copii capricorn (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

Noi suntem cam racititi, toti trei, a inceput Andrada cu laringita luni, de marti tati si de miercuri mami. Abia astept sa vina vara.

Maine mergem la ziua unei fetite si tare nerabdatoare suntem, ne tot aranjam hainitele si cadoul.
Luni va dau detalii despre cum a fost.

Antonela & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna ziua, dupa cam multa vreme ...

Sa ne laudam si noi cu ultimele "realizari".

Mergem cu tricicleta, am coborat (e drept intre picioarele lui tati) pe skiuri de 2 ori Valea Dorului-Sinaia, iar cea mai tare nazdravanie am facut-o ieri cand am escaladat patutul.

La bunici Matei doarme intr-un pat din acela pliabil, din material textil, fara "usita". Intr-un sac de dormit, larg la picioare.
Si ieri dupa-masa m-a sunat mama la servici sa-mi spuna sa vin sa mi-l iau.

Se trezise cu Matei la ea in camera. Ce-a facut: escaladase patul in sac. L-a dus la loc. Iar a sarit parleazul. Si tot asa. Pana la urma n-a mai dormit deloc.

Si vorbim de Matei care doarme fara probleme dupa-masa intre 2,5-3,5 ore. Si care nici nu este f indraznet si niciodata nu se arunca cu capul fara sa verifice atent situatia, tare precaut.
Ca o prima solutie i-am stramtat putin sacul la picioare, dar pt la vara trebuie sa ne gandim la alta solutie.
Sau poate s-o plictisi de escaladat... slabe sperante..

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Uitai sa va zic ca pe "plan intelectual" am facut o pasiune pt cifre.
Ne inebuneste sa "citim" cifrele de la mai toate masinile intalnite (numerele de inmatriculare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

REvenim si noi, dupa o pauza, cauzata de lipsa de timp....V-am tot citit, dar de raspuns nu prea am avut timp.....

Bianca e ok. Cu sanatatea ne-am laudat mult mai bine in iarna, acum tuseste cam rau de citeva zile. Aici ba e cald, ba adie vintul, ei ies la joaca toata ziua, transpira si........se vad consecintele.

Altfel, a reinvatat sa mearga pe bicicletra in nici 15 min., acum 2 duminici. I-am scos pedalele mai intai, a prins asa curaj si a vazut ca poate sa-si tina echilibrul si apoi, a cerut sa-i montez padalele si gata.
Un sfat pt cele care "trecetiti" acum la bicicleta pe 2 roti. Intai scoateti pedalele si lasati saua jos. Copilul invata sa-si tina echilibrul pe 2 roti, iar cind simte ca se balanseaza isi pune piciorusele jos. Bianca a invatat intr-o dimineata anul trecut sa mearga asa pe 2 roti.........

Simbata trecuta a fost la un Party pt copii, iar ieri la o onomastica! Mami, acasa, la smotru.

Ce am mai facut???? A invatat sa scrie anumite cuvinte singura: Winiepooh, Ciocolata, Balon, Coca Cola, Alo......Eu citesc acum o carte f. interesanta despre cum sa-ti inveti copilul, ca pina la virsta de 6 ani, sa citeasca. Pt cele interesate e in engleza si se numeste: "How to Teach Your Baby to Read" by Glenn Doman, Janet Doman. E extraordinara!

In rest, ne-am facut rezervare la mare in Italia la Lido di Jesolo, 2 sapt. in a doua jumatate a lui iunie. Abia astept!!!!!

Va pupacim si...mai revenim cu amanunte curind!

BIANCA

Mergi la inceput

sambata a fost ziua fetitei nasei si si-a sarbatorit-o la Metropolis. tare incantata a fost Andrada iar la final m-a intrebat ca eu de ce nu-i tin ziua acolo???

a sta de la 2 la 9, abia am adus-o.
dans, jocuri mecanice, pizza, tortulet, suculete, ce mai s-a distrat domnisoara mea. de pe acum in localuri?!!!

tuturor
Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna !
Antonela, ati scapat de raceala ? Cu vremea asta schimbatoare, trebuie sa aveti grija.
Cu atatea minuni la petrecere, numai intr-o petrecere ar tine-o copiii.
Ruxandra, sunt tot timpul in miscare capricornutzii, sunt buni sportivi ! Cristina a incercat patinele, iarna ce a trecut. Si ei ii plac cifrele, chiar i le-am afisat pana la 5. La gradinita l-au invatat pe 3, sapt. trecuta.
Matei merge la gradinita ?
Andreia, insanatosire grabnica, Biancai !
Bravo, Bianca pt. scris ! La inot mai mergeti ?
Merci pt. pontul cu saua la bicicleta. Anul viitor il vom folosi.
In sfarsit, ne-a spus Cristina ca Anamaria, vecina ei de pat si masa la gradi este prietena ei. Am ajuns sa o aud si pe asta. Caci numai de baieti auzeam pana acum.
Va pup si ne mai "auzim", noi !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Buna Nina .

Nu, Matei inca nu merge la gradinita.
Dar vrem sa-l dam de la toamna. Suntem in .. prospectari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Buna capricornasilor ;)

Va dam si noi raportul, ca n-am mai intrat de mult pe subiectul asta.

Pe plan 'telectual, Emma e tare de tot! A numarat singura pana pe la vreo douazeci si ceva adica pana s-a plitisit. A prins cum se construiesc numerele si da-i si numara!. E adevarat ca pe urma le incurca pe alea cu 11, 12 samd... zicea dix-un, dix-deux dix-trois, in loc de onze, douze, treize samd. Dar am corectat-o si a fost ok. Oricum, em eram pe jos de ras cand o auzeam dix-un, dix-deux dix-trois, si ma gandeam ca are dreptate, ca e prea complicat sistemul de numarare :D
Stie si literele. A primit de Craciun o tabla magnetica cu cifre si litere. Pe de alta parte, are un joc in care tre sa construiasca niste animale, si sub fiecare animal scrie numele lui. Si Emma, dupa ce construieste animalul, se apuca sa-i scrie numele pe tabla magnetica. Totul e un joc pentru ea.
La gradinita, am vorbit cu directoarea si s-ar putea ca de la toamna sa mearga la grupa mijlocie, nu la grupa mica. Ca ea deja a depasit programa pentru grupa mica (acum e la grupa foarte mica, si sunt amestecati: foarte mici cu mici).
Pe bicicleta ii e frica. Cred ca-si aminteste ca anul trecut si-a spart capul urcandu-se pe o bicicleta cu 2 rotzi. N-a fost de loc placut sa mergem la orgente s-o vulcanizeze la kap. ACum merge cu placere pe tricicleta (la gradinita fac concursuri) dar pe bicicleta se urca numai daca o tzine cineva de sea. O sa incerc si eu trucul fara pedale si cu seaua jos. Poate merge.
La gradinita e o dulce. Ne-a spus educatoarea ca desi nu doarme niciodata la pranz, se pune in pat si e cuminte, atunci cand o roaga educatoarea. Acasa nu doarme niciodata la pranz. Si noi tot incercam s-o obosim in fel si chip (iesim la padure, jucam fotbal, mergem cu bicicletele) doar-doar o dormi. Nici vorba!!!
Hai ca ma opresc aici, ca deja am scris cam mult ;)

Pupcii la capricornasi

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

nu am scapat de raceala, dar dupa cum ninge afara parca vine Craciunul nu Pastele

tuturor
Antonela &Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ruxandra, daca inca nu l-ai inscris, grabeste-te ca greu mai gasesti locuri !
Tot n-ai ajuns, la "Copilasi din 2002"(vezi mai jos la semnatura) ! Te asteptam !
Mihaela, Emma este tare precoce pe plan 'telectual, bravo ei !
Daca nu doarme la amiaza, probabil ca doarme mai mult noaptea ?
Cristina adoarme pe la 22:20 si se trezeste dimineata la 6:40, iar la amiaza mai doarme vreo 2h30'. In weekend doarme sambata 3h la amiaza, iar duminica nu mai vrea sa doarma la amiaza, iar dupa ora 21 e in lumea viselor.
Azi dimineata cand ne-am trezit, ca si la Antonela, , iar Cristina ne-a anuntat incantata ca a venit iarna inapoi.
Va doresc un weekend cat mai placut si o zi de Florii superba !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput