Mamici de iulie-august 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
cocoloasha spune:
Ginnet,imi pare rau sa aud asta......ufffff,cum se poate intampla una ca asta?
Aveti idee ce declanseaza oprirea din evolutie a sarcinii? Pentru ca chiar ma ingrijoreaza subiectul asta.....vad ca se intampla din ce in ce mai des.....
Cocoloasha,mamica de cocolosh.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laura-s/laura-s.jpg)
laura-s spune:
Ginnet am ramas fara cuvinte...., chiar nu mai pot spune nimic.
Se spune ca daca pierzi sarcina inseamna ca bebele nu era perfect sanatos...........
Laura
nicoll_mada spune:
Ginnet,imi pare tare rau de cele intamplate!Sper sa reusesti sa fii tare si in timp sa o luati de la capat!Sanatate si tot ce iti doresti!
nicoll_mada
MMN
Katink spune:
Ginnet imi pare foarte, foarte rau ca ti s-a intamplat una ca asta.
Iti doresc din suflet sa iti revi repede si sa ramai curand graviduta fara probleme...
Te pup,
Katink
Katink spune:
Isabelele2,
tu intrebai parca de analize.
Mie la inceputul sarcinii, la primul control - 6 saptamani, mi-a luat sange din vena, din deget, urina, m-a cantarit si mi-a luat tensiunea.
Dupa ce a stabilit activitatea cardiaca a embrionului, a inceput sa ma cheme la control la 4 sapatamani (aici asa este...).
La fiecare control ma cantareaste, imi ia tensiunea si verifica urina - asta e treaba asistentei. Apoi dr. imi face eco (pana acuma numai intern mi-a facut), ma palpeaza si noteaza cat de mult s-a ridicat placenta, imi ia proba de secretie (ca nu stiu cum ii zice) ... si normal imi raspunde la tirul meu de intrebari
Acuma la 14 sapt +6 zile mi-a luat iar sange din deget, din cate am inteles asta masoara hemoglobina, si daca e mai mica de 11.00 trebuie sa iau fier. Deocamdata e 13.1...
Cam pe la 23-26 de saptamani am inteles ca iar imi ia sange din vena si din deget, probabil se refac o parte din analize...
Asa este aici, sau cel putin aici unde merg eu, e cabinet particular, iar la spital cand voi naste, o sa merg sa vizitez toate spitalele din apropiere, si imi aleg unde vreau sa nasc. Inclusiv prin luna 7-8 voi merge la un curs pregatitor nasterii...
Pana atunci sanatosi sa fim cu totii,
Katink
corbioana spune:
Ginnet inima tare!!! Dumnezeu iti va da putere sa incerci din nou, sunt sigura! Sa fii tu sanatoasa si ai parte de iubire si o sa fie bine, Dumnezeu e mare si iti va da un nou bebelus.
te pup si urez multa multa sanatate si liniste!!
Ioana
ginnet spune:
Va multumesc din suflet ptr.incurajari...sper sa pot depasi momentul...incerc dar nu reusesc deloc.
va pup
doresc din toata inima sa nu se mai intample la nimeni ce mi s-a intamplat mie.
Sarcini usoare
mitub spune:
ginnet, imi pare tare rau
Bafta multa si sanatate maxima in continuare!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)
Delia spune:
Ginnet, imi pare tare rau!
Sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste asta!
Daca te putem ajuta cumva sa treci mai usor nu ezita sa ne spui.
Multa sanatate! Delia si
Codrin
ginnet spune:
S-a mai intamplat cuiva dintre voi ce mi s-a intamplat mie....care ar putea fi cauzele...poate m-ar ajuta asta cu ceva sa stiu de ce.
Oricum lacrimi nu mai am ....sufletul si inima ma doare nu imi vine sa cred ca mi s-a intamplat mie...
De ce se intampla asta?
Aveti grija de voi si sa auzim numai de bine.
Ginnet