Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata gravidute!
Ieri mi-a fost din nou rau, dar la mine chestia asta este o mirare. Cred ca este a 3-a sau a 4-a oara. In orice caz, am reusit sa nu
.In rest suntem bine amandoi. Cep putin asa zic eu, sa vedem ce zice si dr. maine.
A, chestia cu calculul saptramanilor m-a derutat total. Asta inseamna probabil ca eu sunt in sapt. 6, avand UM in 22 decmebrie.
Flavia 7+
valen spune:
Karmenutza si eu am fumat inainte de a ramane insarcinata(nu foarte mult-cam un pachet la 4 zile si mai mult in week end). Fa si tu un calcul acum. Ai deja o luna de sarcina si mai ai de asteptat inca 8. Daca fumezi in continuare bebelusul tau poate fi afectat toata viata. Ce zici, faci tu un efort 8 luni sau face el eforturi toata viata? Daca te gandesti ca unele femei au fumat in timpul sarcinii si au nascut copii sanatosi sa stii ca acesti copii pot suferi mai tarziu, la 2, 5, 10 ani de la nastere. Hai gandeste-te ce iti doresti mai mult, sa stai cu tigara in gura 10 min pe zi sau sa stea mogaldeatza ta luni de zile prin spitale?
Gabriela
7 sapt
dana_lucia spune:
Buna fetelor si mersi mult Ioana pentru includerea mea in lista.
Tonnia la eco s-a vazut "bebe" care este bine si corect fixat, mi-a zis ginecologul.
Voi ce ziceti fetelor, cu UM 7.01.05 sunt sapt. 5 deja?
Va salut cu drag!
natydea spune:
Pentru miflore!
In sarcina in 99% din cazuri femeile au candida. Atata timp cat nu te deranjeaza nu e nevoie sa faci nici macar tratament. Si mie mi s-a declansat acum si sper sa nu fie nevoie de tratament. Asa ca stai linistita,in sarcina se produc multe modificari in organismul femeii.
Pentru fumatoare: eu am reusit de la 1.01.2005 sa ma las de fumat dupa 14 ani. Deci cu multa vointa si rabdare se poate. Inainte de a ma lasa de fumat mama mi-a urat macar atunci cand sunt insarcinata sa mi se faca rau de la ele si sa ma las. Acum vreau sa va spun ca ma deranjeaza foarte rau fumul de tigara. A avut dreptate.
Pup fetele, Dea 5+
Ioana75 spune:
Pentru fumatoare
Eu am mai scris odata povestea mea, dar avem fumatoare noi care au nevoie de exemple![]()
Si eu am fumat 14 ani, cu mici intreruperi de citeva luni de vreo 3 ori. De cum mi-am facut testul pozitiv, n-am mai pus tigara in gura, si nici nu vreau sa pun! Ca sa nu ziceti ca exageram, dati o cautare pe net si vedeti cam ce malformatii pot suferi
-ii.
dana_lucia: esti in 4+ saptamini, iar de miine in 5+!
Flavia, de ieri esti in 7+.
Sa ajungem sanatoase cu toate in 39+
.
Ioana
Flavia_Hurducas spune:
Multumesc Ioana, asa calculasem si eu. Dar ma zapacisem cand am citit de alte calcule.
Flavia 7+
martta spune:
Buna, fetelor!
Gina, eu imi doresc fetita, sotul nu are preferinte.Stii cum se zice, important e sa fie sanatos!
Miflore, parerea mea e sa ai grija cu spalaturile vaginale. Ti-a zis de ele, nu? Sa stii ca le recomanda oricarei femei, chiar si in timpul sarcinii, iar nu pt ca ai avea acum problemele astea.
Multi dr. sunt impotriva lor in timpul sarcinii. Data trecuta eu le-am facut cu prudenta, fiind si sub amenintare de avort.
Fetelor, voua vi s-a recomandat sa folositi irigatorul?
Pupici voinici!
Marta
miflore spune:
Fetelor, multumesc pentru incurajari!
Flavia, tu esti mai mare decat mine cu o singura zi, deci de ieri esti in 7 saptamani - -eu sunt de azi. Bafta maine la eco, sa ne scrii neaparat!
Valen
si multumesc! Am socotit acum si am fost la eco prima data la 3 saptamani de la conceptie - conceptia a fost pe 5 ianuarie si eu am fost pe 26 ianuarie. UM am avut pe 23 decembrie, deci de la UM ar fi fost 5 saptamani! Eu ce sa zic, cred c-am avut noroc c-am vazut punctul alb atunci in interiorul sacului, sunt multe fete care n-au vazut decat sacul la varsta aceea, depinde poate si de ecograf. Asa ca stai linistita, nu-ti fa griji, chiar n-ai de ce, data viitoare o sa ai o surpriza frumoasa!![]()
Ioana si Samilla, multumesc!
Stiu cu pasteurizatele astea dar totusi nu sunt f. lamurita: de ce scrie pe cascaval din lapte crud de vaca? Si totusi avem voie? Pe toate produsele e specificata in general treaba asta cu pasteurizatul. Samilla, oricum , sunt f. multumita de ce mi-ai spus, eu sunt lesinata dupa svaitzer!
Mihaela 7+