Mamici de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
fran spune:
Buna fetele ! Da' stiu ca scrieti..., nu am intrat o zi si abia am recuperat cu cititul...
Alina, deci daca simti primele miscari devreme o sa nasti mai repede ? La mine se simteau la 15 sapt.- adica le-a simtit si dr. ,si mi-a spus ca se simt asa devreme pt. ca sunt slaba ( adica eram
) si nici nu am cine stie ce muschi
...
Apropo de Iosup... Pe voi v-a intrebat cum il cheama pe BB?
Am fost la el prin sapt. 20 la morfo. Eu eram convinsa ca e baietel, sotul spera sa fie fetita...Pentru nume de baietel ne cam ciondanisem... si nu ne hotarasem. Pentru nume de fetita, eu zisesem cam intr-o doara ca mi-ar place Patricia, iar el a zis ca OK - adica de fapt nu am mai discutat ca sa nu ne certam iar...
In sfarsit, intram la Iosup, incepe eco, si zice "cum o cheama?". Ma holbez la el (tati radea in spatele lui cu gura pana la urechi), zic "e fetita ?"- "Evident. Cum o cheama?" . "Nu ne-am hotarat..."
S-a facut ca nu ma aude. Mai masura ceva, mai intreba " Deci, cum o cheama ?" De vre-o trei ori. Pana la urma i-am zis cu jumatate de gura ca poate Patricia. S-a linistit, i-a scris si in buletinul ecografic PATRICIA, si asa am iesit de la el din cabinet si cu nume pt. copil...
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Luluku spune:
Pe zi ce trece incep sa imi dau seama ca respectiva doctorita si-a batut joc de mine......cat dezinteres, ca sa nu mai zic ca nici test ptr Chlamydia nu mi-a facut..........ce sa fac acum? o sa ma duc sa plang la actuaal doctorita ca sa ma trimita ea sa mi le fac, asa ca sa siu si eu la ce sa ma astept....
la naiba! dintr-o data ziua mea nu mai e asa dragutza
gabitzam spune:
Ha, si pe noi ne-a intrebat Iosup ce nume vrem la bebe, chiar de la ecografia din saptamana 13. Atunci chiar nu ne hotarisem inca, dar el a zis ca ar fi frumos sa-i dam un nume romanesc. Si a tinut o mica teorie cu sotul meu apropo de nume ![]()
Raluca, mie toxo,rubeola, chlamydia mi-a dat sa fac, dar listeria si CMV nu.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
crissu spune:
Multumim pentru urari burtici...o sa avem emotii pentru tati.
Simona da chiar copii cu copil...........ma gandesc si eu cateodata ca am doar 23 ani ( si cu fata asta de 15 ani o sa creada copilul ca sunt un partener de joaca
)
Nefertari ajunge cat sange ti-a luat stai linistita. La gravide ia mai putin. De exemplu noi nici nu avem voie sa donam sange. Prima data si mie mi-a luat 3 eprubete cand aveam 6 saptamani dar acum la 18 mi-a luat doar una.
Luluku eu mi-am facut la Medicover: toxoplasma si CMV si chlamydiua si secretii si culturi si mai tot ce se poate face din sange mai putin Listeria pe care ei nu o fac. Deci doar Listeria nu o fac.
Daca te intereseaza iti zic si preturi desi gasesti si pe net.....a dat cineva adresa mai devreme ceva cu synevo
Criss si
22 saptamani+
simonaeus spune:
Luluku,
Eu merg la o dr. la policlinica care nu mi-a nimic, dar nu s-a mirat cand i le-am aratat gata facute. La ea merg pentru medicamente gratuie si eventual concediu medical.
Mai merg si la un dr. la Medicover care mi-a recomandat toate , mai putin listeria, explicandu-mi ca nu e cazul sa o fac.
Sunt dr si dr., asta e ...
Luluku spune:
Gabitza eu am abonament la medicover platit de firma si sincer nu ma asteptam sa mi se intample chestii de acest gen, adica atata desconsiderare si dezinteres
lucas spune:
multumesc pentru raspunsuri. deci ar trebui sa le fac.
dar mai am ragaz, ca ma duc la consultatie pe 21 feb. asa ca mai trag de timp.
multumesc pentru informatiile despre carte.
andutzy spune:
Mai Luluku, nu dispera.
Mie nu mi-a dat nici ginecoloaga, nici medica de fam sa fac : toxo,listrya, chlamidya, sau de-astea. Nu am facut decat cele clasice, gratuite. A, si triplu test, pe al al-am platit. Dar pe ala l-am facut pt ca pierdusem 3 sarcini inainte din cauze necunoscute. Deci nu esti singura neverificata. Uneori mai intru si eu la idei, dar pana acum am mers numai pe mana medicilor, nu am facut nimic dupa ureche si nu a fost rau. Deci, incredere!!!
Andutzy- UM 18.08.2004
gabitzam spune:
La ce doctorita te-ai dus la Medicover? Am fost si eu la o doctorita la Medicover, dar am renuntat la ea dupa doua vizite.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05