Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Harnice mai sunteti, abia reusesc sa tin ritmul Miflore poate data viitoare nu mai e dr. suparat. Ma gandesc ca nu e indicat sa fie suparat pe banii nostri...daca nu esti multumita du-te la altul...ma apuca nervii cand ii vad atat de nesimtiti Noi ne punem atatea sperante in vizitele astea , iar ei isi cam bat joc, ei sunt plictisiti ca au sute de cazuri iar pt unele din noi poate e unic in viata...Flavia si mie imi este tare rau, nu mai pot manca mai nimic si am o stare generala f proasta ma gandesc nuami la bb sa-i fie bine...Fumatoarele nu vreau sa va cicalesc si eu pt ca oricum e alegerea voastra, dar dati-mi voie sa nu va cred ca nu puteti - asta va spune o fumatoare pasionata- care de cand are testul pozitiv nu a mai pus nici o tigara in gura. Da recunosc ca imi place sa fumez si sunt chiar foarte intresata de silueta mea si de felul in care arat dar credeti-ma chiar nu e momentul acum....Dupa sarcina faceti ce vreti - e viata voastra- dar nu aveti dreptul sa decideti pt viata altuia, chiar daca e copilul vostru si va "apartine"...Iar greutatea...scuze me..dar eu nu am vazut fotomodel gravid PS - daca am jignit pe cineva, imi cer mii de scuze - nu a fost cu intentie Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Mersi Valen, tie la fel. Sarcina usoara la toate gravidutzele. Va pup si o zi buna in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

valen, la prima eco aveam exact 5 saptamini, si nu am vazut (nu stiu daca doctorita a vazut) embrionul. Iar mie nu mi-a zis niciodata citi mm are fatul, mi-a zis numai ca dimensiunea este corespunzatoare saptaminii in care sint.

norina, foarte frumos ai mai vorbit fumatoarelor. Si daca mai vorbiti mult de fumat, o sa-mi faceti pofta.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Antonia, eu am fost o fumatoare inraita (si voi mai fi). Cred ca printre primele lucruri pe care le voi face dupa nastere, bineinteles dupa ce imi voi vedea bb, este sa fumez o tigara. M-am lasat cu greu dupa vreo 12 ani, datorita sarcinii, dar trebuie sa recunosc ca tot mai trag 3-4 fumuri de la sotul meu. Sunt si yile in care nu trag nici un fum. Este bine totusi ca ma situez la sub o tigara, desi toate rudele si prietenii mei fumeaya ca turcii, deci sunt mereu inconjurata de fum, oricat as vrea eu sa ma izolez Cred ca m-am ingrasat mai mult decat alte gravidute la numai 2 luni, dar ma asteptam. Ceea ce ma deranjeaza este ca poftesc la tigari, dar este o pofta pe care, din pacate, nu mi-o pot satisface. Insa de fiecare data cand imi vine sa fumez o tigara ma gandesc la sanatatea copilului meu.

Bune venit noilor gravidute, sarcina usoara si copii sanatosi si desptepti!

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Antonia si Karmenutza si eu sunt fumatoare, eu sunt prima care am luat bataie de la fete cand am zis ca nu pot sa le las. ok as minti sa zic ca nu mai fumez, dar orikum le-am rarit foarte mult adika imi ajunge un pachet (ultra lights) cam 3 zile, chiar si 4 . orikum e mai bine. sper ca pe parcurs o sa le raresc si mai mult, adika una doua la cafea si atat.....

Mihaela te inteleg cu doktorul....... mie mi-a spus sec ca am iminenta de avort si atat, nu pastile, nu injectii...... iti dai seama ca am plekat pe 5 carari de acolo si acum o sa merg la altul, adika saptamana viitoare..........

alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine, aveti dreptate! De maine, ca azi e dusa, o sa fumez maxim 3-4 pe zi (de la 1 si 1/2pachet). va tin la curent cu progresele! Cred ca mai usor ma lasam de mancare!

Mariana, si mie mi se parea logic sa calculez cum ai spus tu, dar daca asta e cutuma, trebuie sa calculam toate la fel!

Mie de vreo 3 zile mi s-a cam stricat tenul! Eu nu am avut aproape niciodata probleme cu tenul. A mai patit cineva asa ceva? Asta inseamna ca asa o s-o tin de acum inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc Deea, mi-ai luat un pietroi de pe inima! - ma refer la candida.
Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Am venit si eu sa ingros randurile mamicilor de septembrie-octombrie, mai exact de octombrie.
Ioana, eu am UM 12.01.2005 si DPN 19.10.2005, trece-ma si pe mine pe lista, pls! Vad ca am aceleasi date cu Karmenutza.
Ieri am aflat, am facut 2 teste Clearblue si de aseara tot incerc sa va scriu, dar, ba n-a mers serverul, ba m-am ratacit pe alte topicuri.
Maine ma duc si eu la doctor sa ma ia in evidenta si sa-mi zica incotro s-o apuc pt. analize (pe Cristi l-am nascut in Ro, am venit aici cand avea 8 luni si jumatate) si poate, cine stie imi confirma cumva sarcina.
Deocamdata n-am nici un fel de simptom, absolut nimic, dar nu ma mir pt. ca asa ca fost si la prima sarcina, n-am avut deloc greturi, de ex. Am avut eu altele, dar o sa va povestesc mai tarziu pt. ca acum sunt in viteza mare, trebuie sa merg in parc cu Cristi, dar revin.

A! Ar fi foarte bine daca ati reusi sa va lasati de fumat, nu-i face nici un bine lui BB si nici voua. Eu am renuntat la fumat din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata (data trecuta, normal ), total, nici o tigara si asa cred ca este cel mai simplu. Metoda aia cu astazi reduc cu o tigara, maine cu 2 etc nu mi se pare ca da roade prea bune. Nu va suparati , ca nu vreau sa va tin morala, ziceam si eu asa...
Dupa ce l-am nascut pe C. am mai fumat din cand in cand, de obicei cand ieseam in oras (a se citi carciuma ) cu prietenii, dar acum de ex. am cel putin jumatate de an de cand n-am fumat deloc si ma simt foarte bine asa.

P.S. Sunteti intr-adevar tare harnicute, ati ajuns deja la cap. 6! Wow! Am citit in mare parte ce ati scris pana acum, dar inca mai am de recuperat.

Acum fuuug, ca sunt in intarziere!!!

Multa sanatate si sarcina usoara tuturor!

Claudia si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Bine ai venit She Wolf.Sarcina usoara!7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana, multumesc frumos pentru pasteurizate, mai clar nici ca se poate!
Si pentru fumatoare un mesaj special de la mine:! Si de la capat! Banuiesc ca nu va e usor dar eu zic ca e musai! Eu nu fumez si mi-e usor sa vorbesc dar ganditi-va la !
Cu drag (dupa toate bataliile de mai sus)
Mihaela 7+

Mergi la inceput