Bebelusi martie aprilie 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
alona spune:
La multi ani David!
Sa cresti mare, cuminte si sanatos si sa ai o viata minunata.
Anca,Vlad si Thea
LauraFlo spune:
Anca scrie iubito cat mai mult ca ne ne plictisesti !
Chiar asa Simona te-au acaparat gemenii ? Sau ai plecat intr-o croaziera si nu ai internet pe vas ? Am imaginatie, nu-i asa ?
Inca nu m-am hotarat daca sa vin si maine la munca asa ca am sa felicit de azi sarbatoritii de week end.
Sa fiti sanatosi, voiosi si la punga grosi !
ANDREI
AMELIE
ROBERT MIHAI
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
spic de grau spune:
Multumim mult de urari!! Sunteti tare scumpe! Sa va traiasca si scumpii vostri, sa creasca mari si sanatosi, si sa va aduca numai bucurii!!
Noi azi am fst tare cuminti. Eu m-am trezit pe la 6, mi-am mai aranjat nitel cv-urile, am mai trimis cateva..m-am mai enervat nitel pe tema asta.. La ora 13.00 am zis ca-l culc pe David, si m-am intins nitel cu el pe canapea ca era cam marait. M-a prins somnu si pe mine..vreo 3 ore cred ca am dormit!
Voi la ce v-ati gandit sa pregatiti cu ocazia zilei de 1 an? Noi avem 2 camere, vreo 43m2 si nu stiu ce sa organizez, cum sa organizez. In plus nasii sunt niste persoane mai..sofisticate (el e director la o mare companie de automobile, aici in Paris)..Am mers de Craciun la ei la masa si numai specialitati frantuzesti a servit. Iar eu cum nu prea le am cu bucataria frantuzeasca.. (ah - ei sunt romani, dar sunt de o viata aici in Franta). Daca e sa ma gandesc la cati invitati as putea sa am..ma iau frisoanele ca nu stiu unde sa-i bag pe toti. Si cum nici nu stiu cine ma va ajuta la gatit..Ce sa fac? Aici presupun ca e scump rau cateringu'. Sa iau semi preparate - nu stiu daca va fi pe gustul nasilor.. Ma doare capul numai cand ma gandesc.
Astept idei de menu (eu ma gandesc la ceva gen bufet Suedez...ca daca pun o masa mare cred ca nu ne mai miscam prin casa).
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
katalina spune:
Luminita, la multi ani inca odata!
Referitor la MAREA petrecere pentru 1 anisor sunt multe variante la care m-am gindit si eu, umeaza doar sa ma hotarasc ce voi face:
1. cel mai frumos ,dragut, fara bataie de cap(mai ales mamicilor), dar cel mai scump, este la Restaurant desigur! Cu bebelusul de la-nceput, acolo i se taie tortul, motul etc, dupa care bebeul pleaca cu bona(bunica) acasa, si ramin parintii si nasii la petrecere.
2.A doua varianata ar fi acasa(cine are spatiu), cu nasii si tot neamu'si copiii cit mai multi.
3.A treia varianta la fel acasa,doar cu nasii, fara prea multa aglomeratie.
Ar fi pacat sa nu marcam acest eveniment cu tortulet si toate obiceiurile , peste ani vom aprecia orice mica fotografie despre acest eveniment.
Lumi, n-ar fi o solutie sa-i duci pe nasi la un restaurant?Intii va veni acasa, ii taie motul ,etc, apoi mergeti la rest. chiar si cu David.Sa ne spui ce-ai hotarit.
Catalina, ROBERT si CATALIN
SimoV spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de ieri si alaltaieri si dinainte(ca nu mai stiu de cand nu am mai scris...) Sa fiti sanatosi si cuminti si mancaciosi!!!
LA MULTI ANI DAVID!!!
Sa fii sanatos si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!!!
PS: O sa scriu imediat mai mult, ma duc sa le schimb chilotii la golanii mei
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Mickyyy spune:
Lumi, si noi suntem intr-o situatie aproape identica, stam intr-un apartament cu 2 camere care nici macar nu-i al nostru si arata ca dupa al doilea razboi mondial (ma refer la mobilier si zugraveala, care's vechi de cand lumea) si cu toate ca nasii malinei sunt super ok, si nasul e VIP pe la PROTV, si la ei e diferenta ca de la cer la pamanat intre casa lor (o viluta de-aia ultimul tip prin afara bucurestiului) si ingramadeala noastra de 2 camere. Asa ca sincer mi-e jena sa-i aduc aici. Va trebui sa gasesc o solutie....probabil va fi ceva restrans (noi si nasii) pentru ca familionu lu barbata-meu e numeros si nici n-avem unde sa-l cazam pe tot in caz ca vin de la Braila special pentru asta.
Oricum mai e vreo luna si ceva pana atunci, poate cine stie, ne vine vreo idee.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
SimoV spune:
Dragutelor, atata ati intrebat de noi! Acum am citit tot ce ati scris. O sa uit sa scriu multe din cate as vrea, dar sa incerc:
Laura, felicitari sotului tau! Asa-i ca nu gresesc si el a dat ceva examen?? Da, m-as duce eu intr-o croaziera, dar nu fara puiutii mei!
Mariana, si la al tau sot felicitari! Si iar iti spun ca pozele sunt minunate! Stefan e un scump!! Cand vei afla sexul lui bb 2??
Clau, ai o mandrete de baiat!!! Succes la concurs!!
Si eu vreau sa fac ceva frumos acasa la noi. Nu cred ca ii chem pe toti prietenii nostri, ca sunt prea multi si ar fi prea maree agitatie pt. copii in casa cu atatia. Si toti au cate 2 copii... deci facem ceva mai rastrans. Dar vreau sa fie ceva frumos. Cand o sa-mi vina ideea o sa va spun si voua. Of, am atatea poze noi si nu am timp sa le pun... POate deseara, dupa ce pica la datorie teroristii mei. Ieri m-au terorizat pur si simplu, atata de agitati si maraiti au fost. Azi sunt tot o voie buna, dragii de ei, atata ne-am jucat si ne-am distrat.
Acum ma duc sa fac rapid un dus ca inca n-am apucat azi si pe urma trebuie sa-i culcam. Ai mei inca nu protesteaza la 2 somnuri pe zi. Macar atat, sa doarma bine, ca la capitolul mancare suntem tot in urma, ca si pana acum... Si eu am incercat cu bucatele mici de piept de pui fiert, au luat cateva, si cateva bucatele mici de morcov fiert, dar pe urma nu au mai vrut. E un inceput si asta, ce sa facem, o luam incet, incet. Sunt inca mici, fetelor, asa ca sa nu avem pretentii prea mari de la ei. Lasa, ca au timp destul sa tot pape mancare nepisata.
Am fugit la dus ca pe urma iar suntem in foc continuu pana deseara.
SimoV spune:
A, am uitat ceva atat de important! Ce dulce a fost pupicul de la Amelie!!!!
Rayuela spune:
DAVID
Sa cresti mare si voinic!!
Va pup si eu rapid,am nitica treaba acum,dar revin mai tirziu!
Elena si Amelie