Mamici de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Ginnet,imi pare rau sa aud asta......ufffff,cum se poate intampla una ca asta?
Aveti idee ce declanseaza oprirea din evolutie a sarcinii? Pentru ca chiar ma ingrijoreaza subiectul asta.....vad ca se intampla din ce in ce mai des.....

Cocoloasha,mamica de cocolosh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Ginnet am ramas fara cuvinte...., chiar nu mai pot spune nimic.
Se spune ca daca pierzi sarcina inseamna ca bebele nu era perfect sanatos...........
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ginnet,imi pare tare rau de cele intamplate!Sper sa reusesti sa fii tare si in timp sa o luati de la capat!Sanatate si tot ce iti doresti!

nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ginnet imi pare foarte, foarte rau ca ti s-a intamplat una ca asta.
Iti doresc din suflet sa iti revi repede si sa ramai curand graviduta fara probleme...

Te pup,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Isabelele2,
tu intrebai parca de analize.
Mie la inceputul sarcinii, la primul control - 6 saptamani, mi-a luat sange din vena, din deget, urina, m-a cantarit si mi-a luat tensiunea.
Dupa ce a stabilit activitatea cardiaca a embrionului, a inceput sa ma cheme la control la 4 sapatamani (aici asa este...).
La fiecare control ma cantareaste, imi ia tensiunea si verifica urina - asta e treaba asistentei. Apoi dr. imi face eco (pana acuma numai intern mi-a facut), ma palpeaza si noteaza cat de mult s-a ridicat placenta, imi ia proba de secretie (ca nu stiu cum ii zice) ... si normal imi raspunde la tirul meu de intrebari

Acuma la 14 sapt +6 zile mi-a luat iar sange din deget, din cate am inteles asta masoara hemoglobina, si daca e mai mica de 11.00 trebuie sa iau fier. Deocamdata e 13.1...

Cam pe la 23-26 de saptamani am inteles ca iar imi ia sange din vena si din deget, probabil se refac o parte din analize...

Asa este aici, sau cel putin aici unde merg eu, e cabinet particular, iar la spital cand voi naste, o sa merg sa vizitez toate spitalele din apropiere, si imi aleg unde vreau sa nasc. Inclusiv prin luna 7-8 voi merge la un curs pregatitor nasterii...

Pana atunci sanatosi sa fim cu totii,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ginnet inima tare!!! Dumnezeu iti va da putere sa incerci din nou, sunt sigura! Sa fii tu sanatoasa si ai parte de iubire si o sa fie bine, Dumnezeu e mare si iti va da un nou bebelus.

te pup si urez multa multa sanatate si liniste!!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

Va multumesc din suflet ptr.incurajari...sper sa pot depasi momentul...incerc dar nu reusesc deloc.
va pup
doresc din toata inima sa nu se mai intample la nimeni ce mi s-a intamplat mie.

Sarcini usoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

ginnet, imi pare tare rau

Bafta multa si sanatate maxima in continuare!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Ginnet, imi pare tare rau!
Sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste asta!
Daca te putem ajuta cumva sa treci mai usor nu ezita sa ne spui.
Multa sanatate!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

S-a mai intamplat cuiva dintre voi ce mi s-a intamplat mie....care ar putea fi cauzele...poate m-ar ajuta asta cu ceva sa stiu de ce.
Oricum lacrimi nu mai am ....sufletul si inima ma doare nu imi vine sa cred ca mi s-a intamplat mie...
De ce se intampla asta?
Aveti grija de voi si sa auzim numai de bine.
Ginnet

Mergi la inceput