Mamici de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
Cloreta spune:
Tocmai m-am uitat in cartea viitoarei mame si la 26 de saptamani scrie ca bb are 650 de grame....
si in saptamana 32 il arata pe bb cu capul in jos
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
at andreea spune:
Alina, mai are timp sa se intoarca bebele cu capul in jos. Treaba cu avionul e cam cu cantec-cred ca nu mai e voie sa mergi cu avionul din luna a 7-a.
Mie dr. mi-a spus sa ma mai duc la el (inclusiv ecografie) catre saptamana 32, ca totul e ok.
Andreea si Emma de 28 saptamani
Alina Balan spune:
gabitzam, am vazut ceva in culori si a facut tot felul de masuratori, dar nu am vazut clar vasele. Nu stiu ce sa zic, dar daca vrei sa faci Dopler, intreaba mai intai la CMU. Mi-a zis Iosup ca poate sa faca 3D acolo, dar Dopler???
Cloreta, bebele are 26 de saptamani de la UM, dar masuratorile indica 27 de saptamani. Ori a fost conceput mai devreme si am incurcat eu data de UM (din cauza
), ori este mai mare. Daca este sa ma iau si dupa cand a miscat prima data (atunci se considera jumatatea sarcinii), cam trebuie sa aiba 27 de saptamani. Eu am DPN variabil 1 - 10 Mai.
simonaeus spune:
Despre greutate, eu m-am uitat pe diverse site-uri si nu prea am gasit doua informatii la fel.
Daca dr-ii spun ca e OK, hai sa-i credem, ca stiu ei mai bine.
Despre intors, la sapt. 25 , bebele meu nu se intorsese, dar dr-ul mi-a spus ca e timp destul pana nasc.
Simona si bebe Anna
at andreea spune:
Atunci, bebele Alinei este exact cat trebuie de mare. Si a mea karatista are tot asa, si in 28 februarie, cand intram in saptamana 32, o sa avem 1,5 kg. WoW!
Andreea si Emma de 28 saptamani
Androix spune:
Dopler poate sa faca si la CMU si la Diagnosis. Ti-a dat o poza cu un desen ca de elctrocardiograma? Aia-i dopler. Ti-a masurat cu siguranta fluxul pe arterele uterine si pe ombilicala. Vezi daca ti-a scris ceva despre valorile IR.
Cat despre intors, al meu a stat in pozitia regulamentara, cu capul in jos pana acum 2 zile cand cred ca s-a asezat cumva in diagonala spre transversala. 
adica sta omu ca in leaganus/hamac.
Ultima eco care da informatii necesare la nastere: marime, cicrulara de cordon, pozitia fatului se face la 36 de saptamani dupa spusele dr. Iosup.
Fetele, am uitat ieri sa va zic. Alaltaieri seara am fost in Cora si am vazut acolo cu 400.000 CARTEA BEBELUSULUI. Un fel de jurnal al bebeului in primul an. Cu niste desene atatde dragute, in care sa criem noi cate kg a avut la nastere, cati cm, prima poza, graficul de crestere pana la primul cuvant, prima pozna, primul Craciun. M-am topit cand am vazut-o.
Tot in Cora am vazut Mama&copilul de la Jhonson cu 720.000 lei.
Andreea
26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Mickyyy spune:
Ia mai lasati ecografiile si kg. de-o parte si mai destindeti-va putin
:
http://extra.waag.org/users/aske/moviez/sicaf_sand.wmv
Mie mi-a placut la nebunie (desi dureaza pana se-ncarca), sper sa va placa si voua!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Alina Balan spune:
Am toate masuratorile de care zici tu. Inseamna ca este Dopler.
Ma intreb cum de au loc sa se intoarca. Mai ales in saptamana 32 o sa fie mult mai mare. Cred ca o sa am o burta imensa
. Deja ma imbrac greu si nu mai stiu in ce pozitie sa dorm.
nefertari spune:
'Neata mai pe la pranz . Ma bucur ca aveti chef de vorba de mi-au iesit ochii tot incercand sa recuperez .
Am avut parte de 2 zile de concediu in care am umblat mai mult pe-afara dar mi-a prins bine ca ma anchilozasem la birou .
M-as plange putin de prostia pe care am facut-o cu analizele dar vad un soare asa frumos afara ca nu am chef sa-mi stric ziua si nici pe a voastra .
De fapt am intrat sa va spun ca mi-a fost dor de voi .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19