Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor, sper sa mearga pe mai departe tot asa, fara probleme.
Numai bine la toata lumea si weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

In sfarsit!!! Am ajuns la serviciu (cred ca o sa ma bata astia, pana o sa afle de ce).
Ce gasesc eu aici? Flavia? Ce-i cu supararea asta? Acum esti speciala, creezi o minune, unde-o loc de tristete? Hai fruntea sus!
Dana, nici eu nu am nici un simptom, decat ca da, ma doare capul. Imi trece dupa ce beau cafea (am tensiunea mica 10 cu 6. Stiu ca nu-i face bine lui bebe, dar totusi o cana pe zi merge, nu? Nu am renuntat total nici la Cola Light, nu pot, am redus drastic cantitatea (maxim 0,5 l pe zi).

Asadar...l-am vazut pe bebe la eco!!! De fapt am vazut sacul bine amplasat in uter, si ca o ingrosatura albicioasa asa, bebe, plus cordonul ombilical. Nu i se vede inimioara inca, doctorul meu a zis ca dupa 45 de zile de la UM. Eu am azi 39 de zile.
Mi-a dat listutza cu analize, luni ma duc sa le fac.
Felicitari burticutze noi. Nu-mi vine sa cred ca suntem asa de multe deja, si mai avem vreo 2 saptamani de asteptat ca sa se inscrie mamicile de la sfarsitul lui octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa04 spune:

Multumesc pentru primire. Merci Ioana - UM 14.01 dar am fost la medic si am venit cam desumflata. Nu a vazut sarcina - a vazut numai un endometru ingrosat de 12 parca . A zis sa mai stau o saptamana si daca nu vine mentruatia sa fac un betahcg . sunt confuza - poate ca testul a iesit + din cauza pregnylului facut pe 25 ian ( sunt 16 zile de atunci -de aia am incercat sa fac test. liniile erau destul de clare - test Clear Blue. doctorul a mai zis sa nu fac efort saptamana asta de asteptare .
Ce parere aveti? Astept un semn de la voi pt ca mi-e frica sa nu ma fi bucurat degeaba. Astept liniutele astea de mult timp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna kid2003 si ce sa spun eu nu beau deloc cafea, am renuntat caci in general cafeaua oricum nu face bine nici cind nu esti insarcinata si cu atit mai mult nu face bine lui bebe. Daca imi permiti un sfat, incearca sa lasi cafeaua si cola (chiar si light) caci astfel il vei ajuta pe bebe sa fie foarte sanatos. Uite si eu am fumat (nu exagerat de mult, maximum 6-7 tigari pe zi) dar in momentul in care am decis sa intrerup anticonceptionalele (acum 8 luni) an avut vointa necesara sa intrerup definitiv si fumatul si uite ca am reusit sa nu mai fumez de atunci DELOC. Bafta si sanatate ca-i mai buna decit toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Alexa, noi iti tinem pumnii Daca spui ca astepti de mult liniutele, eu sunt sigura ca esti deja ,la mine au iesit foarte pale si am stat si eu intr-un stres...si pana la urma a fost cum mi-am dorit.Eu te sfatuiesc sa mergi duminica la biserica si sa te rogi pt bebelusul tau, ai sa vezi ce bine ai sa te simti...Iti doresc numai bine si un bb sanatos...Norina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alexa, imi pare rau pentru vestea primita de la doctor. Daca iti permiti financiar, poti sa te duci luni dimineata sa-ti faci un beta HCG la una din clinicile care dau rezultatul in aceeazi zi. Daca e mai mare ca 10, atunci sigur esti !

Pentru fumatoare, vedeti ca a deschis o aspiranta la "Discutii generale" un subiect despre "binefacerile" tutunului in sarcina. Cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42535" target="_blank">aici.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Norina, in primul rand, nu te speria! O glicemie de 130 nu este prea mare, e-adevarat, depaseste limita dar cu putin. E posibil sa fie o tendinta de diabet de sarcina dar foarte bine e posibil sa nu. Daca aveai diabet, sareai la o valoare mult mai mare (tatal meu are diabet de niste ani buni si de aceea mai stiu cate ceva); in plus, tu ai facut analizele de dimineata? Conteaza f. mult ce ai mancat dulce in orele de dinainte sau in ziua de dinainte! Glicemia creste si scade la orice persoana sanatoasa de multe ori in timpul unei zile in fct de ce mananca; de ex. tu ai sa zicem 80 glicemia; mananci o prajitura si bei niste suc dulce si in urmatoarea juma de ora sau ora creste la 100 dupa care scade iar... asa ca stai linistita, fluctuatii avem toate si asa e si normal! Oricum, medicul stie cel mai bine ce sa-ti zica, un medic competent! Repet-o pt. linistea ta si nu manca dulce inainte s-o faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor, ce mai ziceti, parca de ieri nu-mi mai e atat de rau - pe mine raul ma tinea toata ziua si-l aveam de 2 saptamani incheiate!! - poate ca o sa ma simt si eu mai bine de-acum, ca-mi vine sa bat pe toata lumea...
Voi vedea!
Un week-end frumos-frumos tuturor burticilor!

Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Weekend placut, -lor! Eu o sa intru si in weekend, sa vad ce mai faceti.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Buna, fetelor,

Am o intrebare pentru cele care sunt deja mamici. Cum arata burta dupa nastere? Eu am vazut la tv. o tipa care fusese selectata sa participe la un program de transformare prin chirurgie plastica. Una dun problemele ei era pielea burtii care arata groaznic dupa nastere. Asa e la toata lumea?
Stati, stati, nu ma certati. Stiu ca un copil e un dar minunat si
mi-l doresc mult, dar eu as vrea sa stiu daca exista o solutie de mijloc. Ce se recomanda? Voi cu ce va masati burtica?
Monica

Mergi la inceput