Mamici de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pai cu atitea pernite si tu iti mai pui si inca una sub sini, una intre picoare, doua sub cap...

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Lasa ca vezi tu, Gabitzam.
Pernele sunt pentru a usura efortul coloanei vertebrale.

Andreea si Emma de 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

mama, ce harnice sunteti

nici eu n-am facut decat analizele clasice de sange + ecografii normale cat cuprinde; merg la dr. gine de ceva ani, si mi-a zis ca nu e cazul, cred ca ma scuteste de cheltuiala ca sa am grija de el la nastere. oricum eu ma simt o tipa sanatoasa, iar vorba mamei mele, ea a nascut 2 copii normali doar cu analize de sange si urina. in plus, am inceredere in medic

cat despre laboratoare si spitale, peste tot sunt si priceputi si mai impiedicati, sau cine stie, depinde de moment

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Si eu am facut doar analizele de sange si urina gratuite la inceputul sarcinii, alte analize nu mi-a dat dr. de facut pentru ca e prima sarcina, n-am avut probleme inainte.
As vrea si eu niste perne sa pun intre picioare si unde mai ziceti voi, dar nu avem decat 2 in casa, trebuie sa mai fac niste investitii, deocamdata ma trezesc noaptea cu plapuma intre picioare.

Mari 27+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Mari-iti plac pernele cu puf de gasca?
Eu mi-am cumparat 6 perne lavabile cand ne-am mutat in casa noua-de fapt le-am luat mai pe rand. Din acestea, 1 foloseste tati, restul eu.
Am dar de nunta de la nasa 2 perne din puf de gasca, si barbatu-meu este alergic la gasca.
Daca ai nevoie de perne-lasa-ma sa ti le trimit, ca stau degeaba, sigilate, cu pastile Pronto, in dulap si nu am ce face cu ele.
Sper ca nu te superi ca ti-am propus asta.

Andreea si Emma de 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Fetele De doua zile nu mai pot de arsuri. Voi aveti asa ceva? Cu ce va tratati? Nu mai pot abia respir...

Andreea 26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Luluku,
mie mi-a dat Popeasca la analize sa fac de m-am saturat. Nu mi-a dat listeria insa. Nu inteleg de ce nu ti-a zis sa faci.
Nu stiu care e treaba cu analizele astea. Unii doctori nu recomanda nimic, altii prea multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Si noi arsuri! Mai ales seara, si mai ales pana mancam! Dar si dupa de cele mai multe ori! Pe mine m-au chinuit si la inceputul sarcinii, sper sa nu o iau iar de la capat.
Pupici, o seara buna,

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

UUUffff - se cunoaste ca n-am fost 2 zile ! Parca au luat-o razna toate . Ma intreb ce va fi peste 3 luni .

Androix - habar nu am de arsuri , cel putin deocamdata .Uita-te pe prospect la Metoclopramid , triferment , Mezin forte - medicamentele astea le stiu ca a fi bune in conditii normale .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Meeeeeyy, ce vorbaretze sunteti...

Iosup ne-a intrebat si pe noi de nume, si noi am scaldat-o la inceput, dar nu ne-a lasat pina nu i-am zis ceva. Ne-a intrebat si pe cand baietzelul, lui barbata-miu ii venea sa intrebe 'Acum se poate?' dar s-a abtinut... Si Iosup i-a recomandat calduros 'Domnu', daca vreti baiat, schimbari pozitia...' Daca o mai tine minte ceva pina atunci...

Si eu am de facut o gramada de analize (adica repet toxoplasma, anticorpi A, sumar de urina si nu mai stiu ce). Asa ca... ne lasam singele pe la clinici.

Arsuri... la greu, la mine trec doar cu lapte dulce.

Am observat ca bb se agita cind ii dau dulce... O fi bine, o fi rau?

Va pupam!

DPN 15 mai

Mergi la inceput