Mamici de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Multumesc, dragele mele! Cred ca da si bebe in stomac, momentan da cu forta la intestine si ce mai prinde el pe acolo.
Efort nu am facut deloc azi.
dar m-am saturat ca nu stiu ce sa mai stau infipta in scaunul asta de la birou. Am incercat si eu sa stau semi-intinsa, dar scuzati expresia, ma doare fundul. Deja sustine saracu greutate mai mare....
E problema de gabarit aici, intelegeti?
Inca ma doare stomacul(sper eu), dar parca nu asa tare. Mi-am pus si un Scopantil. Durereea incepe de la 3 degete deasupra buricului si urca in sus. E ciudata, dar asta e.
Si eu am fost f mandra ieri cand am citit la spitale si doctori(nasterea pe glob) despre doctorita mea numai lucruri bune. Si mie imi e tare drag de ea, dar imi creste inima sa vad ca si altii au cuvinte de lauda la adresa dansei.

Andutzy- UM 18.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Cred ca daca s-ar desprinde placenta s-ar lasa cu sange, la propriu...fereasca sfantul!- daca se intampla ceva nu prea frumos, organismul cel mai adesea anunta cu surle si trambitze...asa ca nu trebuie sa te sperii... cred ca oboseala, grijile , cum ai zis tu "gabaritul" incep sa isi spuna cuvantul...poate ar trebui sa iei o pauza si sa te duci acasa sa te odihnesti...
Zic si eu asa= parerea mea,
Luluku 21+ & BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andutzy, si pe mine ma doare fundul de la statul pe scaun.
Mai rau, s-ar putea sa am hemoroizi, desi nu sunt constipata.
E posibil? Din cate am citit ar trebui sa am mancarimi si sa sangerez, dar eu doar simt ca ma doare pe langa anus si parca am o umflatura acolo.
Ma puteti lumina si pe mine?
Oricum merg azi dupa amiaza sau maine la dr. sa vad ce si cum.
Sper sa nu am , ca ar fi nasol.

In alta ordine de idei suntem triste , fiindca tati a plecat in tari straine si ne-a lasat singurele o sapt.
Au venit ai mei, dar totusi...fara tati...

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Simona din pacate da, asta inseamna hemoroizi, e adevarat, la inceput. Doamne fereste sa ajungi la sangerari sau mai stiu eu ce. Sa speram ca sunt cei cauzati de sarcina. Eu am o prietena care a vut niste dureri cumplite si mi-a spus ca era ca un ciorchine la fundul ei. Leacurile babesti sunt mai bune, stai deasupra unui vas (o olita de noapte eventual daca ai :)) ) cu ceai fierbinte de galbenele, cat suporti de fierbinte. Acum nu stiu daca asta e indicat la sarcina dar in rest functioneaza.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hai ca am vazut cat e ceasul! Va pupacesc mamicute dragi, pe maine si sa fim optimiste!
O seara grozava si plina de bunatati:))

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Simona incearca cu taritze de griu, pui intr-un lighenas apa fierbinte apoi taritze de griu si te speli. Asa stiu ca facea mama mea, si incearca sa tzii mereu sub fund o pernutza nu prea dura.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Simona cam da. Si eu tot la fel am, dar nu ma doare. E nasol daca zici ca tu ai si fara sa fii constipata pentu ca eu asa speram sa-i inving, tratand cauza adica constipatia...

Andreea 25 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu nu am probleme acum cu constipatia,dar sigur voi avea dupa nastere daca nasc prin cezariana cum am patit si la prima nastere.Mie mi s-a dat si fier si din cauza fierului m-am constipat.A fost tare nasol..
Sa nu va speriati de dureri,sint normale,bebelusul mai atinge si alte organe.Daca e vorba de desprindere de placenta,doamne fereste..asta sesizati imedeat.Am patit si eu la prima sarcina prin luna a saptea,a inceput sa ma doara burta in partea dreapta dar rau de tot,a trebuit sa merg la spital,nu mai puteam de durere dar din fericire totul a fost ok.Am crezut ca am ceva la rinichi dar doctorul mi-a spus ca bebelusul a atins si niste organe si sa nu imi fac probleme.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna dimineata, fetelor!!!!
Nici o miscare pe forum? Ce mai faceti ? Dar bbii?
Al meu e acum la ora de balet. A doua pe ziua de azi. Dar e cam somnoros ca nu loveste prea tare. Voi de cate reprize de balet beneficiati pe zi ? La mine sunt vreo 5, din care cele de dupa amiaza sunt cele mai puternice. Probabil bb e mai vioi dupa-amiaza....
Pupici,

Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by andutzy

fetelor, care sunteti cu DPN-ul aproape de mine, pana unde se intinde uterul nostru la ora actuala in sus? Burtica mea e formata in jurul buricului, insa acum MA DOARE TARE TARE cam o palma deasupra buricului, nu stiu daca e stomacul sau la bebe. M-a luat brusc si nu stiu ce se intampla. Daca e stomacul, nu m-ar mira sa ma doara,deoarece pozitia mea pe scaun favorizeaza plierea axact a locului respectiv si sta strans. Nu stiu ce sa zic, dar m-am speriat destul de tare, deoarece am citit in tot felul de carti ca daca se dezlipeste placenta, doare in partea superioara a uterului.
Nu stiu ce sa fac, imi dati si mie o idee va rog mult????
MULTUMESC

Andutzy- UM 18.08.2004

Andutzy, nu-ti face probleme, sigur ai mancat ceva aiurea. Eu am niste dureri groaznice in dreapta deasupra burilcului,daca mananc forneti

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput