Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza fetelor! Am promis ca scriu de dimineatza si iata-ma! Am fost aseara la doc. , mi-a facut ecografie vaginala si l-am vazut ca s-a uitat cu foarte mare atentie la imagine - mult mai atent decat prima data! Mi-a zis ca totul e in ordine, ca n-am probleme (slava Domnului!) numai ca nu mi-a zis nimic- nimic de inimioara! Flavia, poate tu o sa ai mai mult noroc! Eu - inainte sa intru in cabinet - vroiam sa-l intreb un milion de chestii - dar ce credeti- s-a enervat la telefon chiar inaintea mea si s-a enervat si mai tare cu persoana dinaintea mea care n-a vrut sa faca eco!(eu n-am mai auzit de asa ceva, noi suntem disperate sa facem si fata aceea nu vroia in ruptul capului!) Si asa cum era el enervat pe mine m-a inhibat si am intrebat eu cate ceva dar nu si de inimioara! Eu totusi cred ca mi-ar fi zis sau stiu eu? Aseara aveam aproape 7 saptamani (de la UM); in rest am intrebat daca sarcina e fixata bine pe peretii uterului, daca e in interior (aveam eu o fixatie cu sarcina extrauterina, dar mi-ar fi zis de data trecuta, asta banuiesc ca se vedea din prima) si totul e in regula; am vazut pe ecograf uterul, inauntru sacul embrionar si inauntrul lui o pata alba mai maricica, BB-ul! Data trecuta era doar un punct alb in interiorul sacului, acum era mai mare! Bineinteles ca mai am o problema, mi-a aparut la culturile din col o micoza, Candida, care e posibil sa se fi declansat din cauza sarcinii - eu am o secretie pronuntata de vreo 2-3 saptamani dar fara sa fie deranjanta, eu am luat-o drept un simptom de sarcina! Acum mi-apar toate bubele, pana acum n-aveam nimic, nici infectie urinara, nici nimic, acum le am pe toate!;
Doc m-a linistit, mi-a spus ca nu e nici o problema cu nici una dintre ele si ca o sa-mi dea un tratament pentru ele dupa saptamana 19. Mi-a precizat ca nici candida si nici infectia urinara nu afecteza absolut deloc BB-ul! Cam asta e!
Mihaela 7 saptamani

Mergi la inceput

Aaaa, am uitat cate ceva! Doc. m-a intrebat daca am sangerari sau dureri de burta si nu am si a fost f. multumit dar totusi mi-a zis sa iau in continuare utrogestan. La fel sa continui cu MagneB6 si acid folic. In plus mi-a dat No-Spa de 3 ori pe zi! Mi-a zis sa ma plimb pe-afara si sa nu racesc si cam atat! Ce sa zic, mi-e ciuda doar de inimioara, in rest m-am elucidat!
Mihaela 7 saptamani

Mergi la inceput

Antonia, ti-a raspuns f. bine Karmenutza! Si eu am avut aceeasi problema acum 2 saptamani! Tu ai acum 4 saptamani incheiate si ai intrat in a cincea de azi; deci poti sa scrii de acum 4+ toata saptamana asta! 5 saptamani scrii atunci cand intri in a sasea! Adica se socotesc saptamanile incheiate! Sarcina usoara si sanatos!!!

Mihaela 7saptamani de azi

Mergi la inceput

Bun venit noilor!!!
multi si frumosi si sanatosi!
Mihaela 7 saptamani

Mergi la inceput

Martta! Poate ne programam deodata si ne intalnim la cabinet la doc! M-as bucura tare mult! Dupa cum am scris, doc. mi-a facut eco vaginala de data asta - ca si data trecuta de altfel - ieri doc. nu era in toane prea bune, nu l-am vazut demult asa de nervos!
Sper sa nu mai fie asa!!!

Mihaela 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, m-ai lamurit!

Mergi la inceput

Fetelor, voi ce stiti de candida asta?
Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neatza fetelor!

karmenutza, Tonnia, felicitari pentru testul pozitiv si bine ati venit la noi! Sarcina usoara! Si va rugam frumos, toate fetele de aici, sa renuntati la tigari ... Noi am mai facut o campanie anti-tutun la inceput, soldata cu succes. Fetelor, ce ziceti, le convingem si pe aceste 2 noi ca e mult mai bine sa nu mai fumeze?

miflore, mare grija la brinzeturi/lactate, avem voie numai cele care sint pasteurizate!!!

lucia_cs, dana_lucia, multumesc pentru date, am actualizat listuta!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Miflore, asteptam vestile tale si ma bucur ca esti bine. Nu-ti face probleme ca nu i-ai auzit inimioara. Este bine ca ai vazut embrionul; asta ar trebui sa te linisteasca mult. Eu ce sa mai zic ca trebuie sa astept inca 3 sapt. pana vad embrionul. BB al meu avea 3 sapt. de la conceptie cand am facut prima echo si nu am vazut decat sacul embrionar, dar astept...O prietena de a mea a nascut sambata o fetita si a avut si ea candidoza in timpul sarcinii; a facut tratament si i-a trecut asa ca nu te ingrijora. Ia-ti medicamentele si totul va fi bine; daca respecti medicatia si mergi la control, bb nu va pati nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Miflore am uitat sa teintreb ceva. La Cat timp de la conceptie ai fost la prima echo.? Te intreb pt. ca sunt curioasa cat avea bb al tau atunci de ai putut sa-l vezi in interiorul sacului embrionar;al meu, asa cum am scris mai sus la 3 sapt. de la conceptie nu s-a vazut si vreau sa ma linistesc.

Mergi la inceput