Mamici de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
andreea.a spune:
Buna ziua fetelor!
Credeam ca sunt singura cu problema mersului cu transportul in comun.. Si pe mine ma apuca nervii uneori si va jur ca nici macar o data nu mi-a dat cineva locul! Si se vede acum burtica si la mine, ce naibii! Ma enerveaza rau de tot mai ales pe babele, ca ele sunt cele mai nesi.. cu comentariile lor cu tot! Na! 
Monu, si eu ti-as recomanda sa-ti refaci analizele, sa mergi in alta parte. Mi s-a intamplat si mie la o policlinica sa-mi dea niste rezultate gresite (bine, nu era nimic grav, dar valorile erau ceva mai ridicate decat ar fi trebuit) si au realizat dupa o saptamana ca aveau nu stiu ce apart defect. Iti tinem pumnii!!
Crissu – nici nu mai tin minte daca mi le-a recomandat el sau i le-am cerut eu, dar cert e ca mi le-a dat de la inceputul sarcinii. Ma gandesc eu ca totusi tu esti mai slabuta si poate de aia ti-a dat Materna. Adica nici nu stiu daca Supradynul ingrasa mai putin sau nu.. Cred ca aberez. Le-o fi recomandat totusi in functie de rezultatul analizelor, ma gandesc.. Nu? Nu stiu.. Si oricum Suprradyn nu cred ca se dau compensate si costa tot peste 300.000. Eu cel putin le tot platesc.. Deci, nici o afacere. Cat despre kg - nu m-am mai cantarit de muuult! Adica din decembrie, cand luasem 5 kg. Dupa ochi, dr. Radoi mi-a zis ca am mai luat vreo 2, deci in jur de 7 kg, daca nu chiar peste.. 
Gabitzam - cred ca ne-am hotarat la Eric Andrei, pana la urma. Eu vroiam Sebastian, dar am cedat.. parca e totusi prea lung. De Eric ce ziceti? Suna bine? Mie mi-e ca suna un pic ciudat in lb romana, dar treaca de la mine. Te rog, Gabitza, trece-ne si pe noi cu Eric in fata. Daca ne "sucim" pe parcurs, anuntam. ![]()
Andreea & bb Andrei
(20 saptamani)
lucas spune:
puteti sa-mi spune-ti si mie ce este IRp?
ca la mine la 22 sapt+4 zile valoarea a fost de 0,73; cam mare daca voi imi spune-ti valori de 2 ori mai mici-adica 0.3
crissu spune:
Ruxel esti o dulce
............deci intram in luna a 6-a deja? Nu-mi vine sa cred. Eu am calculat si azi terminam saptamana 22 si de maine incepe saptamana 23 nu? Dupa DPN-ul pus de medici la eco a mea ar trebui sa intru in 6 luni pe 26 ic eu. (am DPN 26 iunie)
Hai ca iar te-am ametit de cap...............impusca-ma.
Tu ai burtica mare? Te intreb ca am psihoza asta ca am burtica mica.
Ai inceput sa iei vitamine? Ce anume?
Monu iti urez sanatate si asa zic si eu sa repeti analizele chiar daca te mai inteapa odata. Du-te undeva ca lumea chiar daca dai un ban mai mult..iti recomand Medicover (laboratoarele Synevo).
Andreea nu cred ca Supradyn-ul ingrasa mai mult. Si eu am luat 7 kg ultima data cand m-am cantarit, cam acum o saptamana.......acum cred ca am mai luat 1 kg de atunci asa ca esti aproape de mine
. Nu inteleg de ce ne-a dat diferit dar in fine.........analizele mele sunt perfecte. Deci tu ai luat de la inceputul sarcinii vitamine?
Criss si
22 saptamani
Ruxel spune:
Crissu, nu m-ai ametit, ca m-am obisnuit cu tine.....
Eu o sa nasc prin cezariana, iar data stabilita impreuna cu ginecologul meu este in jur de 10 iunie (e pur si simplu o coincidenta cu data de 10 sept. )
La inceput mi-a pus DPN 20 iunie, dar eu i-am spus ca vreau mai devreme ca sa nu intru in zodia Rac. Oricum, sper ca sapt. viitoare ajung la Iosup si atunci o sa-mi spuna el dupa echo morfo...cum se prezinta bb-le meu si cam cand ar fi DPN-ul.....dar tot inainte de 20 Iunie o sa-l nasc !!!
Vitamine, am luat Materna cu seleniu un tub intreg dar acum mai fac o pauza; de vreo 2 saptamani iau Ferogradumet (este inlocuitorul Tardyferonului).
Alte vitamine nimic. Ar trebui sa mai iau Panangyn (magneziu sau asa ceva) dar inca nu am inceput.
Despre burta mea ...ce sa-ti zic...se vede !Chiar si dimineata este BURTA, iar seara ce sa mai vorbim. Acum nu stiu daca este cat ar trebui de mare sau nu, dar oricum din experienta cu fica-mea....tot burta mica am avut pana prin luna 6 - 7 cand efectiv a explodat, iar la sfarsit am ajuns cu o burta maaaareeee ! ![]()
Ruxel
http://photos.yahoo.com/ruxivisan
Androix spune:
Lucas, IR nu IRp cum ai scris tu. Nu vreau sa te corectez ci sa ma asigur ca vorbim despre acelasi lucru. Este vorba despre tensiunea arteriala pe arterele uterine (2 la numar una dreapta si cealalta stanga) 0.73 eu zic ca e mare. Ce se intampla: cand tensiunea este mare pe aceste artere nici bebe nu primeste sange cum trebuie si este si risc de preeclmpsie. Eu pentru a preveni preeclampsia am facut un tratament timp de o luna cu pregnyl, magne B6 (ambele pe post de vasodilatatoare) si bio marin plus(care contine ulei de peste indicat in preeclampsie) Intreaba-ti medicul despre asta. El a vazut rezultatul eco?
Andreea
26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
lucas spune:
pe fisa scrie IRp,
de fapt scrie cam asa
DOPLER- IRp =0.73 la 22 sapt+4 zile
m-am uitat in urma la eco de 19 sapt.
scrie Dopler - IRp=0.8
da, doctorul le-a vazut caci el a facut si eco!
mikka spune:
Fetelor, sa traim!
Vorbiti de burta mare, burta mica... eu arat cam ca Olive dupa ce a inghitit un pepene intreg de 6 kg... Nu m-am ingrasat la corp, insa am pus numai pe burta si pe sani
. Dar imi place sa cred ca nu mai conteaza, bb sa fie sanatos, ca m-oi dezumfla eu. Si prefer sa nu ma gindesc ca ne vom mari ca niste elefantzele abia de acum incolo. ![]()
Problema mea o reprezinta drumurile nenumarate la baie, cam de 10 ori pe zi. Asa ca mai nou, am facut o psihoza: hartia igienica
. Cind stau acasa, consum un sul la 2 zile (din-alea de 2 straturi). Noroc ca trei sferturi de zi stau la munca, avem multe bude si nu se cunoaste... Oricum, barbata-miu zice sa nu-mi mai fac griji, ca o sa luam un palet...
Na, fiecare cu piticii ei...
DPN 15 mai
Androix spune:
Deci nu mai inteleg nimic... Trebuie sa ai cel putin doua valori: IR dr (dreapta) si IR st (stanga). Nu este in regula sunt prea mari daca vorbim despre acelasi lucru...
Andreea
26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
gabitzam spune:
Continuati aici la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42511" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (30)
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05