copii capricorn (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Ultima "perla" a lui Luca:mi-a cerut ceva ,i-am dat si mi-a raspuns:"mersi cucu"(=beaucoup)!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

felicitari Nina pt fetita ta care a ajuns fotomodel.
cariera frumoasa i se prevede.
dulci sunt toti.

Antonela & Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Antonela, multumim ! E doar o poza reusita cu zana mea. Si este pe prima pagina la .
Mia. ce dulce vorbeste Luca !
Cunosc limbajul asta de la "ga^ga^ci"-ul meu ! Asa ii spune Cristina la gandacel.
Ce mai fac ceilalti capricornutzi ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ce va mai fac caposii???

a mea e tare bucuroasa de venirea primaverii, bicicleta, parc, copii, plimbari lungi interminabile......

noi abia asteptam marea....mai e pana atunci dar ne pregatim deja colacul, barcuta, galetuta si tot tacamul....dade vine mai repede..
pusici tuturor

Antonela & Andrada

Mergi la inceput

Antonela, va pregatiti de mare de pe acum.
Cristina a revenit acasa duminica seara si merge cu greu la gradinita. Pur si simplu nu o atrage, ii place mai mult acasa cu buni si activitatile lor.
Dar pe unde sunt ceilalti capricornutzi ?
Sanatate si pupici !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Cristina s-a re-acomodat cu gradinita, nu mai protesteaza dimineata, cand trebuie sa mergem la gradi.
Unde sunteti ? Numai eu scriu pe aici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Hello fetelor! Ne mai tineti minte? Sintem cam pasari rare, ca nu prea avem timp. Nu mai stiu daca v-am spus, dar eu de o luna am reinceput lucrul, merg 4 ore pe zi la birou, iar cand ajung acasa nu prea stiu ce sa fac mai repede. Cu Bianca sta mama, iar cand ajung acasa ne "batem" pe ea. Deja neastamparata mea se impinge in cap si in umeri ca sa se ridice la verticala! In curand o alerg prin casa, ca nu mai are stare!
Va pup si pe voi si pe copilasii vostri, si ne auzim curand!

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Mi-au spus si la gradi ca are o fire incapatinata rau...Ca nu se lasa pina nu obtine ce vrea...si cu noi face la fel ..tre sa il pacalim sau ceva.pt ca plinge si face niste crize de ne scoate din minti cind vrea ceva musai!E virsta(3ani)sau zodia?Sotul zice ca-l rasfat eu dar nu exagerez,zau!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Ioana si Bianca, cum sa nu va tinem minte !
Nici Cristinei nu-i placea la orizontala, numai ridicata vroia sa stea. Sunt plini de energie capricornutzii din fasa.
Mia., cred ca varsta este de vina ! Si Cristina cand vrea ceva neaparat se matzaie si plange. Iar mama spune ca este o rasfatata. Dar nu o rasfat, o iubesc pur si simplu. Nu pot sa nu o iau in brate la pupacit. Rasfat este atunci cand ii faci totul pe plac, nu ?
Si cine credeti ca o lasa sa faca mai tot ce vrea ? Buni, bine-nteles, nu eu !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

Mergi la inceput

Unde v-ati ascuns asa, mamici de capricornutzi ?
Stati mai mult pe afara cu micutii vostri ?
Cristina chiar ca numai afara vrea sa stea, la leagane si tobogan. Abia asteapta sa vina caci, se pare ca ii va aduce o .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

Mergi la inceput