Mamici de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
Mickyyy spune:
Eu's la polul opus...am mereu senzatia ca burtica mea e prea mica, desi kg. am cam pus pana acum. Ma uitam de dimineata in oglinda si parca nici nu pream gravida, ci doar balonata. Cand stau jos si relaxata se vede....dar in rest poate fi usor confundata cu un strat mai gros de slaninuta.
Eu nu circul cu transpotul in comun, din fericire, ca nu stiu cum as fi reactionat la atat nesimtire, sunt foarte impulsiva de cand cu burtica. Insa si mersul cu masina pe vremea asta e o adevarata aventura...din fericire masina e bunicica si inca n-am ramas inzapezita pe undeva....ca eu am si mania stradutelor, ma enerveaza bulevardele mari si aglomerate si atunci gasesc tot felul de scurtaturi, care's super ok de folosit atat timp cat nu ninge...acum sunt adevarate patinoare, gheata la greu, ma dau cu saniuta zi de zi
. Dar decat sa fac o ora pana la serviciu stand la cozi la semafoare, mai bine merg 10 minute pe patinoar!! Insa mie chiar imi place sa sofez, ma simt in elementul meu, am permis de 10 ani si conduc de vreo 7 zi de zi, iarna, vara, bucuresti, tara, nu conteaza, la volan ma simt in elementul meu. Si burtica nu m-a incomodat niciodata....ce-i drept, spre sfarsitul sarcinii trecute la drumuri lungi faceam pauze mai dese (simteam nevoia sa ma dezmortesc) dar in rest totul era ok. Si probabil ca v-am mai zis, sarcina trecuta am condus pana in penultima zi....m-am urcat la volan, m-am dus la spital la control si aia m-au oprit sa nasc. Asa ca nu-mi fac probleme ca acum nu m-as mai descurca.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
gabitzam spune:
Lucas, contractiile acelea sint un fel de antrenament pe care il face uterul in asteptarea momentului expulzarii. Sint normale si ar trebui sa fie nedureroase.
Uite aici un articol despre ele: http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/childbirth/156.html
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
simonaeus spune:
Mikyyy, cum sa n-ai burtica.
Se vedea f. bine si la intalnire, dar acum dupa atata timp.
Esti o curajoasa cu masina.
Mie mi-e tare frica pe alunecusul asta, mai ales ca pe stradute e ceva de groaza.
Si mie mi se intareste uneori burtica, dar este normal, sunt contractiile false.
Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)
Androix spune:
Carolinah, sunt bune ir-urile. Eu am avut la 19s5z 0.65 si 0.67 adik mari, iar acum saptamana trecuta la 25s tot cam ca tine 0.3 nu mai tin minte exact si medicul meu a zis ca abia acum sutn bune. Iosup a zis chiar ca vor mai scadea. Deci e in regula.
Andreea
26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Ruxel spune:
Buna,
Crissu, calendaristic (pe 10 ale fiecarei luni) azi intram in luna 6-a
. Dar dupa saptamani cica ar trebui sa mai asteptam una....![]()
Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan
monu spune:
buna fetelor,
ma bucur sa vad ca sunteti bine. eu sunt plina de nervi de sapt trecuta de cand analizele de sange au iesit prost. sunt mandra posesoare a unei probleme de coagulare a sangelui. de sapt trecuta stau cu frica sa nu se blocheze placenta si sa pateasca ceva bb. stau sa calculez cate grame are si ma tot gandesc daca o trai daca o scoate cand o avea vreo 600 de g. sunt cu nervii la pamant si dr ma scot din sarite cand imi spun sa astept cand de fapt nu pot sa imi explice ce se intampla.
asta e! nu vreau sa va stric cheful asa ca va pup
monu si bb
gabitzam spune:
Mai du-te si la alt doctor, repeta analizele! Nu exista solutie pentru asta? Tratament, orice ... A mai patit-o cineva dintre mamicile de pe forum? Mai cere o parere.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
andutzy spune:
Dragele mele,
Eu merg in fiecare zi cu mijl. de transport in comun. Folosesc 3 la dus spre serviciu, 3 la intoarcere (inclusiv metroul). De fiecare data cand ma urc in mijl. ma deschei cu nerusinare la haina si ma postez in dreptul locurilor speciale. Daca nu se simte nimeni, si jos nu sunt batrani care stau, rog sa-mi cedeze locul. Frumos, cu zambetul pe buze. Pana acum nu m-a refuzat nimeni si am ajuns la concluzia ca sunt mai saritori barbatii decat femeile, desi la ele ma asteptam la mai mult compasiune. Dar degeaba, multe se uita la mine si dupa aceea privesc pe geam, sfidator si parca cu un zambet ironic de genul:ce te-am pus eu sa ramai gravida?....
La cozi mai am noroc cu fetele din Mega Image-ul din fata casei care cand ma vad la coada mare doar cu un litru de lapte in mana incep sa ma strige ostentativ ca o femeie gravida ce sunt nu ar trebui sa stea atat in picioare si atunci ma mai lasa lumea, dar asa, de gura lor. Oricum, am devenit f egoista, imi dau seama ca daca eu nu am grija de mine si de puiul meu, nu va avea nimeni si in perioada asta trebuie SA-MI CER DREPTURILE!!
Cat despr econtractiile Braxton-Hicks, cred ca daca tata lor a fost nenea Barxton, eu sunt mama lor! Am avut cu zecile, dar au lasat-o mai moale de cand iau 3 no-spa pe zi si cate un supozitor de Scopantil seara...Se pare ca nu sunt periculoase cu adevarat, ca in perioada lor de apogeu, colul meu era lung si inchis, totul era in regula la vizita la ginecoloaga mea.
Cam atat deocamdata de la noi,
Va pupa cu drag,
Dragos Alexandru- 26 saptamani de la UM, DPN 24 mai si
Andutzy- UM 18.08.2004
monu spune:
din pacate suntem mai multe si avem fiecare de urmat un tratament. din nefericire organismul reactioneaza individual si uneori anapoda. uneori tratamentul da roade alteori o ia razna.
Androix spune:
quote:
Originally posted by monu
buna fetelor,
ma bucur sa vad ca sunteti bine. eu sunt plina de nervi de sapt trecuta de cand analizele de sange au iesit prost. sunt mandra posesoare a unei probleme de coagulare a sangelui. de sapt trecuta stau cu frica sa nu se blocheze placenta si sa pateasca ceva bb. stau sa calculez cate grame are si ma tot gandesc daca o trai daca o scoate cand o avea vreo 600 de g. sunt cu nervii la pamant si dr ma scot din sarite cand imi spun sa astept cand de fapt nu pot sa imi explice ce se intampla.
asta e! nu vreau sa va stric cheful asa ca va pup
monu si bb
Din cate stiu eu tu la Fundeni ai fost diagnosticata cu coagularea asta nu? Tot il "aud" pe Dr. Tutunaru ca nu prea are incredere in analizele de la Fundeni, ca prea iese toata lumea cu probleme de coagulare de la ei. Vorba Gabitzei: mai mergi si la alt medic. Cu mare caldura il recomand pe Dr. Tutunaru.
Andreea
26 sapt.Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!