Mamici de mai-iunie 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 12
at andreea spune:
Gabitzam-noroc ca nu merg cu transportul in comun, ca la ce draci am de cateva zile, cred ca ii si batuceam pe nesimtitii de care povestesti, casre exista in nr. mare si aici.
Am fost ieri la ziua unei tipe si ea gateste ardeleneste: maioneza groasa cu smantana, oua umplute cu pateu, pilaf din-ala gretos de gras si carnati grasi de tot...
Dar mi-a fost pofta, am bagat de toate si azinoapte am luat 2 maalox ca sa pot dormi si azi dimineata am dat la rate. Eu cel putin am scuze
.
Tipa are 1,60 si catre 90 kg si gateste asa ca altfel nu-i mananca barbatu'
. Apoi fetita lor de clasa a 2-a acuma e slabuta, dar fereasca sfantu' ce ajunge...
Andreea si Emma de 28 saptamani
Luluku spune:
Gabitza, mie nu mi-a oferit nimeni scaunul...daca nu gasesc unl liber stau in picioare......nu pot sa zic ca ma afecteaza foarte tare, mai ales ca mai mult ma deplaseaza sotul cu masina...imi pare foarte rau ca nu m-am straduit si eu un pic mai tare sa imi iau carnetul de conducere, ca pana acuma ma descurcam eu cu
Dacia lui tata ( resp. viitorul bunic)....dar inca nu e totul pierdut...cred ca o sa fac o incercare prin martie sa imi iau carnetul, pana la urma
gabitzam spune:
Si eu merg absolut ocazional cu autobuzul, cred ca de aia am uitat cum e de fapt
De condus am absolut oroare si frica, va invidiez pe fetele care sinteti in stare sa o faceti. Ma oftic de multe ori pe mine insami ca sint asa de bleaga, dar pur si simplu e o chestie de psihopupu, nu pot sa trec peste teama. Asa ca stau la mina sotului meu cind am nevoie de mers pe undeva, n-am incotro. Dar de autobuz tot am parte din cind in cind.
Ieri am luat Materna si Tardyferon gratuit, de la medicul de familie. Parca mai fusesera niste discutii apropo de medicamente gratuite pentru gravidutze.
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
carolinah spune:
Ah,
abia asteptam sa intru ca sa va spun cum a fost la Iosup. Suuuper, desi era ultima programare. A fost extrem de dezamagit ca nu vrem sa stim ce este (fata/baiat) si intial mi-a zis ca oricum imi scrie in fisa, si ne-a batut la cap si momit in toate felurile sa ne spuna si noi nimic
. Pana la urma ne-a lasat in pace si la sfarsit ne-a dat o poza cu fata lui bebe, la care eu, impertinenta, zic: vedeti, dle dr, asa primim noi o poza cu fata copilului si ceilalti parinti o poza cu sexul copilului
. Nu a parut sa fi apreciat prea tare gluma... Si cand am intrebat daca totul e in regula, a zis ca nu, ca nu are nume....
Dar m-a linistit in toate privintele, mai putin una. Adica bebe e la fix in grafic, cu toate cele normale si la locul lor, inclusiv cordul si implicit septul interatrial... Are 1,042 g si nu s-a schimbat DPN. Placenta e tot jos, dar nu este in pericol de praevia, zice el. Colul e inchis si, culmea, s-a mai lungit un pic, astfel incat acum are 39 mm, adica beton. Dar, bebe este tot in pozitie pelvina stanga, adica cu capul in stanga buricului meu si, desi i-am zis de vreo 3 ori ca sper sa se intoarca pana la nastere, nici macar o singura data nu mi-a spus ca mai are timp sa se intoarca... Si adevarul este ca Alina a stat permanent cu capul in jos (de la prima eco la 8 sapt), iar acest bebe a stat permanent cu capul in stanga sus (tot de la prima eco la 8 sapt). Asa ca stau si ma gandesc daca se mai intoarce. In plus, are esarfa de cordon, adica nu chiar circulara, dar aproape. Si este prima oara cand ma gandesc destul de serios ca s-ar putea sa nu scap de cezariana. Si mi-e groaza...
Dar, incerc sa fiu optimista si sa imi spun ca mai sunt 3 luni pana atunci si multe se pot schimba si voi naste natural!!! Doamne ajuta!
A, si inca ceva. IR-urile sunt 0.32 si 0.36. Cum e asta, e bine? Androix, parca tu stiai asta, nu? Spune-mi si mie.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Alina Balan spune:
quote:
Originally posted by Luluku
Alina, habar nu am de ce nu a vrut sa imi dea trimitere ptr ele...si atunci cand am insistat eu a zis ca trebuie sa le platesc , nu le plateam decat daca le recomanda ea, si a zis ca oricum nu imi face trimitere ca nu am nevoie.Nu i-au placut ochii mei..
Cred ca inteleg care este motivul. Vazand ca ai abonament, poate a crezut ca nu mai vrei sa platesti suplimentar analize si atunci nu ti-a zis sa faci. Poate ca nu le recomanda decat de la o anumita varsta si daca tu esti mai tanara, ca nu este nevoie. Dar nu inteleg ce legatura are varsta cu toxoplasmoza.
Eu am platit si consultatiile si tot, asa ca m-a trimis si la toate analizele posibile (m-a costa in jur de 3 mil.).
Cam trist daca se gandesc numai la interesul financiar si nu la pacient. Poate gresesc eu.
gabitzam spune:
Carolinah, i-ai zis ca ai mai facut inainte o eco la Sanador si ca nu s-a vazut ceva bine la cord si de aia vrei din nou? I-a masurat iar lui bebe toate alea ca la eco morfologica de 20 sapt? Ai facut inregistrare pe caseta?
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cloreta spune:
Buna dimineata fetelor!
Am trecut pe la farmacie sa iau niste pastilute si am imbatranit acolo:(
Gabitza inca nu s-a luat nimeni de mine pentru ca eu merg doar trei statii cu tramvaiul pana la job si abia ma urc oricum, e infiorator de aglomerat dar atat le-ar trebui!!!
Si mi-a oferit o data un tip locul si pe vremea aia nu era burta asa mare insa eram imbracata cu cojocul care e croit drept, se vedea daca te uitai atent:)
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
nefertari spune:
Cum indrazniti voi sa vorbiti de loc ? Eu circul mai mult cu maxi taxi si daca nu se nimereste vreun loc gol ,iar eu ma mai foiesc sa-mi fac loc la burta ,se uita vecinii asa de urat ca aprope mi se face rusine ca imi permit sa-i deranjez . Dar abia astept sa deschida vreunul gura ca sa-i rup dintii !
Dar sa stiti ca atunci cand ma apuca nabadaile nu stau la nici un rand ci imi scot burta in relief , adopt o atitudine ostila ,strig in gura mare ca sunt insarcinata si ma bag in fata .
Deci - daca vreti drepturi trebuie sa luptati pentru ele .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Luluku spune:
Nefertari, te tii bine...te-ai gandit la o cariera de bodyguard?
Hi hi hi...
Alina, sincera sa fiu nu stiu ce a fost in capul doctoritei....intr-un fel sunt un pic relaxata ca la morfo-fetala, " nuca" a iesit bine, in limitele normale, nici prea sus, nici prea jos- taman bine...o sa am o discutie cu actuala doctorita si o sa vad ce am de facut in continuare.....
Cat despre statul [e scaun, eu ma feresc sa zic ceva ca nu se stie peste ce mitocan dai care iti mai arde si un dos de palma, sau te impinge...asa ca mai bine imi arunc salariul pe taxiuri daca sunt prea aglomerate tramvaiele si autobuzele...
crissu spune:
Neata fetele cu burtici,
Gabitzam nici mie nu-mi da nimeni locul, inca,
.........tot am zis ca nu se vede dar cred ca e lumea nesimtita. Cu sofatul acum de cand cu burtica si eu ma urc foarte rar la volan adica numai in caz de ia tati vreo bericioaica la bord intelegi?![]()
Andreea tie ti-a dat Supradyn zici.......atunci mie de ce mi-a dat Materna tot 10 zile pe luna..........dupa ce s-o ghida omul asta. Plus ca, eu l-am intrebat de vitamine, nu mi-a recomandat el, sa zic asa. Ultima data nici pe mine nu m-a urcat pe masa dar data viitoare mi-a zis ca nu mai scap.........trebuie sa vada cu colul. Tu cate kg ai luat pana acum?
Materna am luat gratuit de la medicul de familie mi-a dat doar 20 comprimate. In mod normal o capsula cu 30 comprimate la mine la farmacie costa 305.000. Iar Prenatalul nu se da compensat sau gratuit deoarece intra in alta categorie cica......adica este considerat supliment nutritiv si costa 506.000 o cutie mare......nu stiu cate pastile are.
Nefertari daca vrem sa ne facem nervi si sa tipam in gura mare, da, se mai rezolva cate ceva altfel..................lipsa. Peste tot vezi afise de genul copii si femeile insarcinate au prioritate sau case prioritare sau parcare speciala etc........da de unde ........se afiseaza ca sunt obligati de lege probabil dar pana la a si respecta chestia asta mai evem de lucru din pacate.
Am vazut poza unui bebelus de 6 luni la ecografia 4 D de la Sanador..........vreau sa va zic ca se vede super...i se vede pana si parul din cap nu mai zic de moaca aia mica. Parca imi vine si mie sa mai scot 3.000.000, dar nu stiu de unde,sa mai fac si eu o eco.
Criss si
22 saptamani