandru- 26 saptamani de la um, DPN 24 mai si
Andutzy- UM 18.08.2004
mikka spune:
Fetelor, si eu is fericita... Mie imi trebuie stimulente sa ma trezesc! Dorm dusa, indiferent ca ma culc la 10 sau la 12, ma trezesc pt drum la baie dar cred ca dorm si atunci... Cred ca am revenit la starea din primele luni, cind dormeam pe unde apucam...
Si voi mai ziceti de muzica cu pasarele... nu stiu ce ar zice kupilu' da' maica-sa ar dormi cu zilele. Mama denaturata...
DPN 15 mai
Luluku spune:
Mikka, faci parte din categoria norocoase, dar eu zic sa te bucuri cat mai poti, ca va veni si momentul in care BB o sa gaseasca insuficient de spatioasa burtica si o sa isi faca loc exact cand ti-e somnul mai drag
crissu spune:
Eu dorm fara probleme, ma trezesc la pipi iar daca nu, ma trezesc cand amortesc.....schimb locul si adorm iar.
Azi ma simt cam nasol. Cred ca am mancat ceva ce nu i-a placut lui bebe si am o stare ........offfffff reea de tot.Ce e de facut in situatii de genul asta. Ma ia si cu claduri.
Criss si
23 saptamani
anky spune:
Ce bine de voi ca puteti dormi.Eu nu am putut dormi deloc azi noapte din cauza nasului infundat,imi era gura uscata si ma tot trezeam sa beau apa dar degeaba,am baut un litru de apa.Mi-am pus si picaturi,nu ajuta nimic.Innebunesc daca tot asa o duc pina la nastere.
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Mercedes spune:
cornelia- pana la urma cum intri in concediul de maternitate, ai gasit tu o solutie sau nu sunt probleme?
Noi suntem bine ma deranjeaza bebe cateodata cand loveste f tare jos.Sapt viitoare voi merge la eco sa vedem totusi in ce pozitie se afla
simonaeus spune:
Anky, verifica sa n-ai aerul prea uscat in camera.
Crissu, bufeurile sunt datorate sarcinii, din cate cred eu.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
carolinah spune:
Crissu, in situatii de astea pe mine am ajuta o plimbare mica de 15 min. Banuiesc ca esti la serviciu, dar spune si tu ca iesi pana la farmacie si plimba-te un pic la aer. Va fi mult mai bine, garantat.
Anky, da, si eu cred ca e aerul prea uscat. Ia-ti un umidificator (cu pulverizare de apa rece, nu de abur) si cred eu ca se rezolva, macar partial.
Eu nu mai am stare pe scaun la birou. Mi-e somn si ma plictisesc si abia astept sa plec acasa la 5. Si vad ca e o linisteeeeeeeeee aici, de imi tiuie urechile.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
mihamiha spune:
Hello fetele!
va urmaresc de 2 luni si ceva in fiecare zi si in sfirsit mi am facut si eu curaj sa intru!am auzit ca cine intra aici nu mai are nici o problema si duce sarcina la sfarsit obligatoriu!
din pacate am o mica problema care ma tine la par de 3 sapt jum.se numeste placenta marginala,dar sper ca miercuri cind ma voi duce la control din nou la eco sa fie totul ok,mai ales ca atunci e si ziua mea si ar fi cel mai frumos cadou sa-mi spuna ca placenta s-a ridicat!
in rest...ce sa va mai spun despre mine...datele mele sunt:UM 19.08 si DPN 26.05;numele baietelului meu e Leon si inca mai caut alt nume de sfint!Gabitzam,te rog trece- ma si pe mine la mamici de mai...pleeeaaaasseeee!
va pup!
Cloreta spune:
Miha bine ai venit!
Sigur o sa fie bine daca ai intrat aici.
Vad ca ai acelasi UM ca mine dar DPN e mai devreme.
Ah ce se mareste listuta noastra de mamici!
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos