Mamici de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Imi pare rau Nefertari ca ti-a spart vena ..........dar unde le-ai facut? (eu una te-am avertizat ca costa 3.000.000..dar poate nu m-ai crezut). Si lasa ca stiu eu cat astepti pentru analizele gratuite si mai ales de cate ori te inteapa. Ca ceea ce ne-a dat noua de facut si aici ma refer la toxo, listeria,CMV, nu ti le da nimeni gratis cu tot cu pile si alte alea asa ca. Am patit-o si eu.................sa nu-ti para rau de bani macar sa-ti iasa analizele bune.
Lucas, "Cartea viitoarei mame" o gasesti la tarabe si costa 160.000..e foarte buna mie imi place. Iar cat priveste analizele nenea doctorul ni le-a dat sa le facem.
Zicea cineva mai devreme ca atunci cand simti bebele pentru prima data inseamna ca esti la jumatatea sarcinii..............chiar asa sa fie. Nu prea are logica. Eu l-am simtit la 16 saptamani asa ca!!!!!!!
Noi ieri ne-am plimbat pana la Craiova..............da tati licenta...uraaaa e baiat mare ......sa ne tineti pumnii pe 17-18 februarie.

Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Vai Crissu, ce tineri sunteti.
Copii cu copil.

Bafta multa pentru tati al vostru !

Simona si bebe Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

La vestitul Medicover s-a petrecut evenimentul .Acu ma gandesc daca o eprubeta , cat au luat , e de-ajuns pentru 5 analize .

Felicitari crissu si la mai mare !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Eu am avut incidentul la medica de fam, dar asistenta este si ea in 4.5 luni si va dati seama ce chef avea.
Nu sunt suparata pe ea, ba mi-e chiar simpatica.
Poate chiar aveam eu ceva de dim, de la frig, de la bebe, cine stie...

Nefertari, mie la Medicover Grozovici mi-au luat mereu sange f. bine si fara incidente.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Sunt multi idiotzi si la Medicover...de exemplu mie mi-au ratacit niste analize endocrinologice...asa ca iar trebuie sa ma duc sa ma lase fara sange.......
Doctorita Popescu ( fost mea doctorita) mi-a zis ca astfel de analize gen listera, CMV nu se fac la Medicover...sa inteleg ca se fac? O omor...chiar daca nu mai e doctorita mea...ma duc si o strang de gat

Mergi la inceput

Crissu-le succes cu licenta!!!!!

Mergi la inceput

da, se fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Luluku, se fac si la Medicover. Poti sa vezi la www.synevo.ro ce analize si la ce preturi.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Sunt si clinici care spun ca le fac dar recolteaza sangele si le dau in alta parte fiti convinse de asta.
Eu le-am facut la Cantacuzino si pentru chlamydia am asteptat inca o saptamana pentru ca nu aveau truse de reactiv, nu venise transportul de afara. Dar le-am rugat sa imi ia sange si pentru aia ca sa scap de un drum.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Simona, mersi frumos de informare...muream proasta..ce mai! Am si eu o intrebare, este cineva pe acest forum carei doctorul sa nu ii fi facut trimitere la analize ptr listeria, rubeola, toxoplasmoza, CMV,etc?

Mergi la inceput