Mamici de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 2
simonaeus spune:
nici eu n-am rabdare sa citesc , dar am vazut la TV ca nu e nimic bun pt. angajati.
m-a enervat si treaba cu orele suplimentare
Simona si bebe Anna
Cloreta spune:
Fetele de la martie-aprilie au doar 13 pagini deschise. Ma rog 13 pagini vorba vine, nu stiu la cate pagini inchid si deschid alta bucatica. Noi suntem la 29! Mama ce harnicute si vorbarete:)
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
gabitzam spune:
Facem pariu ca ajungem la 100 pina ne transformam in Bebelusi de mai-iunie 2005? ![]()
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cloreta spune:
Sunt convinsa ca ajungem la ce vorbarete suntem:))
Pot sa pun aici un banc? E cam ![]()
Cerere pentru marire de salariu:
Subsemnatul, Penisul, cer o marire de salariu din urmatoarele considerente:
*Fac munca fizica.
*Muncesc la adancimi mari.
*Ma arunc cu capul inainte in tot ce fac.
*Nu imi iau liber duminica sau in sarbatori legale.
*Lucrez intr-un mediu umed.
*Lucrez intr-un mediu intunecat si prost ventilat.
*Lucrez in temperaturi ridicate.
*Prin munca mea sunt expus la boli contagioase.
Cu respect,
Penisul
Raspuns:
Stimate Penis,
In urma analizarii cererii Dvs. si tinand seama de argumentele expuse, administratia a respins cererea Dvs. din urmatoarele motive:
*Nu lucrati 8 ore/zi incontinuu.
*Adormiti la intervale scurte de munca.
*Nu urmati intotdeauna ordinele directiunii.
*Nu stati intotdeauna la locul de munca si ati fost vazut deseori vizitand alte locatii.
*Nu luati initiativa.
*Trebuie sa fiti presat si stimulat pentru a incepe munca.
*Lasati multa mizerie in urma Dvs. la sfarsitul turei.
*Nu va supuneti intotdeauna regulilor de protectie a muncii, ca de exemplu purtarea hainelor de protectie corespunzatoare.
*Veti intra la pensie cu mult inaintea varstei de 65 de ani.
*Suntei incapabil sa lucrati doua schimburi la rand.
*Uneori parasiti locul de munca inainte sa va indepliniti sarcinile trasate.
Si ca si cum asta nu ar fi indeajuns,
*Sunteti vazut mereu intrand si iesind de la locul de munca carand doua colete suspicioase.
Directiunea
gabitzam spune:
Fetele, am vazut pe un site carucioare faine si patuturi. Sper sa nu fie considerat reclama: www.barza-ro.com. Au si magazin in Bucuresti, cred ca ma duc in weekend sa il vizitez.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
carolinah spune:
Androix,
care este cel mai bun moment sa vorbesti cu Iosup? Ca eu de cate ori am incercat sa deschid gura la Meclea m-a repezit ca daca eu vorbesc el cum sa masoare... OK, dar la sfarsit a fost ceva de genul neeeeeeeeext! Deci nu am mai putut intreba nimic.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Androix spune:
Pai la mine a fost in felul urmator: programarea a fost la 12:30. M-a intrebat ca de fiecare data: ceva probleme? SI atat am asteptat. I-am varsat tot ce aveam in cap si de aici am purtat o conversatie. Este drept ca ultima data cand am mers eu nu avea de masurat ceva complicat ca nu mai faceam morfologica, ci numai dopler, dar oricum gestul lui Meclea mi se pare cihhhh
, ca doar nu masura "manual" 
Bafta multa la eco!
Andreea
25 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
andutzy spune:
fetelor, care sunteti cu DPN-ul aproape de mine, pana unde se intinde uterul nostru la ora actuala in sus? Burtica mea e formata in jurul buricului, insa acum MA DOARE TARE TARE cam o palma deasupra buricului, nu stiu daca e stomacul sau la bebe. M-a luat brusc si nu stiu ce se intampla. Daca e stomacul, nu m-ar mira sa ma doara,deoarece pozitia mea pe scaun favorizeaza plierea axact a locului respectiv si sta strans. Nu stiu ce sa zic, dar m-am speriat destul de tare, deoarece am citit in tot felul de carti ca daca se dezlipeste placenta, doare in partea superioara a uterului.
Nu stiu ce sa fac, imi dati si mie o idee va rog mult????
MULTUMESC
Andutzy- UM 18.08.2004
Cloreta spune:
Andutzy, eu am UM 19.08si DPN 29.05. Nu stiu ce sa-ti spun, eu nu m-as speria de durerile de "sus" ca sa spun asa, pe mine de exemplu m-au speriat cele de foarte jos si d-aia am fost la doctor. S-ar putea sa fie de la papa sau mai degraba de la pozitia de care spui. Si eu am o stare de disconfort de la statul pe scaun. Mai nou stau foarte pe margine si cu burtica "lasata" bine sub birou:)) ca sa stea intinsa.
simonaeus spune:
Of Andutzy, de ce te gandesti mereu la ce e mai rau?
Dr-ul meu spune ca trebuie sa gandim pozitiv si totul va fi bine.
Eu cred ca ai mancat ceva aiurea si mai stai si prea mult la birou.
Ai facut vreun efort? Cum sa se dezlipeasca placenta asa , din senin, stand la birou?
Fetelor eu sunt bucuroasa fiindca o fata care a nascut cu dr-ul meu mi-a spus ca este de nota 20.
A nascut normal si fara epidurala !!!
Simona si bebe Anna , UM 08.08