Mamici de mai-iunie (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Bine ai venit Mihaela! Hai ca am inviat si eu, am avut o zi mai zapacita asa. AM citit pe sarite ce ati mai scris, sunt pe dinafara de tot:)
Mie acum mi-e gandul la pizza:)))))))
Mikkkyy, bafta la doctor!

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelanghl spune:

Va multumesc pentru primirea calduroasa!
Eu sunt bine, am avut ceva probleme acum o saptamana, dar pericolul a trecut! Si bebe este acum bine si sper sa fie totul OK in continuare!

MIHAELA

http://community.webshots.com/user/mihaelanghl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Bine ai venit Mihaela!
Sanatate si numai bine tie si BB-lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Mihaela, welcome!!

Nu stiu de ce zici ca esti proaspata viitoare mamica, daca nasti in iunie... Cred ca deja ai burtica la vedere!

Pai sa va zic ce scrie pe fisa mea la 19 sapt:

C.O. - IR a. ombilicala = 0.78; S/D=4.5
Artere uterine - IR a. uterina dr.=0.53-0.56 // IR a.uterina stg. 0.39-0.42

Iosup n-a comentat nimic, ca n-ar fi bine.

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pentru fetele care stiu engleza, cititi aici ceva dragut:
How love blossoms between you and your child, despre legatura dintre mama si copil care se creeaza chiar dinainte de a se naste copilul.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Bine ai venit Mihaela si sarcina usoara in continuare.
Bafta la medic Mickyy!!!!
Va pupa si va ureaza o seara placuta Criss si 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor pe mine ma doare burtica in partea de jos, ziua mai putzin, dar noaptea cind ma duc de vreo cinci ori sa fac pipi, cind urc in pat ma doare destul de tare. Nu-mi gasesc pozitzia corecta pentru dormit si ma apuca o stare de nervi, de stau citeva ore cu ochii pe peretzi.
Oi fi eu mai nervoasa sau asa se intimpla cu toate femeile insarcinate ? Am uitat sa spun ca de ieri am intrat in a 23 saptamina.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Daniela si mie mi se mai intampla chestia asta...dar durerea trece, nu persista...daca este persistenta poate nu ar strica sa vorbesti cu doctorul tau....presupun ca sunt muschii, uterul care nu fac prea bine fatza unei greutati suplimentare...
Ai grija, si sa nu fie nimic important.
Incearca de altfel ca atunci cand te ridici din pat sa o faci putin prin rostogolire, nu te ridica brusc...eu cel putin resimt niste dureri cam mari atunci cand sar din pat

Luluku & BB 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Bine ai venit printre noi Mihaela, o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos.

Bravo Mickyyy, ca te-ai bagat putin printre ele, ca asa e, in fiecare zi care mai de care gaseste ca are probleme. Nu-i mai bine de noi aici ca nu-ti spun doctorii nici o valoare, ca sa nu-ti mai dea alte batai de cap. Mie mi-a spus ca bebica e OK si atata tot si asta conteaza cel mai mult.

Pe de alta parte, are si gabitzam dreptate, daca nu ne plangem si consultam aici atunci cine altcineva ne-ar asculta mai bine?

Una peste alta, eu chiar ma ingrijorez ca nu am mai vazut nici o veste de la mariamunteanu si ea draguta de ea cu cei doi bebei avea ceva probleme. Stie cineva ceva de ea?

si ne auzim maine, vine weekendul, ce bine.

http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg

NewMami & Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ca sa fiu in ton cu subiectul vostru, uite ca ma bag si eu...si vin cu experienta mea nepalcuta prin care tocmai am trecut!
Acum o saptamana am facut infectie renala. Doctorul a spus ca se intampla frecvent la gravidute si ca nu e nici un pericol pentru bebe atata timp cat se trateaza. Am luat antibiotic si mi-a trecut. Insa acum doua zile m-am trezit peste noapte cu dureri puternice in partea dreapta si mergeam la toaleta din 15 in 15 min. Spre dimineata durerile s-au intensificat si am ajuns la urgenta. M-au internat imediat si la ecografie s-a dovedit ca am o piatra la rinichi. Am avut niste dureri cumplite, in final mi-au facut morfina si m-am linistit. Eu eram dispusa sa suport durerile insa doctorul a spus ca incepusem sa am contractii si riscam sa nasc mai devreme. Am stat doua zile la spital, acum am venit acasa si ma simt mult mai bine. Pietricica este inca acolo, acum ma rog sa nu ma apuce iar vreo colica renala. Am calmantele pregatite insa nu mai vreau sa trec iar prin ce am trecut.
L-au monitorizat pe bebe 24 din 24, ma bucur ca pe el nu l-a afectat cu nimic toata povestea asta, totusi ideea de a lua tratament iar nu prea imi da liniste. Pana acum nu am luat pastile nici pentru durerle de cap si acum dintr-o data ma indop cu pastile!!

Pentru cele care isi fac griji din cauza infectiei urinare - luati-va temperatura din patru in patru ore si daca observati ca este chiar si cu putin mai mare decat de obicei, mergeti imediat la doctor. La fel si daca mergeti des la toaleta si imediat dupa ce ati fost simtiti nevoia sa mergeti din nou! Usturimile si arsurile nu trebuie sa fie prezente neaparat pt. a depista o infectie!

Va pup pe toate si va urez sa fiti sanatoase si sa nu va mai faceti atatea griji in legatura cu valorile pe care vi le dau doctorii pentru ca, daca ar fi motive de ingrijorare, sigur doctorii v-ar vorbi despre asta! Aveti incredere in medicii vostri, daca simtiti ca ceva nu este in regula cu ei, schimbati-i! Este adevarat ca e bine sa ne informam cat mai mult legat de sarcina si bebeii nostri, dar totusi sa nu exageram cu stresul!

Tina si
pozele noastre

Mergi la inceput