Mamici de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
A facut vreuna din voi Hemoleucograma mai recent? Mi-au iesit niste valori din plaja normala de valori. Si nu stiu daca asta este normal din cauza sarcinii sau nu.
Oricum ma duc azi la mediul de familie sa-mi "citeasca" rezultatele.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Luluku spune:
Gabitza, eu mi-am facut leucograma si , culmea, a iesit brici,inainte de sracina eveam mereu cate ceva aiurea si iesit din grafic...acuma totul este in grafic...
Ce ti s-a intamplat nefertari?
andutzy spune:
Gabitza, ieri am facut hemoleucograma. Maine dimineata iau rezultatele. Daca esti in valori normale, inseamna ca nu esti anemica, ceea ce inseamna ca super. Eu ma astept la valori anormale, deja dau semne de anemie(ameteli, dureri de cap, unghii rupte, depresii). E adevarat ca nu am pus nici o vitamina (pastile ) in gura de cand am ramas...Vom vedea!
Andutzy- UM 18.08.2004
at andreea spune:
Pozitie de super-somn: o perna sub burta-sani, una intre picioare, si doua sub cap-dormiti neintoarse. Asta daca sotul nu sforaie si nu se intinde in tot patul-cred ca al meu se comporta normal, dar acum il aud si cand isi misca degetul mic de la mana.
Nefertari- ce ai facut, mama?
Andreea si Emma de 28 saptamani
simonaeus spune:
Gabitza, azi abia am facut analiza si abia peste o sapt. am rezultatul.
Cred ca ai ceva lipsuri de Fe din cauza lui bebe.
Mie mi-a dat din luna a 5-a Maltofer.
Nu te speria, ca nu e grav, se rezolva cu vitamine si minerale.
Iti spune dr. ce si cum
Simona si bebe Anna
at andreea spune:
Unde as putea sa agat pe web un filmulet cu mine si burti ca sa-l vedeti si voi? Any idea?
Pana una alta-doua imaginii din filmulet, aici: http://community.webshots.com/user/andreeaat
Andreea si Emma de 28 saptamani
nefertari spune:
In primul rand dragele mele va anunt ca sunt o mare fraiera - am dat 2.500.000 lei pe analize( adica toxo,listeria,CMV,hepatita B/C) pe care le-as fi putut face gratis- si multe dintre noi si-ar fi dorit asa ceva . Nu ma intrebati cum - e treaba dr. de fam. care e super descurcareata . Dar habar nu am avut - iar ea tot astepta momentul in care voi pomeni ceva .
In al doilea rand - tipa care mi-a recoltat sange ,desi parea cu experienta , mi-a spart vena si am avut dureri destul de.... Bineinteles ca injuraturile au fost pe masura - norocul ei ca mi-am dat seama ce s-a intamplat dupa ce plecasem .
In rest - la vie en rose !!!! Ceea ce va doresc si voua !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
lucas spune:
aceste analize de care vorbiti a spus nenea doctorul sa le faceti?
ca mi-e nu mi-a zis nimic. trebuia sa le fac? sunt analize de singe sa inteleg, si care ne spun ce? scuzati-mi ignoranta!!!!!!!
eu am facut de curind anticorpi A. Alte analize! nu mai vreau
carticica bebelusului de care vorbeati din cora am luat-o, este super haioasa!!!!!! vedeti ca in alte librarii este 320.000 lei.
unde ati gasit cartea viitoarei mame? si chiar asa se numeste?
gabitzam spune:
Da, Lucas, mie mi-a recomandat doctorita mea sa fac analize de singe si urina si mi-a zis ca sint analizele uzuale pentru trimestrul doi de sarcina.
Uite www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=20&action=view_product&productID=900&category=00" target="_blank">aici cum arata Cartea viitoare mame. Este de la editura teora si este foarte buna.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
simonaeus spune:
Nefertari, las' mama, ca au patit-o si altii.
De dimineata m-a intepat prima data in vena si a curs doar un pic de sange, pe fundul eprubetei.
A doua oara m-a intepat pe dosul palmei si a curs la fel de putin.
Iar a treia oara la incheietura mainii cu palma si in sfarsit s-au umplut cele doua eprubete.
Nu m-a durut, dar am niste vanatai mici.
At Andreea, ce
...
Simona si bebe Anna