Mamici de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
crissu spune:
Imi pare rau Nefertari ca ti-a spart vena ..........dar unde le-ai facut? (eu una te-am avertizat ca costa 3.000.000..dar poate nu m-ai crezut). Si lasa ca stiu eu cat astepti pentru analizele gratuite si mai ales de cate ori te inteapa. Ca ceea ce ne-a dat noua de facut si aici ma refer la toxo, listeria,CMV, nu ti le da nimeni gratis cu tot cu pile si alte alea asa ca.

Am patit-o si eu.................sa nu-ti para rau de bani macar sa-ti iasa analizele bune.
Lucas, "Cartea viitoarei mame" o gasesti la tarabe si costa 160.000..e foarte buna mie imi place. Iar cat priveste analizele nenea doctorul ni le-a dat sa le facem.
Zicea cineva mai devreme ca atunci cand simti bebele pentru prima data inseamna ca esti la jumatatea sarcinii..............chiar asa sa fie. Nu prea are logica. Eu l-am simtit la 16 saptamani asa ca!!!!!!!
Noi ieri ne-am plimbat pana la Craiova..............da tati licenta...uraaaa e baiat mare 

......sa ne tineti pumnii pe 17-18 februarie.
Criss si 
simonaeus spune:
Vai Crissu, ce tineri sunteti.
Copii cu copil.
Bafta multa pentru tati al vostru !
Simona si bebe Anna
nefertari spune:
La vestitul Medicover s-a petrecut evenimentul .Acu ma gandesc daca o eprubeta , cat au luat , e de-ajuns pentru 5 analize .
Felicitari crissu si la mai mare !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
simonaeus spune:
Eu am avut incidentul la medica de fam, dar asistenta este si ea in 4.5 luni si va dati seama ce chef avea.
Nu sunt suparata pe ea, ba mi-e chiar simpatica.
Poate chiar aveam eu ceva de dim, de la frig, de la bebe, cine stie...
Nefertari, mie la Medicover Grozovici mi-au luat mereu sange f. bine si fara incidente.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Luluku spune:
Sunt multi idiotzi si la Medicover...de exemplu mie mi-au ratacit niste analize endocrinologice...asa ca iar trebuie sa ma duc sa ma lase fara sange.......
Doctorita Popescu ( fost mea doctorita) mi-a zis ca astfel de analize gen listera, CMV nu se fac la Medicover...sa inteleg ca se fac? O omor...chiar daca nu mai e doctorita mea...ma duc si o strang de gat
gabitzam spune:
Luluku, se fac si la Medicover. Poti sa vezi la www.synevo.ro ce analize si la ce preturi.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cloreta spune:
Sunt si clinici care spun ca le fac dar recolteaza sangele si le dau in alta parte fiti convinse de asta.
Eu le-am facut la Cantacuzino si pentru chlamydia am asteptat inca o saptamana pentru ca nu aveau truse de reactiv, nu venise transportul de afara. Dar le-am rugat sa imi ia sange si pentru aia ca sa scap de un drum.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
Luluku spune:
Simona, mersi frumos de informare...muream proasta..ce mai! Am si eu o intrebare, este cineva pe acest forum carei doctorul sa nu ii fi facut trimitere la analize ptr listeria, rubeola, toxoplasmoza, CMV,etc?