Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
Flavia_Hurducas spune:
Norina, limitele normale ale glicemiei sunt 60-115. Dupa cate stiu eu 130 ni este o valoare atat de mare incat sa indice diabetul. Ar trebui sa fie mult mai mare. Dar...asa cum zicea si Adriana, nu sunt doctor, deci nu pot decat sa imi dau cu parerea. Eu zic insa sa te linistesti! 
Flavia 7+
Flavia_Hurducas spune:
Am uitat sa salut restul gravidutzelor
. Azi am avut insa o zi foarte proasta si se pare ca asa va continua. ASa ca nu va mai stric ziua si voua si va doresc de pe acum un weekend placut!
Flavia 7+
norina spune:
Va multumesc pt incurajari
Flavia iti multumesc pt raspuns si sa stii ca deja m-am linistit. Incerc sa nu ma panichez si astept sa fac alte analize, poate ies mai bine.Adriana, intelg ce vrei sa spui, dar nu prea are legatura cu mine...eu m-am dus bine merci si m-am intors vraiste..iar daca doctorii de aici sunt altfel decat cei de acolo
...asta nu-i vina noastra, a romancelor insarcinate
...Cat despre griji, mi se pare normal sa le avem pt. ca toate vrem sa fie perfect pt
-ii nostri. Intrebari si framantari sunt sigura ca vor fi pe toata perioada sarcinii, ca de-aia e odiseea celor 40 de saptamani si nu cele 40 de saptamani de basm...Va pupic
Norina
norina spune:
Flavia nu te mai necaji, toti avem zile din astea..
Sa stii ca mie, cel putin, nu-mi strici ziua niciodata ca de aia suntem aici sa ne vaitam, sa ne bucuram...pt ca nimeni nu ne poate intelege mai bine in aceasta perioada decat fetele de aici care trec prin aceleasi stari ca si noi..Asa ca iti doresc week end placut si daca te razgandesti, oi suntem aici...
Norina
adriana_i_ spune:
Norina: pentru tine era partea cu doctoritza ia iresponsabila ![]()
In rest ce sa zic.. Sunt 40 de saptamani de griji, de framantari, de intrebari... Dar sunt si 40 de saptamani de basm si magie... Sunt 40 de saptamani in care in pantecul nostru se formeaza o fiintza...
In fine, eu de felul meu sunt optimista si incerc mereu sa privesc lucrurile pozitiv si cu incredere...
Scuze inca odata daca am ofensat si suparat pe cineva.
Weekend placut fetelor si bucurati-va de burtici, chiar si de raul asta care pe mine cel putin ma innebuneste
...
Adriana
si bebitzu' in burtica, 10+ saptamani.
adriana_i_ spune:
Permiteti-mi sa fac o paranteza total rupta de subiectul mamici ![]()
dar e ceva in mesajul Norinei la care as vrea sa raspund: "doctorii de aici sunt altfel decat cei de acolo"...
Gresit. Si aici si acolo sunt oameni. Mai buni sau mai rai. Mai capabili sau mai incapabili. In plus, parerea mea e ca cei din Romania sunt mai buni diagnosticieni decat cei de aici. Cei de aici se bazeaza deja mult prea mult strict pe instrumente si aparatura, lasand foarte putin loc gandirii, flerului, intuitiei, spuneti-i cum vreti. Un doctor nu e un robot care trebuie doar sa interpreteze niste rezultate. Un doctor trebuie sa fie un om, care mai trebuie sa si gandeasca si care trebuie sa stie ca pacientul e un suflet.
Eu sunt norocoasa acum. Am o ginecoloaga painea lui Dumnezeu, plec mereu de la ea relaxata, linsitita, lamurita. Inainte insa am dat peste unul de care nu vreau sa imi amintesc... Care m-a facut sa ma simt ultimul rahat din lumea asta...
Deci, nu uitati ca pana la urma omul sfintzeste locul...
Gata divagatziile, scuze inca odata.
Adriana
si bebitzu' in burtica, 10+ saptamani.
dana_lucia spune:
Buna fetelor. Sper ca mesajul meu sa va gaseasca bine atit pe voi cit si pe bebe ai vostri.
Despre mine (5 saptamini azi) va spun ca efectiv nu am nici un simptom gen greata sau varsaturi, dureri de cap sau ameteli, nimic! Doar daca nu maninc la timp am o usoara arsura in stomac dar care trece imediat ce am mincat normal. Sunteti dintre voi care subscrieti la cele ce am scris eu?
In rest s-auzim numai de bine no matter daca doctorii sunt de acolo sau dincolo, nu?
din 
norina spune:
Dana Lucia nu-ti face griji, exact asa simptome am avut si eu.S-ar putea sa faci parte din categoria "fericite" fara greturi, asa credeam si eu ca sunt, dar au inceput
in sapt 8 , din pacate...Norina
alinam spune:
Dana, mai exista si gravidutze fericite ca tine........ nu e cazul meu, am o verishoara in 7 luni si ea nu a simtit ca e insarcinata, nu rau, nu dureri, nu greata...... nimik mai .... o invidiez ...si o sa faka un baietoi .... mare si frumos .
Norina si eu am citit ca e normal sa o ia toate analizele razna la sarcina, incearca sa mananci cat mai putin zahar .....daca nu se poate deloc...