Mamici de mai-iunie (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim76 spune:

si eu ca si newmami, nu prea am habar de toate detaliile,aici decat ti se comunica daca e ceva in neregula, altfel ti se pune ca e totul ok si ne vedem la urmatoarea programare (care te tine cu dintii la gard o saptamana)
deci nu stiu daca e mai bine ca noi sa nu stim prea multe, ori ca voi sa stiti muuuult prea multe si sa va stresati..
ideea e,sa incercam sa ne conservam energia pt zilele care vin din mai-iunie incolo...ca atunci o sa inceapa balul ..
bine ai venit mihaela..ca uitasem !
Simona si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim76 spune:

vroiam sa zic o luna, era culmea sa ma duc din saptamana in saptamana, ma mutam la cabinetul doctorului eventual..:)
(ora inaintata..respectiv 3 dimineata), se intreba cineva daca mai sunt insomniace pe aici pe forum ..Daaaa ...io !
Simona si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

'neatza burtici!
Si eu faceam parte din clubul insomniacelor azi noapte, dar din pacate, n-am avut net.
Dupa o zi intreaga cu dureri de cap ingrozitoare, aseara am fost la eco. Am fost la un ecograf asemanator cu cel al dr-lui Iosup, dar din pacate d-ra mea de familie care a facut masuratorile nu stie inca sa-l utilizeze la adevarata lui valoare(e achizitie noua). Mi-a masurat fetitza, mi-a spus ca e in limite normale, s-a uitat si la capusorul ei si nu m-a lamurit daca mai sunt chistele alea sau nu, dar am incredere in ea cand mi-a spus ca e bine. Mi-a urmarit si celelalte organe si mi-a descoperit ceva urat la rinichiul drept...niste dilatatii...nu pot sa va spun exact, mi-a dat o gramada de analize de facut, dar...am pierdut si trimiterea si rezultatul ecografiei. Imediat dupa ce am iesit de la dr., migrena mea s-a transformat in greata, am sarit repede din masina sa ma "usurez" si cred ca atunci mi-am pierdut hartiile din geanta.
Pentru ca n-am avut somn, azi noapte m-am putut delecta cu rostogolirile fetitei mele. Pe cat de cuminte este ziua, pe atat de neastamparat este noaptea - de la 2 la 4 n-a stat o clipa! Acum e bine, dar sa te tii show daca o sa fie asa si dupa ce o sa se nasca!

Asta-i raportul meu pe ziua de ieri.

Am uitat sa va spun...ce picioruse lungi are fata mea - daca dezvoltarea corpului, la masuratori, este de 26 sapt, piciorusele (femurul) au 27!!!

Va pup si o zi frumoasa!

Mygirl si Alexandra (26 sapt+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata burtici!

Tot frig, tot gheata, tot aglomeratie in tramvai:(
Vad ca aveti insomnii, eu dorm slava domnului doar ca azi noapte la 3.30 a sunat mobilul de la servici si m-am trezit. Nu era cineva de la job doamne fereste, un ametit cauta o companie de taxi. Prima data am inchis fraiera de mine asa ca a sunat a doua oara si cu asta m-am trezit de tot. Cred ca a durat cel putin juma de ora pana am adormit la loc.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza fetelor, credeam ca numai eu sufar de insomnii, dar vad ca s-a marit grupul. Eu am ajuns la concluzia ca nu pot dormi ca burtica se ingroasa si nu mai pot dormi cum sint obisnuita, adica cu burtica in jos. Am vazut aici ca sint niste pernutze destul de marisoare unde pot sa-tzi odihnesti capul si cam jumatate de corp, dar deocamdata am vazut doar in revista, nu gasesc magazinul. In rest burtica ma doare numai noapte cind trebuie sa ma urc in pat, iar mai apoi pentru ca nu pot sa dorm simt bebitza ca un soricel care se misca.
Apropo, voi vorbitzi cu bebelusul, cica din luna a sasea simte zgomote, incepe sa cunoasca vocea parintzilor, si am citit ca e bine sa ascultam multa muzica, pentru ca bebelusul simte daca ii place Mozart sau Madona (asta e citatul din cartea care am citit-o). Eu am inceput sa cint foarte mult, dar nu cunosc prea multe cintece pentru bebelusi. Stie cineva vreun cintecel ?
Na ca am inceput s-o iau razna.
Va pupicesc pe burtici si un pupic si de la bebelusa mea de 23 saptamini si... 2 zile.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, aici este Insomnia Club Si eu sint membra fondatoare alaturi de celelalte fete. Nu pot sa zic ca ma trezeste bebe, ma trezesc din felurite motive, si pe urma foarte greu adorm, de obicei cu citeva minute inainte sa sune ceasul. Ma sucesc, ma invirstesc, ma apuca gindurile, tati n-are nici o jena si doarme bustean, beau apa, fac un pipi mic, ca tot sint treaza...Mi-am cladit si piramide de perne, care o iau la vale cind sint gata sa adorm. Cam asa e fiecare noapte. Curind o sa-mi pun net pe cablu, cred ca daca nu o sa am somn o sa stau huhurez pe net pina ma apuca.

Conversatii cu bebe nu prea fac, doar tati are program in fiecare seara de pupacit si vorbit cu bebe. A zis sa cumpar povesti sa-i citesc la baiatul lui in fiecare seara. Muzica ii pun mereu, la servici cel putin cinta tot timpul. Am vazut in revista "Academia mamicilor" ca in magazinele MiniBlu sint colectii de CD-uri cu muzica pentru bebici nenascuti inca, dar si pentru copilasi dupa aceea, pe care sa o pui in diverse situatii(somn, relaxare, joaca, invatat, etc).

Chiar, ce reviste pentru bebe cumparati? Eu doar doua pina acum, Superbebe si Academia mamicilor.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Bun venit pentru Mihaela.
Pe Maria Munteanu o gasiti la gemeni, tripleti...Se pare ca baieteii ei nu impart lichidul amniotic frateste.
Vorbitul catre bebeii din burtica: la mine are loc zilnic de mai multe ori, in gand sau cu voce tare.
Azi am mai cumparat pompita pentru desfundat nasul la bebita, alaltaieri am cumparat un prosop cu colt si sambata cumpar caruciorul , I hope.

Andreea si Emma de 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Neata fetelor.

Eu daca reusesc sa nu adorm pe la 9 seara si stau treaza pana la 10.30-11, dorm tun toata noaptea.
Daca merg devreme la culcare, ma trezesc noaptea si nu mai pot adormi.

Stiu ca vorbeati de vise ciudate.
Eu aseara am avut un vis tare frumos in care eram cu tati si ... tandrete mare, ca in zilele bune.
Sigur e din cauza lipsei si a faptului ca tati e plecat in delegatie.

Tina si mygirl, sanatate multa si aveti grija de voi

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Buna dimineatza fetelor,
eu cu somnul stau destul de bine, foarte rar am probleme, la modul ca trebuie sa ma trezesc sa dau o fuga pana la toaleta...
Cat despre muzica, pai eu i-am facut program lui BB de muzica, cand sunt la servici imi pun castile pe burta si ascult o muzica mai linistita nu rock, ceva gen Lhasa de Sela daca ati auzit..... si cred ca ii place ca nu se zbuciuma...
Ma gandeam sa-i cumpar si niste CD-uri cu muzica clasica...am vazut o colectie de vre-o 20-30 CD uri cu muzica de acest gen si am zis ca de ziua mea mi-o fac cadou+ ca o sa caut si niste CD-uri cu muzica naturii, parca asa le spune, cu fosnetul padurii, cu clipocitul apei, cu pasarele, delfinasi, etc. Si o sa cumpar si niste carti de povesti dar dupa ce ies din sesiune ca s-ar putea sa ma fure peisajul hi hi hi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Luluku, foarte frumoasa muzica cu sunete din natura.
Eu am vreo zece melodii in care se aude si sunetul valurilor marii si ciripit de pasarele, pe care le ascult aproape in continuu la serv, alternandu-le cu muzica clasica

Bafta la examene

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput