Mamici de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!
bebelina mea e zapacita tare, face gimnastica multa:) Aseara mi-a dat una de a facut tati ochii cat cepele, era si el cu mana pe burtica.
Fiind foarte jos plasata lovitura nu a fost prea placut. Uite ca nu am numarat reprizele dar stiu sigur ca pe la ora asta incep deja si mai am un meci tare de tot seara care tine destul de mult.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Buna dimineata fetelor

Azi am fost la eco la Iosup si a fost super. Mi-a raspuns omu la intrebari, mi-a arat cu s-a asezat bebele, a vorbit mult azi. L-a masurat pe toate partile si mi-a arat si mie. Nu am facut 3D, dar s-a vazut destul de bine si asa.
Poate spre sfarsitul zilei sa fie mai putin vorbaret, dar nu cred ca nu raspunde la intrebari.
Carolinah, daca te duci azi, intreaba-l ce vrei tu, ca iti raspunde.

Trebuie sa va spun ca bebele meu are (1.100 kg) la 27 de saptamani (26 de la UM). A zis Iosup ca este OK totul.
Eu am fost prima, dar cand am plecat de acolo se facuse deja o coada de ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alina, tu facusesi deja eco morfo? Ti-a recomandat cineva sa mai faci inca una in sapt. 26 sau ai vrut tu sa vezi ca este totul OK? A facut si doppler?
Ai fost la diagnosis sau la CMU?
O sa merg si eu la el tot in sapt. 26 de la UM.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Buna de dimineatza, fetelor...
Vad ca toata lumea incepe cu balet dimineatza...eu cred ca BB-le meu este mai nazuros azi ca nu da semne ca ar vrea sa danseze...cred ca are chef sa mai motzaie un pic , ca da tare bland....fatza de aseara cand am fost la film si de fiecare data cand se oprea muzica si incepea un dialog... imi dadea cateva./..nu prea a apreciat momentele de liniste dinaintea luptelor
Alina...vesti bune, presupun ca nu iti mai incapi in piele de bucurie...
La mai mult si la mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Alina, abia asteptam sa vii sa ne spui cum a fost. Eu am tot 26+ saptamani, asa ca probabil ca imi face aceleasi masuratori. Probabil ca fiind ultima va fi mai putin volubil, dar asta este. A fost alegerea mea, dar ca sa fiu sincera, in momentul respectiv nu m-am gandit ca poate omul e obosit la ora aia. Asta este, important este sa masoare bine si sa iasa totul OK.

Mersi de vesti si felicitari pt bebele tau marisor. Un adevarat flacau!!!

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor, va multumesc pentru sfaturi.
Am fost aseara la medica de fam. si mi-a explicat ca hemoroizii sunt datorati unei insuficiente venoase, la fel ca si varicele.
Se pare ca in sarcina, uterul apasa pe diverse organe si vase de sange , ceea ce determina inflamarea vaselor hemoroidice (sau cum le zice).
Mi-a recomandat sa mananc mai putin condimentat, sa fac spalaturi cu ceai de galbenele sau de musetel, plus unguent si supozitoare Hermorax (daca tin bine minte).
Mi-a zis ca in cca. o sapt. ar trebui sa treaca.
Eu am facut aseara doar tratamentul extern, ca pt. supozitoare astept si avizul gineco.

Alina, felicitari pentru bebe.
Se fac mari bebeii nostri.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

multumim

gabitzam, nu mi-a zis dr. sa fac ecografie la 26 de saptamani, dar am vrut eu sa vad daca este OK. S-ar putea sa plec o saptamana si am vrut sa vad daca pot sa suport o calatorie cu avionul. Tutunaru a zis ca nu sint probleme, numai sa nu ma arunc cu parasuta, dar Iosup a fost mai rezervat in privinta asta. Totul este bine (col inchis si lung, etc.) dar zicea ca sa nu ma apuce contractiile sau ceva. Cred ca mai bine stau acasa.
Am fost la CMU si nu mi-a facut Dopler (cred). Eco morfologica am facut la 20 de saptamani tot aici. A luat cam 500 g in cam 5 saptamani. Cam asta e ritmul de crestere? Cred ca trebuie sa creasca mai mult spre sfarsit.
Bebele meu nu s-a intors cu capul in jos. Cand trebuie sa se intample asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dupa cite am citit, cam cu o luna inainte de nastere se intoarce mititelul cu capul in jos.
Doppler e chestia aia cind apar niste desene cu rosu si albastru pe ecran, care sint fluxurile de singe prin inima si prin cordonul omlilical si placenta.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Alina ce dragut, felicitari pentru bebe mare! Nu am inteles totusi, ai scris ca sunt 27 de saptamanai si in paranteza ai scris 26 de la UM. UNdeva s-a strecurat o greseala. Cum e de fapt?

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Alina, felicitari, ce bebe mare ai!!!!
Si eu sunt tot in saptamana 26 de la um, dar nu stiu cat mai cantareste al meu. La 22 de saptamani la Iosup avea 406 grame, sper sa fi crescut si al meu mai mult.
De ce mergeti voi la Iosup si la vremea asta? Eu am mers la morfo fetala(s.22), dar doctorita mea nu a considerat dupa atatea investigatii necesara inca o ecografie de-asta fitzoasa. Pai triplu test a iesit bine, eco morfo fetala bine(si de aia a zis ca e optionala)...deci nu a mai zis nimic si de o noua ecografie care cred ca m-are destabiliza financiar rau de tot!!!!!
Eu merg la controlul lunar in max 2 saptamani si atunci voi face probabil o noua eco, normala, la ea in cabinet.
Catd espre durerile de ieri, multumesc de vorbele bune, era clar stomacul, ca mai tarziu ma apucasera crampele, ce mai exact dureri de stomac.

Mai visati ca va inseala barbatii???
Hai sa va zic eu, azi noapte eu imi inselam sotul in vis.... Si cu cine? Chiar cu seful nostru...Ciudat rau de tot. Sotul m-a intrebat dimineata ce tot vorbeam in somn, credeam ca m-am dat de gol in vis, dar eu ziceam cu totul altceva in vis, vorbeam de hotelul ala luxos din Arabia Saudita- Burj-al-Arab ( de fapt tin minte ca povesteam in vis la un moment dat si de hotelul ala...ma uit cam mult la tv)...
Asa ca hormonii mei clar au luat-o razna...ma simt mare femeie sexi,, can eu nu mai sunt decat o mare balena esuata pe tarm.. Chiar ieri radeau colegii mei de mine, ca ce-am fost si ce-am ajuns....
Si e normal pe undeva sa visez de tari straine, ca aseara m-am culcat f suparata pe tara asta, dupa ce am stat o gramada prin statii de autobuze si tramvaie si am facut aproape 2 ore pana acasa...

Hai ca v-am facut capul mare, va pupam,
Dragos Alexandru- 26 saptamani de la um, DPN-24 mai si

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput