Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
she_wolf spune:
Na, ca n-am apucat inca sa fug, dar nici nu mai am mult. ![]()
Valen, merci! 
Uite cum vad eu chestia asta cu numaratoarea saptamanilor: acum sunt in saptamana a 5-a, dar asta inseamna ca am 4 saptamani incheiate plus 2 zile (aproape
), asadar, 4+! Cred ca este ca la varsta, asa cum zicea si Ioana. Cristi, de ex., este in al 3-lea an, dar, practic, are 2 ani si aproape 2 luni.
So, am 4 saptamani de sarcina (4+), dar, daca vreau sa ma uit la calendarul sarcinii, ma voi uita la saptamana a cincea, normal. Eu asa cred. Gresesc? 
Acum chiar ca plec. ![]()
Claudia si
Cristi (16.12.2002)
norina spune:
Ioana si Flavia felicitari si voua ca ati fost mai puternice decat viciul si ati reusit sa va ganditi numai la
si la binele lui. Ioana in ce priveste pofta, ai dreptate, inca exista
ca de asta ma oftic si eu , mancare nu pot, dar tigara...as putea sigur, mie-mi spui!? Flavia te inteleg perfect si tare greu trebuie sa-ti fie daca zici ca fumeaza toti in jurul tau
eu am reusit sa-i mai pun putin la respect
si daca vad ca nu merge, plec din incaperea respectiva si-i las cu fumul lor cu tot
Oricum intre noi fie vorba, nici eu nu o sa renunt de tot...inca visez la o sueta cu prietenele cu o cafea si o tigara alaturi
Va pup pe toate
Norina
Androix spune:
Salutari si felicitari la toate burticile! 
Si felicitari unei vechi montignace, She Wolf, see u after tot la monty ![]()
![]()
![]()
Andreea
26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Flavia_Hurducas spune:
Norina, nu mai vorbi de lucruri sfinte, ca deja
dupa o tigara cu cafeluta (cu sau fara prieteni)
Antonia, intrebai de ten. De cand sunt insarcinata am spatele ca la pubertate...nici atunci nu am avut atata acnee. Cica este insa normal sa apara piloyitate excesiva (de care slava Dmnului am scapat) sau acnee.
Flavia 7+
norina spune:
Tonnia felicitari
esti pe drumul cel bunMiflore nu-ti face griji cu candida,nu il influenteaza pe bb si oricum vei face tratament in trim II, stai linistita...eu am avut vreo 2 ani asa ceva, am facut de la antibiotice
..Dar HELP eu mi-am luat rezultatele de la analize si am VSH extrem de mare, din cate stiu eu inseamna infectie in organism
A mai iesit la cineva VSH mare, aveti idee, e vreo problema pt bb?Stau ca pe ace...Norna
Flavia_Hurducas spune:
Cat ai VSH-ul Norina? La femei este normal intre 2-12-la 1 ora. Cresteri fiziologice ale VSH apar in timpul sarcinii, dar in ultimul trimestru.
Flavia 7+
miflore spune:
Kid, eu merg la doctorul Suciu de la Polizu. Are cabinet particular pe o straduta perpendiculara pe bulevardul 1 Mai. Norina, ALinam, eu sunt multumita de doc. al meu. Cu toate ca aseara a fost nitel nervos, dar, deh, orice om are dreptul sa se enerveze si e si el om, nu-i asa? Probabil c-a avut motivele lui...supararile lui...eu il cunosc de cativa ani si nu-i pot reprosa nimic! Mici nemultumiri cred ca sunt peste tot, ca mai astepti la coada, ca uneori nu prea e timp, are si urgente, dar asta e! Eu zic ca este un medic competent care-si cunoaste meseria. Cred ca i-am facut un pic de reclama, nu?![]()
la burtici!
Mihaela 7+
norina spune:
Flavia, am VSH 14-20 (ti-am zis ca-i cat China)Daca mai stii ceva, te rog spune-mi ca nu mai pot ...tare m-am panicat si cu asta 
Norina
Flavia_Hurducas spune:
Norina, nu inteleg ce inseamna 14-20. Nu poti avea VSH intre 14 si 20. Trebuie sa fie o valoare. Si nu ai scris daca e la 1 ora, sau la 2 . La 2 valorile normale sunt mai mari.
Intr-adevar VSH arata in general o infectie in cord. Exista insa si cresteri viziologice (menstruatie, sarcina in ultimul trimestru etc.). Eu am un ghid de intepretare a tuturor analiyalor, dar numai maine te pot ajuta cu asta. Si oricum, cred ce cel mai bine este ca dr. tau sa interpreteze analizele.
Flavia 7+
miflore spune:
Bun venit She Wolf!
sanatos si frumos si destept!
Norina, nu te panica, credeam ca ai valori monstruoase! Tu ai doar o mica crestere si de fapt daca e socotit la 2 ore cred ca e normal; intr-adevar, nu poti avea 14-20, e o singura valoare dupa cum spune si Flavia!
Si nu te ingrijora! Infectie inseamna sa ai 100, eu asa stiu, deci valori semnificativ mai mari! Oricum du rezultatele la doc. si te lamureste el!
Sper ca n-am fost prea dura cu fetele care mai pipeaza din cand in cand... ma iertati...
si sper ca toate sa ne mandrim cu
nostri, cei mai cei! 
Mihaela 7+