MUSULMANCE DIN... SUFLET, UNITI-VA
Raspunsuri - Pagina 4
marius spune:
Sunt multe mesaje postate pe DC. Ce continea mesajul tau?
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
ancuta06 spune:
Mesajul meu, pe topicul acesta, continea o bila neagra pe care o adresam catre papadie, pentru interventia ei de la acest subiect, comparata cu indiferenta de la subiectul musulmancelor, partea a 7 a si a 8 a.
la mesajul meu a facut referire Corina, in ultimul ei mesaj postat. Deci, mesajul a existat, a fost citit, iar ulterior a disparut.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
marius spune:
Probabil ai folosit cuvinte sau expresii care incalca prevederile Regulamentului si care Regulament de asemenea precizeaza maodalitatile acceptate pentru solutionarea acestor gesturi. Esti sigura ca revendici un fapt corect care nu incalca Regulamentul?
Marius Pernes
ancuta06 spune:
Ok, Marius, fie cum vrei tu. Nu am folosit nici un cuvant urat, nu am jugnit pe nimeni. Iar, din cate stiu, daca as fi facut asta, normal era sa mi se EDITEZE mesajul, de catre unul dintre moderatori, si sa scrie acolo ca incalc regulamentul, in locul cuvintelor scrise de mine. Insa sa se stearga cu totul? pentru ce?
In fine, nu ai tu de unde sa stii cine si de ce a sters mesajul meu, dar o rog pe cea care a facut-o, sa vina si sa spuna ca a facut-o, ca nu-s nebuna, ca mesajul meu a existat, dar ca a fost sters si pentru care motive. Asta-i tot.
marius spune:
A depasit Regulamentul. Acum nu stiu daca mai are relevanta.
Marius Pernes
Sabina spune:
ca inseamna"a depasit regulamentul"
nu de alta, dar imipun problema daca mai stiu ce-nseamna "a depasi"
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
ancuta06 spune:
pentru tine n-o avea relevanta, Marius, dar eu as vrea sa stiu CINE si DE CE?
Eu scrisesem ceva in genul urmator:
"papadie ai o bila neagra de la mine pentru interventia ta in acest topic, avand in vedere ca in subiectul musulmancelor, partea a 7 a si a 8 a, cat si in noul lor subiect, nu ai intervenit deloc, cand s-au adus foarte multe jigniri. Ai dat dovada de subiectivitate si discriminare, ceea ce nu ar trebui sa faca un moderator".
Nu imi amintesc exact cuvintele, dar cam asa a sunat mesajul meu. Si avand in vedere ca nu am jignit in nici un fel pe nimeni, nu am incalcat regulamentul, nu vad de ce s-a intervenit prin stergerea completa a postarii mele. Adica, autoritatea moderatorilor le ofera acestora posibilitatea sa stearga tot ce nu le convine, oricand, fara nici un fel de explicatii. NU ESTE CORECT. clar?
marius spune:
Daca este sau a fost un mesaj adresat ei in particular de ce nu ai folosit PM? Fara sa comentez textul deja asta este prevazut in Regulament pct. 8, de asemenea ai catalogat o persoana in mod direct de asemenea prevazut in Regulament la pct. 4 si 5 precum si ai incalcat prevederile aceluiasi Regulament la pct. 7 deci in esenta luand textul scris de tine ai incalcat pct. 4,5,7 si 8.
Nu s-au luat masuri in afara de dreptul statuat de asemenea prin acelasi Regulament la care am subscris cu totii la inregistrare deci revenind respectiv la stergerea mesajului in sine conform prevedrilor acelorasi punct mentionate mai sus.
Cu aceasta ocazie mentionez ca acest subiect este elucidat si finalizat din punctul de vedere al administrarii topicului.
Cu respect,
Marius Pernes
ancuta06 spune:
Am inteles marius. Nu are rost sa ma apuc sa caut exemple, desi as gasi sute, in care o bucatica dintr-un mesaj a fost adresata unei singure persoane, si nu s-a considerat incalcare a regulamentului. Apoi, am spus ca nu a fost obiectiva, ceea ce era intru totul adevarat, in cazul de fata, si fapt care a reiesit din modul in care a "moderat" conflictul de care vorbesc. iar de discriminare, din aceleasi motive am acuzat-o......pentru ca asta a facut. nu am facut decat sa redau, succint, ceea ce a facut ea.
Da, a fost elucidat acest subiect. Din punctul meu de vedere, regulamentul nu este valabil pentru toata lumea. Ceea ce ma nemultumeste total. Ori va faceti treaba ca lumea, si sanctionati TOATE abaterile de la regulament, ori lasati-l de-o parte. Pentru ca ceea ce faceti voi, nu este corect. Si probabil ca ai sa-mi invoci faptul ca sunteti putini, nu faceti fata, nu aveti timp, etc......ceea ce nu este intocmai corect, avand in vedere faptul ca au existat, in multe cazuri, interventiile moderatorilor in subiectele despre care vorbesc......fara insa a sanctiona persoanele care s-au abatut de la regulament. S-a scris la subiect, si atat.
Aleg, personal, sa scriu mesaje dupa propriul meu regulament, pentru ca cel care exista pe DC nu este valabil decat pentru o mica parte din membrii. Iar daca aveti chef sa ma dati afara, n-aveti decat.
Acum gata, nu voi mai adauga nimic, la acest topic, despre acest subiect.
doruletz spune:
Ancuta , eu am vazut mesajul tau de azi-noapte si m-ai facut curioasa asa ca am citit si eu partile www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40518&whichpage=5" target="_blank">7 si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41851" target="_blank">8 ale subiectului in cauza.
Sunt de acord cu tine, sunt acolo (prea) multe incalcari ale regulamentului! Cel mai mult m-a socat faptul ca un membru a putut fi pus la zid, insultat si "exclus" de pe un subiect doar pentru faptul ca si-a expus convingerile religioase! Ba chiar grupuri religioase intregi au primit catalogari de genul "oameni nu numai ciudati,invidiosi,ci si periculosi" (asta referitor la o ramura a religiei musulmane, din care fac parte toata populatia Iranului, o mare parte din populatia Irakului, Yemenului etc, prin urmare e vorba de milioane de oameni)
au fost multe atacuri la persoana (ceea ce e foarte grav este ca s-a ironizat apartenenta religioasa a unui membru)
s-a facut aluzie la gradul de inteligenta (care din cate stiu n-are nimic de-a face cu religia)
si multe alte jigniri gratuite la adresa unor membrii si a anturajului lor (acuzatii de ignoranta, prostie, incultura, tampenie, sa-ti intre bine in inteligent, vino cu gashca de informati etc)
pacat
Precizez ca nu fac parte din nici una religiile mentionate, am amici si colegi despre care -intamplator!- stiu ca sunt musulmani dar acum imi dau seama ca habar n-am din care ramura religioasa fac parte (criteriul asta nu face parte din prioritatile dupa care imi aleg prietenii).
Insa ma ghidez dupa principiul lui Voltaire care spunea ca
"Nu sunt de acord cu opiniile tale dar ma voi bate pentru ca tu sa le poti exprima liber"
sa auzim de bine