Rochia de mireasa (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Creal Design este o casa de moda de care nici eu nu auzisem pana acum. Stiu ca are sediu in Bucuresti, magazinul Victoria, etaj 3, dar nu are site Internet...

Miezure, cred ca si eu am vazut rochiile din Tulcea. Erau mai speciale, in special mi-au placut cele care aveau corsetul cu dantela alba si auriu. Am vazut o viitoare mireasa imbracata cu o rochita de la ei si ii statea superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

fetelor parerea mea este ca mai intai trebuie sa va luatzi rochitza,dupa care voalul o sa-l asortatzi la rochitza.nu va facetzi probleme mari in legatura cu voalul.in momentul in care o sa-l probatzi o sa stitzi daca acela este sau nu voalul vostru.tot atunci o sa vedetzi cum va place mai mult.sa-l purtatzi sub coc sau deasupra cocului.eu va zic din experientza.cand am probat rochitza tot asha nu shtiam ce fel de voal sa-mi iau shi cum sa-l pun.au inceput fetele de la magazin sa scoata vreo 5-6 modele shi au inceput sa mi le asheze pe cap.in momentul in care mi-au pus "acel voal" imaginea mea de mireasa s-a intregit.abia atunci am simtzit ca intradevar voi fi mireasa.asha ca statzi linishtite acesta chiar nu e un lucru cu care trebuie sa va batetzi capul.avem destule pe cap cu pregatirile.shi ca sa nu uit,ca tot am vorbit atat de voalul meu sa va spun shi cum este.este din tul dar marginea este brodata, e suuuuperb.
pupici la miresici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Chiar nu are nimeni revista mireasa,sa mi dea si mie un sfat in legatura cu rochita respesctiva?Ce parere aveti despre inchiriatul rochiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salut DANA!!
Te referi la ultimul numar al revistei Mariaj? (a aparut in febr.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna!Nu,ma refer la ultimul numar al revistei mireasa,care a aparut anul trecut.Rochita pe care eu am inchiriat de la salonul gabriela este in revista.Am scris despre asta acum putin timp;Daca te uiti mai inapoi.M as bucura mult sa aud o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dana, dar modelul rochitei nu e si pe vreun site pe undeva? Ca atunci ne-am da mai usor cu parerea. Mi-ar place si mie sa iti vad rochita, dar revista mireasa nu o am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Daca vreti sa o vedeti este la:
www.eddyk.hu/menu2_eddyk09_709_a.html
www.eddyk.hu/menu2_eddyk09_709_b.html
www.eddyk.hu/menu2_eddyk09_709_c.html
rochia este fotografiata din 3 pozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Dana, rochia ta este superba!!!Faza este ca si eu m-am dus la salonul Gabriela ca am pornit pe ideea sa inchiriez rochia de mireasa. Si mi s-au parut folosite, parca un pic agatate, nu stiu nu prea m-au convins. Desi sunt de parere ca decat sa dau 20 de milioane pe o rochie care dupa aia nu am ce sa fac cu ea, mai bine o inchiriez si modelele nu se compara. Din cate stiu eu, rochiile de inchiriat sunt destul de scumpe daca vrei sa le cumperi(peste 800 euro). dar cred ca o sa ma mai duc o data sa mai probez. Eventual o iau pe sora mea si pe mama cu mine pt ca atunci cand m-am dus eu eram singura si nu avea cine sa-mi spuna si mie ca imi sta bine ca sunt frumoasa......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dana, rochia e foarte frumoasa.
Sper ca ne trimiti poze si cind esti miresuca, sa o vedem si mai bine. Voiam sa te intreb: e grea rochia? Eu inca nu m-am hotarit daca vreau cu trena sau nu, pentru ca nu stiu cit de comoda sau incomoda o fi trena. La biserica sint convinsa ca arata superb, dar cum o fi cind dansezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Intradevar sunt cam folosite,dar am avut noroc ca rochia mea preferata sa arate bine.ea costa 1110€ de cumparat iar eu o inchiriez cu 200€ plus 1500000lei garantie in cazul in care o ard sau patezi.Oricum ai rabdare ptr ca vor primi dupa targul de la marriot si alte modele noi care se vor putea inchiria.

Mergi la inceput