homeopatie: cine? de ce?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Va rog sa imi dati si mie datele de contact ale d-nei dr. Chirila. Si fetita mea are dermatita atopica si nu mai stim ce sa ii facem. Si m-ar mai interesa pt mama un dr homeopat care sa ii rezolve problema cu insomnia, ca inteleg ca d-na dr Chirila e alergolog.

Multumesc din suflet.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Va rog sa imi dati si mie datele de contact ale d-nei dr. Chirila. Si fetita mea are dermatita atopica si nu mai stim ce sa ii facem. Si m-ar mai interesa pt mama un dr homeopat care sa ii rezolve problema cu insomnia, ca inteleg ca d-na dr Chirila e alergolog.

Multumesc din suflet.

Carolina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Carolina , daca ajungi la Chirila rezolva ea si problema mamei. Homeopatii nu sunt impartiti pe specializarile de tip alopat. E cu totul altfel.

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Speranta: interdictiile enumerate de medic sunt aproape normale. Povestea cu pasta de dinti e un pic alfel decat spune el. Un remediu homeopat isi face efectul bine si rapid daca organismul este curat. Bolile sunt generate , in marea majoritate, de ceea ce mancam. In general sunt "interzise" alimentele care contin aditivi plus unele substante. Dar sunt si solutii: otetul il poti inlocui cu lamaie, ciocolata e de preferat sa fie simpla, amaruie sau facuta in casa. Dulciurile ar trebui evitate dar daca sunt "home made " ( dar nu din pliculete ci muncite ca pe vremea bunicilor) atunci nu-s mari probleme.

Intr-adevar, un tratament tinut pe fondul unui regim detoxifiant este mult mai rapid ca efecte. Alegerea este a ta. Eu si fumez si urmez un tratament homeopat. I-am povestit medicului de asta si a zambit, mi-a spus ca rezolvam si problema asta, pas cu pas. Si se va rezolva, stiu sigur .

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

quote:
Originally posted by speranta

Dragele mele,va rog , si eu vreau sa fac un trat. homeopatic dar sunt foarte multe interzise (cafea,tigari,pasta de dinti,sucuri,mustar,condimente,otet,tot ce e mentolat, ciocolata prajeli,carne de porc,dulciuri...).La fel vi s-a interzis si voua? Eu sunt convinsa,ca oricare dintre noi ar renunta la toate astea am fi sanatoase. Acuma depinde cat tine trat,o perioada de cateva saptamani sa zicem, dar daca trebuie cateva luni ce facem? Si voua vi s-au interzis toate astea sau numai medicul pe care l-am consultat eu mi-a indicat astea,tinand cont ca el e vegetarian.

Speranta, eu sunt in tratament homeopat de 1 an de zile. Eu nu folosesc pasta de dinti mentolata, guma de mestecat mentolata, bomboane cu mentol. Am mai mancat unele salate arabesti cu menta si nu a fost o nenorocire. Nu am mancat in ziua in care am luat remediul si atata timp cat nu am facut exces nu a fost o nenorocire. Am intrebat dr. si mi-a spus sa incerc sa elimin cat pot de mult menta pentru ca diminueaza efectul remediului.
Se recomanda ca remediile homeopate sa se administreze dupa 1 ora dupa ce s-au consumat mancaruri sau s-a bauta apa si minim 1/2 ora inainte de a se ingera ceva.
Pot spune ca totul decurge normal in ceea ce priveste alimentatia. Eu mananc destul de iute si sarat, iar dr. homeopat chiar m-a intrebat ce imi cere organismul sa mananc. Nu mi s-a interzis nimic in mod special in afara de menta. Sotul meu prefera tratamentul homeopat in locul tratamentului alopat pentru ca nu are restrictii majore.
Acestea fiind zise eu am simtit imbunatatiri majore in urma tratamentului homeopat urmat.
Sanatate multa!
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teda spune:

Eu stiu ca exista paste de dinti speciale pentru tratamentele homeopate.
Una din ele este Etera, parca. Am mai vazut inca un produs asemanator, dar nu i-am retinut numele. Incercati pe la mag. cu produse naturiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Spune-ti-mi si mie va rog ce sint doctorii homeopati si ce pregatire au si in ce consta tratamentul.
Sotul meu a fost odata la un herbalist (nu stiu daca si asta e doctor homeopat, ca nu inteleg exact ce fac ei) care i-a dat pentru genunchiul lui uleiuri si ceaiuri din ierburi si a tinut si un regim asa-zis detoxifiant. Uleiurile miroseau groaznic, la fel si ceaiurile si nu i-au ajutat la nimic.

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

asta ma intreb si eu de mult. Cel mai interesant insa mi se pare cind iti dau un pumn de pastile verzi care nu se stie ce contin. Oricum pleci de acolo convins ca pastila magica te va vindeca nu numai de ce te doare, dar si de alte inbalansuri pe care nici nu stiai ca le ai si de care doctorul herbalist si-a dat seama de cind te-a vazut intrind pe usa. Totodata iti va creste aura energetica si vei deveni imun la gripe, boli de rinichi si ti se vor micsora dioptriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Am facut si eu un tratament homeopat combinat cu acupunctura la Centrul National de Acupunctura si Homeopatie din Bucuresti la dr Radu Monica pentru o rinita alergica ucigasa. A durat 3 luni dar m-am vindecat, tinand cont de faptul ca nu ma mai puteam desfunda cu nimic, bixtonimul nu mai avea efect, eram ametita tot timpul, slabita, cu dureri de cap, mancarimi in gat, urechi si in nas etc. Acupunctura e gratis, sedinta nu costa nimic (cel putin anul trecut eu nu-mi amintesc sa fi platit ceva pt asa ceva) iar remediile homeopate sunt foarte ieftine, sunt preparate la cabinet. Exista pe piata produse homeopate Boiron, dar sant scumpe si nu sant asa de bune ca cele facute la cabinet - asa mi-a spus d-na doctor care a fost o draguta. Pe mine toata aventura m-a costat vreo 300.000 cu tot cu acele pentru acupunctura, pe care mi le-am cumparat eu sa nu le folosesc pe cele de la cabinet. E adevarat, spitalul nu arata prea bine, dar nu e nici un risc daca ai acele tale pt acupunctura. In privinta restrictiilor mie mi s-a interzis menta, cafeaua, alcoolul si, in general aromele puternice. Majoritatea marcilor de paste de dinti au si editie homeopata (pell amar, genna dent, homeodent etc). Nu se face programare la centrul asta.

dianas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Adrienne

quote:
Dragelor, eu recomand cu caldura un medic homeopat chinez din Toronto. Erau atit de multi la coada la usa lui f. multi din SUA. Mie si lui fiu-meu ne-a facut bine. Si la fel unei cunostinte care de altfel ni l-a recomandat.

Vrei sa imi dai si mie adresa homeopatului din Toronto? please

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

carolinah

Uite aici adresa doctoritei Chirila:

Str.Erou Mircea Marinescu 8,
Voluntari 077190,
ROMANIA
Tel. 491 51 33 sau 491 51 36
Fax 491 51 35

Este un doctor f. bun, am mers la ea vreo 3 ani cand eram in Ro., tratamentul ei m-a ajutat mult, mai rau de cand am venit in Canada ca nu am mai avut posibilitatea sa urmez ce incepusem.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput