homeopatie: cine? de ce?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelina23 spune:

Eu am amrs al dr Bungetzianu, are cabinet la p-ta amzei. Acum iau tratamentul si deja nu mai am simptomele pt care am mers. Este in varcta, cu f mare experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

quote:
Originally posted by Stefana

Si eu fac acum tratament homeopat pentru candida, dar nu recomandat de medic homeopat, ci de un medic imunolog. Astept sa vad rezultatele.
Dar m-ar interesa sa merg la un medic homeopat aici, in Iasi . Stiu ca sunt destul de multi, dar as vrea sa imi recomandati pe cineva bun, la care ati fost si care v-a ajutat intr-adevar.
Si m-ar interesa si preturile, ca auzisem acum vreo doi ani ca ar fi vreo 500.000 consultatia. Cat mai e?

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=252449314

Nu te pot ajuta cu numele unui medic homeopat in Iasi dar pot sa iti spun care sunt preturile in Bucuresti.
Consultatia in jur de 400.000 lei
Medicatia romaneasca - 14.000 lei un tub cu 1 g cu granule homeopate mici
Medicatia frantuzeasca - 55.0000 lei un tub de 80 de granule homeopate mari cu numarator de granule

De exemplu, eu pentru o schema de tratament pentru 80 de zile am platit 98.000 lei 7 remedii homeopate iar pentru consultatie 350.000 lei. In total 448.000 lei.
Sanatate multa!
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

quote:
Originally posted by aschiutza

Viorela, spune-mi te rog si mie, sunt de incredere aici in Germania doctorii homeopati? Cit costa aproximativ o vizita la ei si camcit ce iti prescriu ei? Presupun ca aceste costuri nu sunt acoperite de asigurarea medicala (de stat).

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

aschiutza iti raspund eu pt ca am apelat la un medic homeopat acum un an cind fetitei mele i se pusese diagnostic de osteomielita cronica multifocala recurenta care se trateaza alopat doar cu antiinflamatoare pe termen lung ceea ce e dezatruos pt aparatul digestiv ;
asa ca am intrebat un medic romin despre un homeopat si el mi-a recomandat medicul la care se trateaza si el si toata familia lui!!!; am mers la homeopat intr-o perioada cind fetita se simtea bine si am incercat ceva remedii pt raceala apoi dupa citeva saptamini a facut din nou o criza de osteomielita manifestata prin dureri si schiopatat; medicii din spital au dat din umeri, eu m-am asigurat prin ineternet si prin corespondenta cu medicii din uni munchen care studiaza boala asta nenorocita si mi-a fost clar ca alopat nu se poate face nimic;
asa ca am luat tratamentul homeopat si dupa 7 zile deja se ameliorasera simptomele iar dupa 15 era ok; a trecut un an si nu a mai facut vreo criza;
medicii homeopati sint medici care au specializare in homeopatie facuta postuniversitar si din cite am vazut eu , c-am mai cauat si prin gelbe seite lucreaaza privat, consultatia costa cca 75 euro pe ora; consultatia o platesti insa asa mai consistent la inceput cind in una doua sedinte se face o evaluare si apoi platesti doar fractiuni de ora; medicul te taxeaza doar daca dupa o prima evaluare se incumeta sa te ia in tratament, adica dupa o dicustie abia iti da sa semnezi contractul si apoi noua ne-au venit prin posta facturile pe care le-am platit prin banca; eu am vorbit mult la telefon cu medicul sau am mai mers la el doar ca sa iau remediile si m-a taxat echivalentul in fractiuni de ora; in total ne-a costa cam 200 de euro cred dar a meritat din plin; medicamentele au preturi in functie de potenta, invers cu concentratia; cele mai scumpe pe care le-am luat au costat 40 de euro dar iti ajung mult timp; depinde de afectiune; fiica mea de ex a primit de la medic vreo 20-30 de globuli care i-au ajuns tot tratamentul care i-a redus simptomele la zero; a trebuit sa ia o bilutza diluata in cana mare de apa pe durata unei zile, citeva inghitituri la o ora, deci 15 bilute au facut ceea ce n-a facut o tona de ibuprofen...;
exista insa si medici generalisti care practica homeopatie; uita-te tot in pagini galbene , de obicei scriu dupa allgemeine medizin+homeopatie; noi am avut noroc de unul chiar peste drum si mergem la el de obicei, asigurarea il acopera iar el ne da tratament de tip homeopat de cite ori se potriveste- sirop de tuse, pt bronsite samd;
eu sint acum mare fan al homeopatiei , am recomandat oricui a avut probleme si am vazut ca le-a mers bine;
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La noi medicul pediatru este si homeopat si am tratat fetita pentru un usor rosu in gat si colici. Cel mai rau este ca in Bucuresti nu sunt decat 4 farmacii homeopate iar supozitoarele folosite pentru colici nu se gasesc la noi in tara. Noi am luat de la cineva aduse din Germania.

Elena & bb Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dupa cativa ani de raceli, pneumonii, otite si alte "delicii", am ajuns cu Ioana la un homeopat, recomandat de un prieten. De 6 ani de zile, mergand de doua ori pe an, copilul meu nu mai are nici o problema. In nici un domeniu.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna seara tuturor!

Multumesc frumos:
Alexandrina, am ochit deja un alt medic dar e bine de stiut ca exista un neurolog de nadejde,

Pusisi iti recomand sa nu abandonezi, mie mi-a raspuns si am reusit sa ma si programez, ai rabdare cu el, inteleg ca ii vin oameni din afara Romaniei la tratamente,

si tie LilianaMpentru toate detaliile. Si nasul meu curge ca un robinet cateodata si habar n-am ce declanseaza starile astea. Cunosc inhalatiile cu antibiotic si tratamentele pentru sinuzita, le-am facut in Bucuresti de mi s-a acrit, si au avut rezultate pe termen scurt.
Voi incerca asa, trebuie sa rezolv!

Salutari inghetate voua, (ca asa-i vremea aici) si pupici la pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Dr Bunghetzianu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Ma bucur foarte mult sa gasesc un subiect de tratament homeopat.
Nepoata mea care la 8 luni doctorii au vrut sa o opereze ca facea infectii urinare f dese si acum urmeaza tratament hoeopat de 2 ani si nu mai are nici o problema.

Eu acum (dupa sarcina) am rams cu hipertensiune si am facut si hipertiroidie si urmez un tratament homeopat ( sper sa reusesc).

Eu merg la o dc homeopata in Buc unde consultatia costa 600.000 lei si inlude si tratametntul pentru 1 luna.

Va rog sa ma tineti la curent cu rezultatele voastre.

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

si noi suntem fani homeopatie, iar dnei dr. alergolog Chirila sa-i dea Dumnezeu sanatate ca ne-a salvat !

Dana, Eric si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Dragele mele,va rog , si eu vreau sa fac un trat. homeopatic dar sunt foarte multe interzise (cafea,tigari,pasta de dinti,sucuri,mustar,condimente,otet,tot ce e mentolat, ciocolata prajeli,carne de porc,dulciuri...).La fel vi s-a interzis si voua? Eu sunt convinsa,ca oricare dintre noi ar renunta la toate astea am fi sanatoase. Acuma depinde cat tine trat,o perioada de cateva saptamani sa zicem, dar daca trebuie cateva luni ce facem? Si voua vi s-au interzis toate astea sau numai medicul pe care l-am consultat eu mi-a indicat astea,tinand cont ca el e vegetarian.

Mergi la inceput