Mamici de mai-iunie 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Nefertari-pai cred ca esti de acord ca cele mai interesante lupte pentru drepturile gravidelor sunt cu pensionari/pensionare.
Ce m-am certat cu o tanti baba la coada la dr. de familie, care e un fel de rock star al pensionarilor, are la pensionari pe liste de innebunesti.

Andreea si Emma de 28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Alina, analizele respective erau incluse in abonament, atata timp sat ti le recomanda doctorul...daca le ceri tu atunci le platesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Eu merg f. rar cu transportul in comun, dar sa stiti ca in metrou mi-a dat un domn locul.
Eram cu o haina larga pe mine si nu se vedea burtica, dar mi s-a facut cald si m-am desfacut.
In momentul ala un domn si-a cerut scuze ca nu a vazut pana atunci ca sunt cu bebe si mi-a dat locul.

Am mai mers cu 335-ul cand a fost zapada prea mare ca sa iasa colega mea cu masina si mi-am ocupat singura loc, dar tot asa simteam babele care m-ar fi mancat ca nu le dau locul.
N-a zis nimeni nimic, ca atat le trebuia.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata, burtici!
Aseara am fost la medicul de familie (are si competenta in ecografie) si m-a chemat astazi la un ecograf performant, sa mai vada daca mai exista "chistele" de care mi-a spus Iosup. Asa ca sunt cam intoarsa pe dos- azi noapte nu prea am reusit sa adorm si azi nimeni nu-mi intra in voie. Sper sa fie totul bine.
Ieri simteam ca ma sufoc, nu mai puteam sa stau pe scaun (dupa o saptamana de stat doar la birou si in casa, fara miscare) asa ca am sfidat gerul si ghetusul si am facut o plimbare luuunga pe jos. Azi abia reusesc sa merg, ma doare piciorul din sold - cred ca e de la faptul ca am mers incordata, sa nu alunec.

Va pupik dulce

Mygirl si Alexandra (26 sapt+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata,
ce harnice sunteti, cit ati scris!!!
voua vi s-a intimplat sa vi se intareasca burta si sa o simtiti ca un pietroi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Lucas, cred ca li se spune contractii braxton- hicks si sunt nedureroase, mi se intampla si mie, si mi s-a prescris no-spa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor, mamici cu burtici

burtica mea a inceput sa se vada ca am palton, si chiar mie frica sa nu devina prea mic in curand; e drept insa ca nu merg prea mult cu mijloacele de transport in comun, dar nu pot sa nu ma amuz de voi, ca sunteti exact ca mine, daca stau jos de-abia astept sa-mi spuna careva ceva.

marti seara trebuia sa ajung undeva pe magheru, unde are seful meu un apartament in curs de vanzare. ii trebuia de la administratia blocului aceea adeverinta precum ca nu are datorii, vorbisem cu cucoana ca ma duc sa le iau, oricum am ajuns in timpul programului, dar ea era dusa cu sorcova sa colecteze bani prin bloc - urasc metoda asta!. stand eu in scara blocului la un moment dat ii aud vocea si ma duc s-o caut. era la etajul 3 cu alta baba aghiotant. o intreb daca mai dureaza ca stau de jumatate de ora si sunt gravida in 5 luni. ea de colo, ii spune celeilalte sa-mi spuna de turturi. adica de bine ce explicam ca sunt gravida, ma trimitea sa dau zapada si turturii de la balcon!!!???
apare dupa 15 minute. intre timp unul din colegii care ma asteptau venise dupa mine, si se ia de ea. tot ea oparita ca sa nu mai vin cu oameni obraznici. i-am zis ca mi-au inghetat picioarele, ca ma doare spatele de stat in picioare, ca sa nu mai spun de foame. in plus veneam toti colegii cu masina din afara bucurestiului, si au stat 2 persoane sa ma astepte 50 minute ca era prea ger afara ca sa ma duc pana in pantelimon singura.
Asa ca nu va asteptati sa dea careva dovada de bun simt, mai ales babetul, ei nu gresesc niciodata

o zi buna, ca insorita avem

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mygirl mult succes la eco iti tin pumnii sa fie totul bine. In general in timpul sarcinii aceste chisturi se absorb asa ca stai linistita..zic si eu.
Lucas eu zic ca mai mereu am burtica tare dar doctorul meu mi-a zis ca de fapt mai sunt si balonata cand o simt asa. Asa o fi. Mi-a recomandat sa nu mananc ceva ce mi-ar fermenta in burtica seara.
Criss si 22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

linah, i-ai zis ca ai mai facut inainte o eco la Sanador si ca nu s-a vazut ceva bine la cord si de aia vrei din nou? I-a masurat iar lui bebe toate alea ca la eco morfologica de 20 sapt? Ai facut inregistrare pe caseta?

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Da, i-am zis ca m-a intrebat daca am mai facut eco. Si atunci i-am zis cand si unde si care au fost problemele. A masurat totul exact ca la 20 de sapta, pt ca am cerut morfologie fetala. Si doppler. Ba chiar mi-a scris pe fisa o gramada despre cord, inclusiv ca vasele mari sunt unde trebuie.

Nu a inregistrat pe caseta ca m-am grabit cand am plecat de acasa si nu tineam minte daca era derulata caseta cu eco de la Sanador si imi era ca inregistrez peste. Asa ca nu am mai luat-o. Dar am vazut si eu video recorderul sus pe monitorul lui. Singura mea dezamagire a fost ca nu vezi ce face el acolo cum vezi la Sanador. Dar tati poate admira de pe scaun ce se intampla.

Surpriza a venit la sfarsit cand am platit 1.9 mil, iar eu stiam ca va costa 2.4 mil. Habar nu am de ce. Oricum, a fost sigur morfologie fetala.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

multumesc fetele.
deci nu sunt motive de ingrijorare.

Mergi la inceput