Bebelusi martie aprilie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
Klaus29 spune:
Stie cineva cum pot sa vad pozele bebeilor care participa la concursul " Cel mai haios copil " de la antena 1 ????? si mai vechi daca exista o arhiva...
Claudia si bebe Andrei.
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Klaus29
Stie cineva cum pot sa vad pozele bebeilor care participa la concursul " Cel mai haios copil " de la antena 1 ????? si mai vechi daca exista o arhiva...
Claudia si bebe Andrei.
Nu exista nici o optiune de a putea vedea pozele...nu stiu de ce
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Am inteles ca ei vor delibera finalisti si in data de 14 sunt anuntati! Mai multe de atat nu stiu sa-ti spun...au forum pe www.canal.ro si poti sa intrebi acolo
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
malina_mircu spune:
la multi ani sarbatoritilor:
Tudor David Andrei
Amelie Robert Mihai
raspund cam din urma,ca anu am mai scris de cateva zile.
Bine ai Claudia si Andrei! E simpatic carliontzatul tau. Si aveti program de oameni mari.
Danuzt a plecat singur. A vrut sa vina dupa mine la bucatarie (il lasasem siingur in sufragerie). A facut vreo 4-5 pasi si eu de emotzie l-am luat in bratze inainte sa cada. dar cand este cu mine intinde mana sa-l tin, cred ca tot singurel o sa-si dea drumul.
Elena ce pupic ne-a tras Amelie.
luminitza super piticii tai . avem si noi ca cei de perete exact primul pitic de pe usa.
mariana daca ne iei cu regionalisme ne-ai topit. cu placere( trebuiea doar sa iei exect ce ti-am trimis si sa le pui ca semnatura). vazusem si eu jucarii de plus de la disney pe un site, erau cam20 euro de 30 cm.
si noi avem numai un somn pe zi, de vreu 2-3 saptamani, uneori mai doarme si dimineatza. oricum mi se pare ca seara este cam obosit.
oana iti fac eu semneatura daca vrei, dar sa-mi spui ce si cum.
miky stai linistita nu trebuie sa-i invete cineva sa tuseasca. danutz asta a fost primul lucru pe care l-a invatzat inca de mic. cred ca a observat sa imediat ce tusea hop sa vad ce are. si sa vezi ce tusea si radea.
tare naspa este cand te certi cu cei apropiati. Dar sa nu te stresezi prea tare ca nu-i facei bine Mayei.
olga multumim de stiri si Ioana te asteptam cudrag. Mama ce de dinti aveti!!! dar parca ati fost primele cu dinti,inca de la 4 luni (ma insel?)
gabi vreua si eu tort din ala. se face si in pitesti? mama il invatza pe danutz tot felul de chestii, daca stau toata ziua nas in nas. si alta treaba nu au deact sa manace sisa se joace.
la un an noi vrem sa mergem la restaurant in familie (ca sa nu ami mai chinui acasa), si cu nasii sa-i luam si motzul.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
malina_mircu spune:
weekend placut fetelor, ca ma uitat. si nua mai scrieti atata ca luni iar nu apuc sa citesc.
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii
gabivalceanu spune:
MICKY, multam! Eu n-am vazut niciodata un tort asa, si poate d-aia ideea mi s-a parut originala. Dar acum ca-mi spui tu ca fac toti... Mama ta seamana f mult cu tatal meu (nu numai ca nu asculta ce zic, dar mai si interpreteaza!)....Eu am renuntat sa ma mai infurii, vorbim formal si...cam atit. Dar tu n-ai cum, ca te va pune in fatza faptului implinit...Incearca sa nu bagi in seama, Maya nu cred ca e prea multzumita...si nici Malina, sunt sigura.
MALINA, felicitari lui Danutz!
S-a trezit domisoara
Gabi si Ioana
LauraFlo spune:
Mama, mama ce vorbarete am fost astazi !
Malina felicitari curajosului mic !
Clau va tinem pumnii ! Sa ne faci si noua o fotografie cand o sa intrati in posesia aparatului ! Vezi ? Eu sunt sigura ca o sa castigati !
Lumi, sarbatoriti ? Sau pregatesti ceva bun ?
Veve se lupta cu Croko, Nedda se bucura de reducerile de sezon... Celelate fete oare ce fac ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alona spune:
Eu sint aici, inca nu am inghetat!
Olga, multuminm de stiri, pupa fetele Ioana si Katja.
Laura, io am fost si ieri la cafea, dar se pare ca am ajuns prea tirziu, ca nu mai scrie nimeni cind intru io pe net.
Mariana, faine pozele de 8 Martie.daca iti trimit si eu una se poate sa mi-o prelucrezi asa frumos? Vreau sa le trimit la bunicute, mai ales ca mama mea e nascuta pe 8 martie.
Ela, Rayu, Simo, Veve, Nedda, pe unde sinteti fetelor?
Zicea ieri cineva( daca imi amintesc io bine)ca ii da la bebe carnita separat, asa ca la oamenii mari.Io nu am sanse cu Thea sa manince asa, cred ca o sa mincam pasat pina ne maritam.Si daca ii dau bucati mai maricele, nu vrea sa pape, scuipa tot afara.
De mers singura, vad ca nu o intereseaza inca, e fricoasa, cum o las de miini se pune in fund.Cu dintii tot asa stam, adica 2 jos si nu da semne de altii.De citeva zile isi bea singurica lapticul, o pun in patut si ii dau bibe in mina si de-acolo se descurca ea, dupa care doarme (seara).Cam atit despre noi, hai ca scriu si mai incolo sa nu va plictisesc rau de tot.
Pupici!
Anca,Vlad si Thea