homeopatie: cine? de ce?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

Nu aveti ceva numar de telefon pentru un medic homeopat bun din cluj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by MRL
quote:
Originally posted by CORNELIAP33
Fetelor, dragelorRecomandat-mi, va rog, un dr. homeopat in Bucuresti.PupiciCornelia si BB Rares-22.04.2002
Dr. Mariana TrifaStr. Piata Amzei nr. 10-22, scara B, ap. 2, interfon 002.Telefon: 021/212-7869 sau 0744-635-258Trebuie sa suni inainte ca sa iti faci programare. Despre dr. pot spune ca sunt foarte multumita. Este un om deosebit, cu foarte mult calm si multa rabdare, si nu in ultimul rand un bun profesionist. LilianaM
Si pe mine m-ar interesa pentru copil care sigur are o sensibilitate a amigdalelor. Imi poti spune cat e consultatia? Si probabil ii poate descoperi si alte afectiuni? Ca de exemplu mi se pare prea palid bb.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Mai fetelor, ca tot mi-am adus acum aminte! Ma poate lamuri si pe mine cineva?In vara postam un subiect despre cauterizare rana pe col si displazie mamara si mi-a trimis cineva un mesaj in care spunea ca ar fi de preferat sa incerc ceva tratamente si mi se pare ca era vorba chiar de homeopatie. Am sunat la doctoritza respectiva si cand mi-a spus ca ma costa tratamentul pe luna 100 dolari si trebuie facut 3 luni m-am desumflat. Mi s-a parut ciudat ca trebuia sa cumpar produsele chiar de la doctorita, sper ca nu o sa spuneti si voi aceleasi lucrurimama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Lucia Mirela, la dr. Mariana Trifa consultatia nu depaseste 400.000 lei. Remediile homeopate le cumperi de la o farmacie homeopata nu de la ea. Am mai scris la acest topic despre preturile remediilor homeopate.
Eu am o colega de serviciu care isi duce fetita la dr. si este foarte multumita. De anul trecut din iarna isi duce fetita la acelasi dr. si nu a intrerupt tratamentul. Fetita nu a mai racit, se dezvolta foarte armonios, nu mai are cosulete pe fata si este foarte zglobie, arata ca un copil sanatos si plin de viata.
Poti sa mergi cu incredere la dr. cu bb si ai sa vezi ca totul o sa fie bine pentru el.
Eu sper ca anul asta sa mi se indeplineasca visul de a avea primul bb. Daca as fi avut pana acum bb sunt sigura ca as fi mers la homeopat cu el pentru orice. Nu excud vizitele la dr. de familie si nici efectuarea anumitor analize.
Sanatate multa!
LilianaM

Mergi la inceput

Multumesc mult, eu credeam ca preturile alea sunt doar pentru anumite remdii, nu ceva general.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

In primul rind trebuie sa luati in considerare ca homeopatia nu accepta ca si cale de administrare a remediilor decit calea naturala - pe gura! Adica nu injectii, de nici un fel.
Eu am facut niste cursuri de homeopatie - nu multe - in ultimul an de facultate, iar aici as vrea sa ma specializez in homeopatie sau acupunctura, sau in amindoua - de ce nu?
Noi am frecventat f. des medici homeopati - o familie de prieteni ai nostri, astfel ca noi nu racim, nu ne imbolnavim. Deiu meu a racit putin acum, ca am fost in week-end la Ocean si era cam vint, dar mai mult de antiinflamatoare nu-i dau si cred ca in 2-3 zile o sa fie ok.
Colega si pritena mea la care mergeam noi a tratat cu f.f.f. mult succes multi copii cu probleme, de la raceli f. grave si repetate, pina la probleme neuropsihice. Stiu asta, pt. ca i-am trimis chiar eu mai multi pacienti, care m-au sunat apoi sa-mi multumeasca. Copiii lor sint bine-sanatosi si in ziua de azi, dupa mai multi ani de la tratament.

Simina & Andrei (Deiutzu)

Home, wherever you are...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cipcipcip

Spune-ti-mi si mie va rog ce sint doctorii homeopati si ce pregatire au si in ce consta tratamentul.
Sotul meu a fost odata la un herbalist (nu stiu daca si asta e doctor homeopat, ca nu inteleg exact ce fac ei) care i-a dat pentru genunchiul lui uleiuri si ceaiuri din ierburi si a tinut si un regim asa-zis detoxifiant. Uleiurile miroseau groaznic, la fel si ceaiurile si nu i-au ajutat la nimic.

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Homeopatii nu folosesc ceaiuri si ierburi. Aaa, ei pot sa-ti sugereze o dieta, dar nu se ocupa cu ierburile.
Remediile homeopate sint extracte in doze infinitezimal de mici din diverse substante existente in natura, care "obliga" organismul sa se apere singur, cam asa cum fac si vaccinurile. De exemplu, anul trecut, sub efectul stressului cu interviul de la ambasada, acte si alte cele, aveam o stare f. proasta, cu obsesii de genul "voi face cancer. simt asta!". Si mi-au dat un remediu extras de tuberculina, parca, si m-am simtit f. bine, dar bineinteles ca dupa aceea nu m-am mai dus, sa-mi fie si mai bine, ca deh, asa sint doctorii, cei mai rai pacienti.
Mai intreaba-ma, daca mai vrei sa stii ceva.
Cred ca am pe acasa o scurta prezentare a metodelor homeopate, iar daca o gasesc o pot pune aici, pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lix spune:

Mai ma chinuie o anexita de anul trecut din septembrie!!! Eu nu sunt adepta antibioticelor..decat in ultimul caz. In cazul meu...eram in ultimul hal...chiar ar fi trebuit sa ma internez..dar din n motive nu am avut timp. Oricum, pe mine m-a tinut pana la sfarsitul lui Decembrie anexita...chiar inceput de Ianuarie...cu pompat medicamente...
m-a lasat un timp si acum m-a luat din nou...sunt distrusa!!! Am mai trecut odata prin asta si dupa 3 luni de antibiotice am trecut pe tratament naturist si mi-am revenit...insa nu mai stiu ce am luat...si tare as vrea sa merg la un medic homeopat. MRL, medicul tau se poate descurca si cu asta???

Mergi la inceput

Apropo de subiecte feminine: am avut anul trecut, pe la inceput, o metroragie, ceea ce eu nu am mai avut niciodata pina atunci, si nici alte probleme ginecologice, asa ca m-am cam speriat. O tot cautam pe prietena mea, care este ginecolog, la telefon, si nu o gaseam (apoi am aflat ca era la un curs, pe undeva). Dupa aproape 2 saptamini de singerare, o sun si pe prietena mea care este homeopat (tocmai va spusei de ea) si ma cheama in aceeasi zi la ea, pe seara. Ma descos ei, amindoi, despre ce si cum, etc. etc. Si imi da un remediu, pe care trebuia sa-l iau cu picatura, zilnic, timp de o saptamina. Si, ce sa vezi, dupa doar 3 zile mi se opreste metroragia! Asta da tratament, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

lix, si eu am avut anexita si acum sunt ok, mai ales ca vreau sa fac si bb. Trebuie sa ai rabdare pentru ca rezultatele nu apar imediat. Depinde foarte mult de cand ai boala si de organismul fiecaruia. Eu am simtit chiar din prima luna de tratament primele ameliorari.
Siminaf, ma intereseaza orice despre homeopatie. Astept postarea ta despre metodele homeopate
Sanatate multa!
LilianaM

Mergi la inceput