Bebelusi martie aprilie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI !

DAVID

Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si fericit !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

La multi ani, David!

FETELOR, mie mi s-a facut pofta de petrecerea de un an!!!! Primul lor an...Voi ce v-ati gindit sa faceti pt ei? Uneori ma gindesc ca ea nu prea o sa iubeasca iar masa aia cu multi oameni care vorbesc tare si se scalambaie la ea (asa am serbat-o se Sf. Ion, plus Craciunul, Anul Nou, zilele nostre, etc). Sa chem alti copii? Voi ce faceti, v-ati hotarit? A, si am inteles ca in Bucursti, la nu stiu ce cofetarie se fac torturi cu chipul copilului, duci poza. Voi ati auzit? Stiti unde?

Gabi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

DAVID

Olga, multumim mult de vesti!!! Transmite-le multi din partea noastra!! Spune-i Ioanei ca e tare tare dor de ea si de Katja!!! Felicitari pentru pasi si pentru multitudinea de dintzoci!

Cine face cafeaua?? Laura tu???

Chiar asa o noapte linistita! Fetele noastre de peste ocean ce fac??? pe toate!!!

Oana, eu nu am de gand sa fac mare tam tam anu asta...tort de ala cu poza se face si la noi, dar eu am zis ca ii voi face colo pe la 3-4 anisori cand va constientiza ca e el acolo

Mariana, multumim ca ne ti pumnii!! Sansele de castig sunt fff mici pentru ca sunt peste 800 de poze, altele mult mai haioase Dar totusi poate poate avem noroc

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

Hai sa va mai povestim si noi ce traznai am mai facut.
Aseara am fost pe la firma pe la tati si ne-a cam invatat la prostii, adica am invatat sa bem bere si am prins chestia asta cu berea foarte repede ( se inmoaie degetelul direct in cutia de bere, iar apoi se baga in gura si o tinem tot asa pana nu ne mai lasa mami - hi, hi )
Dupa ce am umblat prin toate sertarele, am incercat sa dormim, dar surpriza, nu ne mai era somn, desi nu dormisem deloc in timpul zilei.
Dupa multe alergaturi ba pe la dozatrul de apa, ba pe la cutiile de bere am plecat la McDonalds. Noroc ca am ajuns la 23.45 ca la 24 se inchidea si dupa multi cartofi prajiti am plecat acasa unde am adormit la televizor.
Cam atat pe ziua de ieri.
Va pup,
Claudia si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Claudia

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (11 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Klaus, dar vad ca ai fecior mare, nu gluma! Nu doarme toata ziua, bea bere, mananca cartofi prajiti si adoarme dupa ora 12 noaptea la tv! Auzi, dar sigur nu ne pacalesti cu varsta?!? Sigur are 11 luni Andrei?
Si eu care ma nelinisteam si imi ziceam ca sunt o mama denaturata ca l-am lasat pe Stefan sa manance singur pop-corn(adica i le puneam pe masa si le ducea singur in gurita; si manca de zici ca nu vazuse mancare de 10 zile)(i-am dar numai partile albe, fara miezul tare).
Si chiar nu dormise toata ziua deloc???

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

OOOOOOOOO Klaus si la noi se intampla la fel...tati vrea sa-l invete cu sticla de bere....mama dar sa nu ma auzi pe mine ce scandal fac

Se pare ca si Raul o ia razna cu somnu de peste zi...ieri de exemplu a dormit doar vreo 2 ore la amiaza si atat Are o energie de speriat ... si-a pus bateri noi

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani DAVID!!!

Gabi, la TIP TOP am vazut ca au afise de torturi cu poza la comanda. Eu am un TIP TOP chiar langa mine (putin mai sus de Magazinul Unirea) dar din cate stiu eu sunt cam peste tot prin Bucuresti. Ba chiar am vazut si la Carefour unul, sper sa nu ma insele memoria.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

cel mai mare mofturos este Andrei, asa ca il cam las sa manance ce ii place ca altfel nu mananca deloc ( nu a mers cu nimik , nici cu ore fixe si nimik intre mese, nici asa cu rontait toata ziua, nu vrea si nu vrea si nu are rost sa il fortez; lasa ca o sa manance el mai tarziu ca are cu cine sa semene la moftruri);
Cu ideea de mancat doar ce vrea el incerc sa ma obisnuiesc cam de o saptamana ca pana acum ii dadeam la reclamele de la tv si nu stiam niciodata daca ii place sau cand trebuie sa ma opresc;la bere nu ma asteptam sa ii placa, dar cred ca seamana cu tati care bea bere in fiecare seara

Claudia si bebe Andrei

Poate am timp sa golesc caseta si va trimit si voua o bucatica din filmulet.

Mergi la inceput

Am vrut sa va intreb cum mai stati cu somnul de peste zi (Clau mi-a raspuns deja), ca Stefan da semne serioase ca ar renunta la un somn si ar ramane numai la o repriza. Dar eu inca mai trag de el si il culc de 2 ori, ca asa mai respir si eu. Acum doarme de o ora si daca am noroc mai doarme o ora (deci 2). Apoi pe la 5.30 mai trage o repriza dar numai cam de 45min.
Ai vostrii cum mai sunt cu somnul ziua???

Gabi, eu nu m-am gandit inca ce vom face cand vom implini grandioasa varsta de 1 an. Dar ceva tot trebuie, ca organizat, ca nu poate sa treaca evenimentul, asa, neobservat. Cu atat mai mult, cu cat avem "Cartea bebelusului" pana la 1 an si acolo avem sectiune speciala cu prima aniversare si nu putem s-o lasam necompletata. Cred ca vom invita ceva copilasi. Cred. Vom mai discuta in fam.

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput