Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 2
martta spune:
Buna, fetelor!
Miflore, stam in acelasi cartier si avem acelasi medic
Sunt tare curioasa daca ti-a facut eco genitala sau abdominala.De obicei, alterneaza.La o vizita, un anumit tip de eco, la urmatoarea, celalat tip.
Asteptam sa ne spui cum a fost.
Eu mi-am facut programare pt sapt. viitoare.
Te rog, trimite-mi si mie pe pm care mai este tariful, caci eu am nascut in 2003 si, spre rusinea mea, nu prea am mai trecut pe acolo.
Data trecuta eu am fost f.multumita.
GinaM, te interesai cum ne simtim cele cu DPN apropiat...
Eu am greturi aproape in fiecare zi.Astazi am vrut sa cobor din masina, aproape in fiecare statie,caci simteam ca am sa
.Am rezistat, dar cand am coborat eram transpirata si-mi era asa de rau incat imi venea sa ma intorc acasa.La prima sarcina si eu ma miram ca nu aveam greturi deloc..Ce vremuri!
Sarcina usoara in continuare!
Marta & Vlad(13.06.03)
mary ilie spune:
buna, gravidutelor!
doamne, dar ce mult ati mai scris, abia am reusit sa citesc. eu sunt dupa o garda si ma simt groaznic, oboseala face ravagii.ce bine de voi ca nu lucrati noaptea!
am intrebat si eu medicul de familie de carnetul de gravida, si mi-a spus ca nu se distribuie asa ceva la casa armatei unde sunt eu asigurata, asa ca, eu nu o sa am....
am fost si eu la medicul ginecolog, doctorita moldovan de la municipal, si mi-a dat si mie o intrega lista de analize printre care si toxoplasmoza si citomegalovirus. pana la urma cred ca tot la sanador e mai ieftin, nu???
ioana, iti multumesc!m-am vazut pe lista gravidutelor
toate 
mariana tache spune:
Vai, vai, fetelor!!!! Dar nici cum nu pot sa tin pasul cu voi! Sunteti super active! Numai alaltaieri am scris si eu, si de atunci ati mai dat gata un subiect! Bravo!
Dar sa nu va suparati ca nu citesc chiar tot, dat nu apuc. Vedeti ca numai pe la ore dintr-astea reusesc sa intru si acum nu am timp si de citit si de scris. Asa ca ma rezum la a citi super pe fuga si a va scrie 2 randuri.
Bine ati venit burtici noi!
Lucia, ce se intampla la tine? Vad ca nici tu nu mai scrii mult! Simpatie de sora?
![]()

mariana,
Stefan (20.04.04) si
bebe din burtica (9 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Gina M spune:
Martta,
Imi pare tare rau pentru tine,datorita faptului ca
adesea.Te inteleg,stiu prin ce treci. La prima sarcina am vomitat pana in ultima zi,dar, a trecut si a meritat pretul platit.
Avem o fetita fumoasa si nazdravana foc
Simptomele sarcinii actuale insa, sunt total diferite de ale celei precedente.
Dumnezeu este bun,iar daca este in planul Sau rugaciunea mea,cu siguranta de aceasta data vom avea un baietel.
Tu ce-ti doresti de aceasta data? O fetita?!!!
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Tonnia spune:
Fetelor, cred ca puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta! Rezultatul de ieri a fost 366. Asta la Medsana ar corespunde saptamanii 4-5. Sa ma linistesc, nu? Sau sa-l repet?
U.M. 13 ianuarie, DPN (deocamdata):20 octombrie.
Va spuneam ieri ca nu am nici un simptom. Ei, dupa ce am luat rezultatul au inceput sa ma doara un pic sanii, spre axila, mai ales unul, daca ati mai pomenit asa ceva! Ma mai doare un pic burta.
Problema este ca nu stiu daca ma pot lasa se fumat! As vrea sa-mi fie rau de tot de la tigari, dar deocamdata... Nu stiu ce sa fac! Eu fumam peste 1 pachet pe zi, sunt vicioasa rau, o sa le reduc drastic, dar nu sunt sigura ca pot sa le las de tot! Deja am o stare de nervi...
Dana lucia, am vazut ca esti in 4 saptamani si ceva. Ce a vazut la eco?
O zi buna tuturor!
karmenutza spune:
'Neata, fetelor! Si eu sunt noua pe acest site. Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra cu UCM 12.01.2005.
Antonia, am vazut de la aspirante ca ai reusit!!! Felicitari!!! Ma bucur mult pentru tine ca si pentru Felicity. Mie nu mi-a mers net-ul cateva zile si cand am intrat si am vazut atatea noutati!!! Ma bucur foarte mult pentru voi (si pentru mine). Stii ca eram foarte nerabdatoare sa aflu daca sunt
. Mi-am facut vreo trei teste de sarcina inca cu vreo 4 zile inainte de data la care trebuia sa vina cm si mi-au iesit pozitive toate! Si tu la fel, nu? Asa am inteles din ce am citit acolo.
Cat despre fumat, ce sa zic...fumez si eu, ca nu pot sa ma las, si nici nu mi-e rau de la ele...as vrea sa-mi fie! Decat ca acum am schimbat tigarile. Le fumez pe cele mai slabe care exista, cu filtru charcoal, etc.
Sper sa-mi mearga net-ul, sa intru mai des si sa vad ca sunt din ce in ce mai multe viitoare mamici!
Va pup pe toate. Sarcini usoare! Sa va dea Dumnezeuu la toate bebici frumosi si sanatosi! Si sa "auzim" numai de bine!
Tonnia spune:
Fetelor, calculati-mi si mie, ca m-am zapacit: daca am avut UM pe 13 ian, inseamna ca de azi intru in saptamana 5? deci cum spun, sunt in 4 sau in 5? Nu mai inteleg nimic!
karmenutza spune:
Tonnia, esti foarte aproape de mine cu UCM. Deci suntem in saptamana 4. Doctorii calculeaza data sarcinii de la data ucm.
Tonnia spune:
Karmenutza, acum am vazut mesajul tau! Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si BB cum ne dorim toate, cel mai cel!
Deci, de maine pot sa zic ca sunt in 5 saptamani?