Mamici de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Gabitza am fost la Popescu Mihaela, am schimbat- o acum si ma duc la Dna doctor Petrache, ma simt altfel inpreajma ei, mai linistita, cand pe langa cealalta eram ca o pisica cu blana zbarlita si cu ghearele scoase....
Multumesc andutzy de incurajari, dar acum am asa o inima mica de frica...est esi vina mea , ca trebuia sa ma zbat eu si sa ma duc sa le fac , si sa nu o ascult pe ........... aia care imi spunea ca nu se fac decat daca ai o istorie de sarcini pierdute si anumite simptome ( dar nu mi-a pus nici o intrebare cu referire la ceva gen simptomatologie)....
uuuuuuuufff, fir-ar ea de Romanie, ca o sa ne manance nervii si sanatatea...
Sincer uneori imi iubesc tara, alteori insa simt ca a ajuns cutitul la os cu birocratia si nesimtirea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Luluku, nu te mai stresa atata ca nu ti-a dat sa faci analize, esti tanara, n-ai avut incidente pana acum (sarcini pierdute, oprite-n evolutie sau alte chestii de genul) asa ca n-avea nici un motiv sa iti dea tot pomelnicul ala de analize. Eu le-am facut mai mult de gura doctorului, ca daac era dupa mine nu le faceam.
Dar daca chiar n-ai ce face cu banii si esti stresata atat de mult cu sarcina, poti sa le faci acum, asa, pentru linistea ta, ca eu pun pariu ca nu sunt probleme.
Si andutzy, nu te mai stresa atat ca nu-i face bine lu bebe!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Simona-merci pentru compliment-pentru ca presupun ca inseamna "ce gravida esti", nu "ce grasa esti".
Daca e varianta a 2-a, asta este...

Andreea si Emma de 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by fran

Apropo de Iosup... Pe voi v-a intrebat cum il cheama pe BB?
... si asa am iesit de la el din cabinet si cu nume pt. copil...

Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai

Normal ca ne-a intrebat, pe toate ne intreaba, pe mine m-a intrebat de 3x la trei ecografii, e glumitza lui preferata cred... Si la noi cam tot asa a fost: nu batusem numele in cuie, dar nu am "putut" s-o mai dam la intors dupa insistenta cu care ne-a intrebat. Culmea: eu chiar i-am explicat ca nu ne-am hotarat inca si el mi-a zis ca nu se poate asa ceva sa nu avem nume la bebe.

Eu am facut doar toxo, CMV si rubella + pomelnicul gratuit sange si urina. Listeria nu am mai facut si nici nu ma gandesc sa mai fac acum. La 28 de saptamani am inteles ca urmeaza niste analize pe care n-o sa le mai fac pe sarite, promit

Andreea 26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andreea, insemna nici mai mult nici mai putin decat: mama, ce burta mare ai !!!

Esti draguta, sa stii.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Maaaaaaaaaama, ce gravida esti, Andreea!!! Eu nu as spune ca esti grasa, ci doar f gravida. M-am uitat si ai DPN-ul cu 12 zile inaintea mea, dar eu arat cu vreo 2 luni mai mica sau poate doar mi se pare, nu stiu... Felicitari, se vede ca il cresti bine pe bebe. Abia astept sa merg si eu azi la Iosup sa vad cat de bine il cresc eu pe bebe. Sper sa il conving sa nu imi spuna ce este (fata/baiat). Dar cred ca nu e obligatoriu sa spuna, nu?

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Luluku si eu le-am facut mai mult de gura doctorului ca nici acum nu sunt convinsa ca la 23 de ani era chiar nevoie de tot pomelnicul de analize pe care l-am facut si care ma costat o caruta de bani dar in fine...........vorba medicului pentru a elimina orice risc.........si sa nu ai mustrari de constiinta bla bla bla.
Andutzy se streseaza si ea ce sa faca...........a avut o zi prosta se pare.maine va fi mai bine cu siguranta.
Mickyy tu mergi lunar la Radoi? Eu am fost pe 28 si mi-a zis sa mai vin si la sfarsitul lui februarie sa vedem ce facem cu colul. M-a cam speriat ca cica daca e nevoie de cerclaj trebuie sa vada....dar eu nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva...........sunt multe gravidutze care au col si mai mic ca al meu (33mm).
Andreea tie ti-a dat dr. Radoi vitamine?
Fran axact ce ti-a spus tie Iosup cu fetitza am patit si eu. Buna ziua si primul cuvand dupa ce mi-a pus aparatul ala pe burtica a fost "Si cum o sa o cheme?" Raspuns: Iulia. Doar atat un singur nume...........se uita asa de urat la mine. I-am promis ca ma gandesc si la un nume de sfant.
Lucas analizele de care zici eu le-am facut la 20 sapt de la UM si nu mai trebuiesc refacute..ar fi fost culmea. Din cate stiu eu se mai repeta o hematograma si o proba de urina.
Criss si 22 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Da, cred ca e gluma lui de inceput, ca sa destinda atmosfera putin.
In plus ne-a intrebat pe cand fratiorul.
L-am dezamagit spunand ca nu prea ne gandim si la al doilea copil, ca astea sunt vremurile.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

As fi preferat sa am si eu un doctor care sa ma bata la cap sa fac "mii" de analize... sincer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

MULTUMESC! Si eu consider ca sunt bine pentru o burtoasa-daca n-as avea pernitele alea nasoale pe tricepsi, solduri, cvadricepsi si bicepsi femurali-as fi chiar misto.

Andreea si Emma de 28 saptamani

Mergi la inceput