Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Flavia, merci pt raspuns. Rezultatele sunt aproape indescifrabile (scrise de mana) si pare ca scrie m, adica 14-20 m - asa am inteles eu, altceva nu mai scrie.Oricum , ai dreptate, ma duc de la serviciu direct la dr. sa ma lamureascaMerci Norina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miflore, multumesc pentru raspuns. Am auzit ca e un dr bun si o colega de-a mea merge la el si e multumita. Ea saraca a aflat ieri de la dr Suciu (in sapt 26) ca Natalia ei are de fapt putzulica...astfel incat va trebui sa returneze toate hainutzele roz pe care le-a primit de la alte colege mamici de fetite si sa dea atacul la mamicile de baieti. Si cand te gandesti ca dr Iosup i-a zis ca 90% e fetita, prin sapt 22 asta :) Se mai inseala si ei.

She_wolf- eu cred ca la calendarul nasterii te uiti la saptamana 4. Pentru ca ei explica ce face bebelusul in saptamana 5 abia atunci cand implineste 5 saptamani. Adica saptamana 3 este saptamana in care se fecundeaza ovului si zigotul incepe sa o ia usor spre uter. Apoi la 4 saptamani se implanteaza, adica dupa ce implineste. Iti explica frumusel ca la 5 saptamani incepe sa ii bata inimioara, dar dupa ce implineste, nu inainte. Eu asa cred ca ei. By the way, bine ai venit! Cum e vremea la voi? Cam frig nu? Mult noroc cu dr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Pe maine!

Flavia 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

she_wolf, bine ai venit printre noi! Iti uram si tie, ceea ce ne dorim si noua, adica o sarcina usoara, un bb sanatos, mincacios si norocos, si mult optimism!

Fetelor, eu va anunt de pe acum, ca in momentul in care o sa iau analizele, o sa va bombardez cu intrebari. Am citeva zile "gap" intre analize si vizita la doctor, si cred ca o sa-mi iau cimpii ... Asta se va intimpla la sfirsitul saptaminii viitoare!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salutare la burtici,

Incerc sa va citesc in fiecare zi, dar ieri nu am reusit, cica site-ul e in revizie tehnica si asa au aparut un nou subiect si 5 noi pagini. Nu-i nimic si eu sunt harnica si citesc tot-tot.
Fetelor, am si eu o intrebare. Am citit aici mai demult ca ar fi o problema cu tonul in timpul sarcinii. Mie imi place mult. Explicati-mi si mie despre ce poate fi vorba.
Inca ceva, ceaiurile de menta si musetel sunt OK? Mie doctorita nu mi-a zis nimic de alimente contraindicate.
Cu drag,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Monica, cred ca la tine e dimineatza, asa ca iti urez o zi buna! Despre ceaiurile de menta si musetel nu stiu sa existe contraindicatii. Cu o singura mentiune: cel de menta constipa, si de obicei au aceasta problema, deci nu vor sa o accentueze cu ceaiul de menta.

Despre ton, citeste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41807&whichpage=1" target="_blank">aici comentariul lui samila despre ce pesti avem si n-avem voie.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna fetelor!
norina, si mie mi-a iesit VSH-ul marit, mult mai mare decat al tau 32mm la 1 ora si 48mm la 2 ore, doctorita mea a vazut rezultatele, dar nu mi-a zis ca ar fi ceva grav, a vazut analizele si doctorita obstetriciana si nici ea nu mi-a zis nimic eu am pus aceste valori pe seama unei raceli pe care am avut-o inainte sa mi se recolteze analizele. sper totusi ca nu e nimic grav. poate tu afli mai multe de la doctorii tai, sa mai scrii,cum afli ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Vroiam doar sa o trag de par pe Tonnia ca nu se lasa de fumat, si sa o mustruluiesc bine!!!! pana se va ruga de mine sa nu mai intru aici sa o dojenesc!!

fetele care ati vazut pe bebe la eco, cat avea la inimioara bataia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetele, am o intrebare. Eu lucrez foarte mult in contact cu oamenii si mi-e frica sa nu racesc (sau sa iau vreo gripa) cumva in perioada asta, (mai ales in primele 3 luni). As vrea sa iau preventiv Vitamina C care este pentru cresterea imunitatii organismului. Oare este voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ai venit, Felicity! Comunica, te rog, sefei datele tale ca sa te treaca pe listuta!
Ti-am trimis un PM

Mergi la inceput